Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Habemus Mendax, avagy nincs új Pápa, és nincs új a nap alatt

Georg Spöttle

2021.03.10. 13:30

Az elmúlt hét politikáját a fehér füst, a vörös hazugságok és a sárga irigység jellemezték. Ez már majdnem a szivárványzászló, ám Fekete-Győr nagy bánatára Jakab Péter nem kér a három apukából. Brüsszel viszont megalkotta az új európai polgár prototípusát.

 

Felszállott a fehér füst, persze nem azért, mert a Jobbik irodájában tartották a pápaválasztást, hanem mert az éjszaka közepén leltároztak, ami eleve nagyon hihető. Miközben számba vették a krumplit, a lábosokat, a Piros Aranyat, a Soros-kolbászt és a „neonáci-marxista” konyhaművészet egyéb fontos alapjait, egyszer csak egy alufóliába tekert cucc került elő a spájzból. Biztosan sonka, gondolta az éjjeli leltározó, és mir nix, dir nix felbontotta a csomagolást. „Habemus sonkánk”, akarta kiáltani, de akkora füst kerekedett, hogy csak egy „mein Kampf, izé, mein Gott” kiáltás szaladt ki a száján, és máris báránybőrbe bújt farkas irháig ázott a tűzoltórendszertől. Vizes lett a parizer, és úszott a szerverszoba is, ha Milos Forman látja, leforgatta volna a „Tűz van, babám! 2-t”, ám így csak milliós kár keletkezett, és egy újabb ordas hazugság (báránybőrben, persze).

A sajtónak úgy tálalta a kínos esetet a „Ballik” szóvivője, hogy a pirotechnikai eszközt nyilván egy képviselő vitte be, mivel őket nem vizsgálják át a belépésnél, ám ő már egy ideje a Fidesz színeiben politizál. Persze hol másutt... Csak az a bibi (azonkívül, ami a fejükben van), hogy a Fideszben nincs ilyen politikus. Ejnye-bejnye, miért kell mindig füllenteni? A kérdés csak az, hogy minek tárol egy baloldali párt füstgránátot az irodájában? Netán tüncire készülnek FeGyőrékkel és a többi világtalannal? Valahogy spontán ez ugrott be, de hát mint NER-lovag, ugye, elég rosszmájú vagyok. Szerintem a nép egyszerű gyermekei csak gránátos kockát akartak rittyenteni, de az Iszlám Állam oldaláról töltötték le a receptet. A régi rossz beidegződések, pedig az a Vona(t) már elment. Jakabnak sürgősen önkritikát kellene gyakorolnia, mivel nem tetszik neki a liberális családmodell. Ne legyen egy gyermeknek két anyja vagy három apja, nyilatkozta FeGyőr nem kis bosszúságára. Én bízom benne, hogy két párizsis kifli közt ezt még átgondolja, hiszen a csalárd az csalárd, vagy valami hasonló.

Vörös hazugság is volt/van/lesz, mivel „piroskáék” még mindig tolják az oltásellenes kommunikációt. „Ez volt Orbán Waterlooja”, filozofált Dobrev Klára férje a hétvégi adminisztrációs hibáról. Oké, de akkor a miniszterelnökünk volt Wellington, mivel a védekezési csatában az Európai Unióban jelenleg Málta után a második helyen állunk. Kedden már jóval egymillió felett volt a beoltottak száma Magyarországon. Ergo győzelem! Persze ezért eszi a sárga irigység a Gyurcsány-pártokat. Ám ha már Pápa mint város, meg pápa mint pontifex, akkor lássuk be, a baloldalon Gyurcsány nemcsak a nadrágot, hanem a tiarát is viseli.
Szijjártó Péter utazik, és beszerzi a vakcinákat, Sára Botond kiszállítja őket, az operatív törzs a kormánnyal karöltve ezerrel pörög. Eközben a baloldal csak fenyegetőzik, hisztériázik, és telehazudja a liberális médiumokat. Gondoljunk csak bele, a keleti vakcinák adják az oltások kb. egyharmadát, ha nem szerezte volna be azokat a kormány, most közel 400 000 emberrel kevesebb lenne védett.

Persze Brüsszel sem tétlenkedett a harmadik hullám alatt, gőzerővel dolgoztak azon, hogy kizárhassák a Fideszt az Európai Néppárt frakciójából. Ettől nyilván csillapodott volna a pandémia, ám megelőző csapásként elhagytuk a liberális politikai színtársulatot. Már éppen ideje volt. Ám a munka ezután sem maradt abba, hiszen készül az új kötelezettségszegési eljárás, mert a kormány nem veszi le a drogok listájáról a füvet. Hurrá, azután jöhet megint a kvóta, a transzneműek jogai és a Jóisten tudja, még mi. Ám lassan kirajzolódik előttem Brüsszel vágyálma egy új embertípusról, a transznemű, drogfüggő, liberális bevándorlóról. Remek lesz, csak majd felmerül egy-két komoly probléma: ki fog adót fizetni és bejárni dolgozni? Mert ők tuti, hogy nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére