Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány, tele gatyában

Horváth K. József

2021.05.24. 16:35

Úgy fest, Gyurcsánynak zabszem sem se fér a fenekébe.

Hogy mitől van tele a gatyája? Valószínűleg attól a két nap múlva várható bejelentéstől, amelyet az ősződi beszéd elhangzásának 15. évfordulójára időzítettek, s amelynek részleteiről a Nyugati Fény névre hallgató Gyurcsány-portál rendszeresen nyomozásszagú cikkeket közöl.

Arról a nagyjátékfilmről van szó, amely várhatóan ősszel kerül a mozikba, s feltehetően politikai krimiként fogja bemutatni az őszödi beszéd titokzatos kiszivárgásával kapcsolatos, majd az annak nyomán lezajlott drámai történéseket a TV székház 2006 szeptemberi ostromától kezdve az október 23-án történt véres eseményekig.

A Gyurcsány-portál jó bolsi szokás szerint már listázza azokat a színészeket, akik szerepet vállalnak a filmben. Mintha egy színésznek tilos lenne szabadon gyakorolnia tanult szakmáját. Igaz, a filmet Fletó nem hagyta jóvá.

Szerintük a két főszerepet Banovits Viviane és Mózes András játssza, de szerepel még a moziban Trill Zsolt, Szikszai Rémusz és Zayzon Zsolt is. Nekik tehát már ázik a kötél, ők is Vidnyánszky földönfutó sorsára juthatnak, ha Gyurcsányék hatalomra kerülnének. És Gubás Gabi is, aki a hírek szerint Dobrev Klára szerepét alakítja. A film munkacíme A hazugság ára, amit a produkció Facebook-oldala szerint akár az ElkXrtuk címet is viselheti.

A zabszemvezérelt Gyurcsány már látatlanban közölte közösségi oldalán, hogy „A forgatókönyvnek nyilvánvalóan nem lesz egy igaz mondata sem.” Neki Dobrev átírt történelme az igaz, aki a napokban azt arcátlankodta 2006-ról, hogy „több rendőr sérült meg súlyosan, mint tüntető”. Értik? A tüntetők támadtak a rendőrökre és nem fordítva. A tüntetők kardlapoztak, a lóháton érkező tüntetők vágtattak a rendőrök közé, a tüntetők lőtték ki a szemeket.

Gyurcsány szerint a valóság az, amit ő annak elismer. Tudjuk, szerinte az őszödi beszéd maga az igazságbeszéd.

A Bagi-Nacsa kettős soha nem tudna ekkora poént kitalálni.

Tisztességes embereknek ugyanis ez nem megy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére