Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány és ahol a kutya el van ásva

Horváth K. József

2021.04.26. 14:00

Különös játékba szállt bele Gyurcsány a napokban. Célja persze változatlan: a választók megtévesztése, a társadalmi valóság helyére az általuk kreált valóság helyezése, nyilvánvalóan a politikai ellenfél lejáratása a hatalom megszerzése érdekében.

 

A közelmúltban zajlott egy különös közvélemény-kutatás, amelyet a Gyurcsány–Bajnai kettőshöz köthető ezalenyeg.hu végzett. Sugalmazó kérdéseket sommás állítások követtek. Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, mindez így hangzott: „Ön szerint minek köszönhető Orbán Viktorék nyilvánvaló kudarca a koronavírus okozta halálok megakadályozásában? Loptak a lélegeztetőgépeknél, vakcináknál is – 1-es gomb. Lerohasztották az egészségügyet – 2-es gomb. Dubajba mentek inkább, nem érdeklik őket a magyar emberek – 3-as gomb. Próbáltak jól dolgozni, csak nem sikerült – 4-es gomb.” Ilyen aljas szövegek hangzanak el a közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívások során.

Miközben a portál szélsőségesen inkorrekt húzása miatt háborgott a józan világ, személyesen Gyurcsány Ferenc is csatlakozott az akcióhoz. A kezdettől fogva oltásellenességet hirdető Böszme, miután kiadta az oltáspártiság jelszavát, megpróbál eltörölni mindent, amit korábban e téren műveltek. Facebook-oldalán azt írta, hogy „Ti vagytok azok, akik magyar életekkel játszotok!

Engem lehet sértegetni. Már megszoktam. Hazudhattok rólam mindent a tévében. Lehet »Gyurcsány a hibás« mindenért. Lepereg. De most túl messzire mentetek! Ugyanis ismeretlen telefonszámról magukat Gyurcsány Ferencnek kiadó személyek hívogatják tömegesen a magyar embereket azzal, hogy ne adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát.” Aztán jött a lakájmédia kórusa a Narancstól kezdve a hvg.hu-n át a 168.hu-ig, a Blikktől, a Klubrádión keresztül a Magyar Hangig, nem győzve hangsúlyozni, hogy a Fidesz áll a hívások mögött.

Az mindenesetre furcsa lenne, hiszen ha valaki magát Gyurcsány Ferencnek adja ki, akkor a minimum, hogy az ország által ismert Gyurcsány-hang szólaljon meg a telefonban. A magyar ember ugyanis nem hülye, hogy az orgánumban felelhető csalást ne venné észre. Bár a baloldali politikai térfélen napi gyakorlat ostoba mucsaiként tekinteni a magyarokra, akiknek még ahhoz sincs eszük, hogy megkülönböztessék Ferenc hangját a Feri orgánumát utánzó provokátorétól.

Érdekes az is, hogy a technika jelen állása szerint egyetlen hangfelvételről sem tudni, amelyen „Gyurcsány” oltásellenes szövege hallatszik, s amellyel bizonyítani lehetne, hogy valaki a DK vezetője nevében állít valótlanságokat a telefonban.

Ettől függetlenül Gyurcsány Facebook-bejegyzését a baloldali sajtó készpénznek veszi.

Emlékezhetünk a CNN-től kiszivárgott felvételekre, amelyeken a cég vezérigazgatója büszkén vállalja, hogy a legelképesztőbb hazugságokkal vádolták meg Trumpot annak érdekében, hogy eltakarítsák az elnöki székből.

De emlékezhetünk arra is, hogy amikor a Capitoliumot megostromolták a provokátorok, a sajtó azzal volt tele, hogy a gonosz trumpisták meggyilkoltak egy rendőrt. Először azt mondták, hogy agyonverték egy poroltóval, később azt, hogy gázspray-vel fújták le, és allergiás reakció okozta a halálát. Pár napja az orvosszakértő megállapította, hogy nem volt semmiféle fejsérülés, sem allergiás roham. A rendőr, amikor azon az estén hazament, s beszámolt a szüleinek arról, hogy jól van, nem sokkal később két agyvérzést kapott, és ebbe halt bele.

Ez a gyurcsányista baloldal sajtószabadsága. Ennek szellemében működik az ezalenyeg.hu „közvélemény-kutatása”, ennek szellemében állíthatja Gyurcsány, hogy a nevében oltásellenes propagandát tol a jobboldal.

Bogár László közgazdász régóta mondja, hogy a társadalmi valóság jó ideje összeomlott, s helyette hamis valóságot gyártó globalista üzemek igyekeznek azt a hamis politikai párbeszédet legyártani, amit például a baloldal a parlamentben és a közélet más fórumain folytat.

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint itthon is a kormányt szeretnék leváltani. Mindegy, hogy liberális, baloldali vagy gendercímszóval. A döntő az, hogy az így esetleg hatalomra kerülő gyurcsányisták egy percig sem lesznek önállóak, csak marionettfiguraként látják el feladatukat. A tényleges döntések a külföldi érdekek szerint születnek. Nagy valószínűséggel ismét külföldi tulajdonba kerülnének a közművek, a víz, gáz, villany, a termőföld, és természetesen mindezt naná, hogy a demokrácia, a jogállamiság jegyében. Innentől kezdve azonban a magyar gazdaság önállósága teljesen elvész. Az fogja megmondani, mi történjen Magyarországon, akinek a kezében a pénz van, teljesen mindegy, ki lesz kormányon.

Itt van a kutya elásva. Gyurcsány Ferenc és csatolt részeinek kétségbeesett kísérletei a valóság meghamisítására innen erednek. Ami nem csoda, hiszen a globalista SZDSZ helyi ügynökhálózata 1970 óta ma is jelen van Magyarországon.

Gyurcsány is nekik dolgozhat. Gyurcsány is a globalista nagytőkét szolgálhatja. Ezért megy szembe oly gátlástalanul a nemzeti szuverenitásunkat megőrizni akaró honfitársaink tömegeivel.

Nem árthat így tekinteni a Böszme minden megnyilvánulására.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

És még Macronon is jó sokan felháborodtak...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Vasárnapi felvonás a balra tolódott ex-jobboldaliak szappanoperájához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére