Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány neve lett a gonosz szinonimája

Horváth K. József

2021.03.17. 17:00

A parlament tavaszi ülésszakának februári nyitányán Gyurcsány elbüszkélkedett azzal, hogy a következő egy év során sokat fogják hallani a nevét, mondván, bármi kérdés lesz, a válasz az lesz, hogy Gyurcsány. Legfrissebb bejegyzése szerint azonban mintha már terhére lenne, hogy az ő neve lett a gonosz szinonimája.

 

Pedig februárban még viccelődni is volt kedve, hogy lesz ő minden: szemkilövető, hazug, részeges, tolvaj, anyagyilkos, de ez őt – saját bevallása szerint – különösebben nem zavarja. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, s úgy fest, mégsem esik jól neki, ha mindenért őt teszik felelőssé. Márpedig ki mást tennének, hiszen mióta a hat párt aláírta a közös döntést a 2022-es választásokhoz alapul szolgáló közös listáról, azóta minden ellenzéki ostobaság, mondjuk ki, szemétség, bárki is kövesse azt el a csapatból, a főnökre, Gyurcsányra száll vissza. Hiába mondja Kunhalmi, Jakab vagy éppen Fekete-Győr a saját mozgalmárhülyeségeit, annak hátrányos politikai következménye mindannyiszor a szemkilövető, a hazug, a részeges, a tolvaj, az anyagyilkos Gyurcsányt idézi szemünk elé.

Az Országgyűlésben például kedden nagyon rossz napja lehetett Fletónak, még ha fizikai valójában nem is tartózkodott ott, Brüsszelben babusgatta Marci fiát. Föllépett például Jakab Péter, aki a Gyurcsány-koalíció azon tagját vezeti, amely – Gerő András történész szerint – a baloldal rasszista frakciója. Az ülésen pedig két akkora kokit mért a fejére a miniszterelnök, hogy már a szemlélő is csillagokat látott. Ezek a kokik azonban valójában Gyurcsány fején koppantak, hiszen ő a bandavezér, ő tartozik felelősséggel. Az egyiket azért kapta, mert most is előjött a hülyeségével, hogy aki parizert eszik, azt lenézik, leprolizzák. Ez azonban távolról sincs így. Jakab azzal húzta ki a gyufát, hogy a napokban kiflis, parizeres reggelit posztolt Piros Arannyal, azt játszva el, mintha szegény volna, aki más ételt nem engedhet meg magának. Más alkalommal paprikás krumplival csinálta ugyanezt. Erre mondta Orbán Viktor: „Régóta figyelem hozzászólásainak azon elemeit, amelyek mind arról szólnak, hogy ön egy szegény ember. De ön nem mond igazat. Ön egy sikeres ember. Miért csinál úgy, mintha ez nem lenne így? Ön több millió forintot keres, többszörös milliomos. Nem sajnáljuk öntől, csak értetlenül állunk az előtt, hogy eljátssza itt a szegénylegényt, miközben minden hónapban több millió forintot keres, saját autója, saját sofőrje, saját titkársága van, s ezért nekünk tesz szemrehányást. Szerintem ez kétszínűség, képviselő úr.”

Zutty, egy koki, amit Gyurcsány is megkapott, hiszen aki hazug emberekkel dolgozik, az maga is csak hazug lehet. De jött a nyomában a következő. Méghozzá azután, hogy Jakab megfenyegette a miniszterelnököt, mondván, minél nagyobb az arc, annál nagyobb a pofára esés. Az újabb koki tartalma pedig így szólt: „Pofára esés ügyében vannak tapasztalatok, hiszen ön volt az, aki óriási diadalt hirdetett és jelentett be előre a szerencsi időközi választáson, és itt, az egész ország színe előtt esett arra a nagy arcra, amiről az előbb beszélt.”

Nem úszta meg a koppintós helyretételt Gyurcsány Kunhalmi Ágikája sem, aki szokásához híven megint oltásügyben igyekezett elbizonytalanítani az embereket. Az MSZP ugyanis különös hevülettel agitál az orosz és a kínai vakcinák fölvétele ellen. Kiderült azonban, hogy eddig félmillió embert oltottak be keleti vakcinákkal, s ha az egészségügy ezt nem tette volna meg, akkor „a félmillióból több százan is meghalhattak volna”. Orbán aláhúzta: „Minden olyan ember, akinek azért megy tönkre az egészsége, vagy azért hal meg, mert nem vette föl az oltást, hiszen önök arra biztatták, hogy ezt ne tegye meg, az ő állapotukért, esetleges halálukért önöket terheli a felelősség.”

Az azonnali kérdések órájában természetesen Gyurcsány egyik DK-s parlamenti szája, Arató Gergely is megszólalt. Megint előjött azzal a nevetséges váddal, hogy a kormánynak nincs oltási terve. Arra aztán nem tudott mit mondani, hogy hiába rögzítenék, melyik korcsoport tagjai mikor milyen vakcinát kapnának, és hol, ha Brüsszel lassan szállít, vagy ha – ahogy legutóbb történt – az AstraZeneca bejelenti, hogy félmillió dózissal kevesebbet szállít, mint korábban vállalta. Ennek nyomán természetesen annyi sem fért ki Arató/Gyurcsány száján, hogy bocs, de a szutyok továbbra is dőlt belőle. Megvádolta a kormányt, hogy 600 ezer vakcina van a raktárakban, mégis azt mondják, hogy kevés az oltóanyag. „Ha amiatt a hatszázezer vakcina miatt halnak meg az emberek, ezért vállalja a felelősséget?” – keménykedett Arató. A gyógykokinak ezúttal is megsemmisítő hatása volt: „Ezt kizárólag a járványügyi szakemberek dönthetik el. S a járványügyi szakemberek úgy döntöttek, hogy a már beoltott kínai vakcinák párját muszáj raktárban tartani, mert hamarosan be kell őket adni második oltásként, és nem kockáztathatjuk meg, hogy ezeket első oltásként beadjuk. Ez ilyen egyszerű. Egy kis jóindulat kellene, s akkor ezt ön is átlátná” – sújtott le Orbán higgadt válasza.

Látszik, hogy a Gyurcsány-koalícióban milyen szegény az eklézsia. Keresnék ők a fogást ezerrel, de mindig mellényúlnak. Nem véletlenül áll Magyarország az európai átoltottsági listán a második helyen. Brüsszeli barátaikat azonban még véletlenül sem támadják, noha ők rendelik a vakcinát, Magyarország azt kifizeti, aztán mégsem érkezik meg. Az osztrák kancellár, Kurz pedig azt jelenti ki, hogy csalnak a szétosztással.

A Gyurcsány-féle „hazafiak” azonban erről következetesen nem vesznek tudomást. Ezért aztán idehaza rendszeresen házhoz mennek a pofonért. Nem csoda, ha Gyurcsány unja, hogy csapattársai hülyeségei miatt őt használják pofozógépnek. Mit mondhatnánk erre? Ha ő vállalta, hogy a saját neve lesz a gonosz szinonimája, akkor ne pityeregjen, hanem viselje emelt fővel. S verje a mellét, mint a futballbíró a Hofi-jelenetben, akinek azt kiabálja a közönség, hogy „Hülye vagy! Hülye vagy!” Ő meg fut körbe büszkén a pályán, mintha azt mondaná: „Én vagyok a hülye! Én vagyok a hülye!” Gyurcsány meg azt, hogy „Én vagyok a gonosz! Én vagyok a gonosz!”

Egyszer az életben ő is mondhat igazat, nemde?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Csodálkozva olvasom Gyurcsány bejegyzéseit a közösségi oldalán, amelyekben nem válaszol Orbán Viktornak, így hallgatásával elismeri a kormányfő igazát.

Milák Kristóf az Európa-bajnokságon az egész világot elkápráztatja

Milák Kristóf az Európa-bajnokságon az egész világot elkápráztatja

Most jön még csak a java: hétfőn megkezdődnek az egy hete tartó budapesti vizes Eb-n a medencés úszószámok. Ráadásul, Milák Kristóf lehet az esemény egyik sztárja. Aki már azért is megérdemli a kiemelt figyelmet, mert hét számban áll rajthoz. Abszolút esélyesként.

1 százalékos Karácsony

1 százalékos Karácsony

1 százalék Karácsony Gergelyék pártjának a Párbeszédnek a támogatottsága. 1 százalékos az angol nyelvtudása is és 1 százaléknyi beleszólása van a baloldalon zajló folyamatokba. 1 százalék nem sok, ezzel szemben 99 rengeteg.

„Nem ringathatjuk magunkat továbbra is abba a tévhitbe, hogy a pedofília jelentéktelen dolog”

„Nem ringathatjuk magunkat továbbra is abba a tévhitbe, hogy a pedofília jelentéktelen dolog”

A Magyar Nemzet interjút készített Don Fortunato di Noto szicíliai plébánossal, aki elsőként vette fel sikeresen a küzdelmet a gyermekpornográfia ellen.

Megérkezett az újabb 1,2 millió adag kínai védőoltás

A vasárnapi szállítmánnyal összesen 6,5 millió keleti vakcina érkezett Magyarországra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére