Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány beteg

Horváth K. József

2021.04.10. 16:30

Ha az ember viccelődni akarna, akkor könnyen mondaná, nem csoda, ha Gyurcsány beteg. Hiszen akár bele is betegedhetett abba, hogy az oltásellenes kampánya csúfos bukásával kiderült: nemhogy kormányzásra alkalmatlan, de még az ellenzék vezetésére is kevés.

Ezért aztán a parlamentben nekiállt gyilkosozni a kormányt, meg felelőssé tenni százak haláláért jelezve, hogy győzelmük esetén az ellenoldalnak nem lesz kegyelem. Nyilván erőt akart mutatni, hogy elterelje a figyelmet éppen arról, ami nincs neki. Az erőről. Saját gyengeségét, saját alkalmatlanságát próbálta szitkozódásával leplezni.

Az oltásellenesség topikja eredetileg nem tűnt rossznak, Brüsszel bénázása nagyon is a kezükre játszott. Továbbá arra a gyűlöletcunamira épült, amit a baloldal hétfejű sárkányként tíz éve lövell a kormányra, legtöbbször minden alap nélkül. Hiszen a migráció vagy Soros György legalább akkora veszélyt jelent ma is, mint a vírus, de a baloldalnak ez sosem számított. Ezért állt bele az oltásellenes kampányba, amit a kormány sikeres védekezésének tényei úgy elgázoltak, mint a pinty. Így – legújabban és nevetséges módon – Gyurcsány kénytelen volt megpróbálni élére állni annak a kampánynak, ami ellen már egy éve küzd. Eltörölni az internetről mindazt, ami ennek bizonyítéka, elfeledtetni, mit mantráztak hónapokon át. A baloldali koalíció pártjainak vezetőivel elkészített egy videót, amely a gyurcsányisták elkötelezett oltáspártiságáról szólt.

Ezt persze csak a hülye hiszi el nekik, hogy így volt, illetve azok az elvakult gyurcsányisták, akiknek a kedvenc vicce a svájci bankárról szól. Tudják, az a vicc kérdése, mit kell csinálni, ha egy svájci bankár kiugrik az ablakon? Válasz: ugorjunk utána, mert ebben üzlet van!

Gyurcsány mindenesetre joggal hihet benne, hogy követni fogják, hiszen az első „újhullámos” nyilatkozatok már erre utalnak. Arató András DK-s korifeus például Ferenc parlamenti beszéde után az ATV-ben indulatosan vágta a nézők képébe, hogy az ellenzék oltásellenessége „egy nagy büdös hazugság.” Azt már aztán ki-ki döntse el, hogy Arató a hülyék vagy az elvakult gyurcsányisták sorait erősíti.

Az is lehet persze, hogy Arató a „büdös nagy hazugság” emlegetésével csak jobbulást akart kívánni Gyurcsánynak. Maga Ferenc vetette fel e sajátos gyógymódot az Országgyűlés tavaszi ülésszakán saját nevének ismételgetésével összefüggésben. „Én értem, hogy ez sokaknak lelki kielégülést okoz, és nem kell bevenni nyugtatót, mert kettő gyurcsányozás után meg lehet pihenni egy picikét.” Talán most Arató akarhatott e sajátos retorika alkalmazásával pihenést és jó egészséget kívánni a főnökének.

Gyurcsány ugyanis beteg. Ezt maga közölte Facebook-oldalán: „Nem lesz itt nagy baj. Lehetett volna. Meggyógyulok. Kinek jó hír, kinek másképp. Nem baj. Köszönöm, aki aggódott.” Hogy pontosan mi a baj, csak felületesen lehet tudni. Az mindenesetre tény, a szerdai parlamenti felszólalása után csütörtökön már annak a „szörnyű állapotban lévő” egészségügynek győri kórházában kellett segítséget kérnie, amelyről a DK legújabb narratívája szerint tudott, hogy a Fidesz 10 év alatt tette tönkre. Ahogy a Blikk beszámolt róla, csütörtök este Gyurcsánynál allergiás reakciót váltott ki valami, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az ok egyelőre bizonytalan, mindenesetre a Fidesz által 10 év alatt tönkre tett egészségügyben az orvosok a járvány alatt is egykettőre azt valószínűsítették, hogy a tüneteket étel, esetleg valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Ezt a DK szóvivője, Barkóczi Balázs is megerősítette s hozzátette, „Az elnök úr még az éjjel hazatért”. A kivizsgálások folytatódnak.

Szóval ez a Fidesz által 10 év alatt legatyásított egészségügy az éjszaka folyamán rövid idő alatt annyira rendbe hozta Gyurcsányt, hogy már haza is mehetett. Hogy ezzel a rapid kezeléssel a munkájukat kitűnően végző orvosok éppen a Demokratikus Koalíció legújabb, kormányellenes gyűlöletbeszédét ássák alá, ezt most hagyjuk.

De nem véletlenül írta Gyurcsány, hogy nagyobb baj is lehetett volna. Évekkel ezelőtt két allergiás ismerősömet szúrták meg darazsak, akiket szintén a gyors orvosi beavatkozás tudott csak megmenteni. Harmadikuknak, egy kétgyermekes, szorgos kezű édesanyának azonban már nem volt szerencséje. Egy rovarcsípés néhány perc alatt elvette az életét. Máig feledhetetlen, szörnyű tragédia volt.

Istennek hála, Gyurcsány is megúszta. Mielőbbi felgyógyulást, jó egészséget kívánunk neki.

Gyurcsányt ugyanis – bármilyen érzelmekkel is viszonyul hozzá az ember – a demokrácia erejével kell legyőzni, ahogy eddig is, nem külső erőktől várni a tetteket. Ez a baloldal megoldása. Gyurcsányék győzelmi esélyeit eddig sem saját erejük adta, ahogy elődeik is a szovjet hatalomnak köszönhették regnálásukat. Most sem lenne esélyük, ha Soros Györgynek és másoknak a globalista hálózata nem támogatná őket, szövetségben a kézivezérelt hazai és nemzetközi sajtóval és a jobboldali véleményekkel szemben egyre szélsőségesebb cenzori feladatokat ellátó közösségi médiával.

Lám, hiába próbálkoztak most is önállóan az oltásellenességgel vagy ennek bukása után, legfrissebben a Fidesz által 10 év alatt tönkretett egészségügy szajkózásával. Az élet ugyanis mindig rájuk cáfol. Európa egyik legsikeresebb oltónemzeteként ezt már látja az egész ország, s a 10 év alatt „tönkretett egészségügy” a járvány túlterheltsége alatt is pikk-pakk úgy helyrehozta Gyurcsányt Győrben, hogy már otthon lábadozhat.

Mit mondjak, Ferenc nem kiköpött svájci bankár. Lábadozóban pláne nem. Ergo, őt semmiképpen nem szabadna követni, ha a jó üzlet reményében váratlan mozdulatra szánná el magát az ablak előtt.

Gyanítható, nélküle is lehet jó boltot kötni. Sőt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Csodálkozva olvasom Gyurcsány bejegyzéseit a közösségi oldalán, amelyekben nem válaszol Orbán Viktornak, így hallgatásával elismeri a kormányfő igazát.

Milák Kristóf az Európa-bajnokságon az egész világot elkápráztatja

Milák Kristóf az Európa-bajnokságon az egész világot elkápráztatja

Most jön még csak a java: hétfőn megkezdődnek az egy hete tartó budapesti vizes Eb-n a medencés úszószámok. Ráadásul, Milák Kristóf lehet az esemény egyik sztárja. Aki már azért is megérdemli a kiemelt figyelmet, mert hét számban áll rajthoz. Abszolút esélyesként.

1 százalékos Karácsony

1 százalékos Karácsony

1 százalék Karácsony Gergelyék pártjának a Párbeszédnek a támogatottsága. 1 százalékos az angol nyelvtudása is és 1 százaléknyi beleszólása van a baloldalon zajló folyamatokba. 1 százalék nem sok, ezzel szemben 99 rengeteg.

„Nem ringathatjuk magunkat továbbra is abba a tévhitbe, hogy a pedofília jelentéktelen dolog”

„Nem ringathatjuk magunkat továbbra is abba a tévhitbe, hogy a pedofília jelentéktelen dolog”

A Magyar Nemzet interjút készített Don Fortunato di Noto szicíliai plébánossal, aki elsőként vette fel sikeresen a küzdelmet a gyermekpornográfia ellen.

Megérkezett az újabb 1,2 millió adag kínai védőoltás

A vasárnapi szállítmánnyal összesen 6,5 millió keleti vakcina érkezett Magyarországra.

Már regisztrált a 16-18 évesek több mint 50 százaléka az oltásra

Már regisztrált a 16-18 évesek több mint 50 százaléka az oltásra

Az oltások beadása jelenleg is tart – mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője vasárnap a közmédiának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére