Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy Ákos 2026 márciusában tegyen esküt

K. Gaál István

2022.05.13. 17:50

 

Ákos, ezt elcseszted – a főnököd másként fogalmazott, de veled kapcsolatban maradjunk ilyen finomak, mert a félkegyelműeknek ez jár. Nem mentél be a parlament alakuló ülésére május 2-án, nem tetted le az esküdet és most szarban vagy. Nem kicsiben, nagyban…

Mert ugye az a helyzet, hogy Kövér László házelnök most azt teszi veled, amit már négy évvel ezelőtt is meg kellett volna lépni. Akkor is kihagytad a csoportos eskütételt, de végül gyorsan pótolhattad. Úgy néz ki, most nagyobb szarban leszel, mert a hírek szerint a házelnök most nem fog kapkodni és legalább néhány hónapra elhúzza az eskütételed. Ha rám hallgatna, akkor úgy 2026 márciusában adna neked lehetőséget az eskütételre.

 

Tudod, az a helyzet, hogy mindenki átlát rajtad és pontosan tudjuk: neked semmit sem jelentenek a zuglói választók, akik a parlamentbe küldtek. Te nem egy kerület képviselőjének gondolod magad, hanem minimum az egész ország egyetlen normális politikusaként tekintesz magadra, pedig egy marék lepke is több ésszel rendelkezik, mint te. Szóval most, hogy rájöttél a hibádra, azzal próbálkozol, hogy te egyéniben nyertél választást és ha nem tehetsz esküt azonnal, akkor a választói akarat sérül és a zuglóiak képviselet nélkül maradnak. Ezt magad sem hiszed el. Mármint, hogy a a XIV. kerületieket akarod képviselni. Eszedben sincs, hiszen te csak magad akarod képviselni.

 

No, de térjünk vissza a nyűgödre, vagyis arra, hogy nem vagy országgyűlési képviselő. Választást nyertél, de nem tudtál bemenni a parlamentbe, nem tetted le az esküt, így aztán kenheted a hajadra az egész győzelmet. És az is kiderült, hogy ez most neked fáj a legjobban – nekünk kicsit se, mert semmit nem teszel hozzá a parlamenti demokráciához. Neked is csak azért problémás, mert ahogy elismerted, nem kapsz költségtérítést, vagyis a hülyeségeid a saját költségeden kell terjesztened vidéken. Mondjuk a kiruccanásaidra akkor sem adnék a közvagyonból, ha letetted volna az esküt, mert amit te művelsz, az botrány.

És ez a kulcsszó: botrány. Te csak balhét akarsz, semmi egyebet. Az pedig érdekelne, hogy a szavazóid közül kinek tetszik, hogy nem mentél be a parlamentbe. Szerintem meg lennél lepődve, mert vélhetően keveseknek. Az emberek ugyanis a hülyéket nem szeretik, csak sajnálják. Ráadásul valahogy rólad az a bizonyos tábla ugrik be mindenkinek, amit nem is olyan régen a parlamentben lóbáltál. A feliratból persze nem az első szót azonosítják veled, hanem a másodikat. Márpedig ennek az igazságtartalmát magad bizonyítod naponta. Bízom benne, hogy tényleg csak 2026 tavaszán teheted le az esküt.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére