Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyilkos libsik

Pozsonyi Ádám

2021.11.20. 14:00

Kyle Rittenhouse ártatlan!

Talán emlékszünk, a 17 éves srác tavaly látogatott ki a Wisconsin állambeli Kenosha városában történt zavargások idején egy gyújtogatásba és fosztogatásba torkolló BLM tüntetésre, s hozta magával a gépkarabélyát a magántulajdont védeni. És most már végre bírósági ítélete van róla, hogy jogos önvédelemből lőtte le a három rátámadó antifát. Ebbe kettő belehalt, a harmadik pedig egy életre megnyomorodott.

Így tálal a független-objektív:

„Minden vádpont, köztük a szándékos emberölés vádja alól is felmentették Kyle Rittenhouse-t, aki 2020-ban a Wisconsin állambeli Kenosha városában történt zavargások idején akkor 17 évesen önszántából, egy AR-15-ös félautomata gépkarabéllyal kiment védelmet biztosítani az üzleteknek, de konfliktusba került a tüntetőkkel, akik közül kettőt agyonlőtt. (Felmentették a tüntetőket agyonlövő fiatalt, a jobboldal tapsol.)”

Felmentették Kyle Rittenhouse-t.
Kyle az akkor 17 éves srác 2 BLM randalírozóval végzett, egyet pedig megsebesített, mikor azok üldözni kezdték, és gördeszkával földre terítették. A srác élt az önvédelmi fegyverhasználati jogával, állapította meg most az esküdtszék. Érdekes momentumként kiderült, hogy BLM verekedő csoportja nem volt épp makulátlan. Az egyikük gyermeket erőszakolt korábban – lehet, az antifánál meg a BLM-ben felvételi követelmény a büntetett előélet, a súlyos testi sértés, és a terhes nők hasának szorított kés -, a másikuk pedig ugye gördeszkával ütötte meg Kyle-t, ami simán az életébe is kerülhetett volna. Ráadásul egyik támadója szintén lőfegyvert használt.

De most ne is a jogvédő baromkodásokat, bűnöző mentegetéseket, „ha így vesszük, ha úgy vesszük” okoskodásokat nézzük – amiket biztonságban élő liberálisok pötyögnek a gép előtt a kis cikkeikbe és kommentjeibe, és akik, ha a gyorsétteremben nem úgy szolgálják ki őket, ahogy kell, vagy szakállas dagadt barom létükre nem hiszik el, hogy ők nők, és nem úgy szólítják, már sikítoznak az erőszakról, ellenben szerintük azt tűrni kéne, hogy idegenek gyújtogassák a farmodat -, hanem a lényeget figyeljük.

Ha egy puskás embert meg mersz támadni, az azt jelenti, hogy te azt hiszed, neked mindent szabad. Neked mindent lehet. Az a három BLM-es azt hitte. Mert a politika és a média elhitette vele.

A halottak gyilkosai a libsik. A liberális elit és a vele összefonódó haladó sajtó. A liberális média.

Külön eszmefuttatást megér, hogy lám, ismét egy bizonyíték arra, hogy a világban nincs középút. Azoknak a feketének, aki a BLM idején fosztogattak, gyújtogattak, embereket ütöttek, nem volt elég, hogy a buszon nem kell külön utazniuk. Nem volt elég, hogy nem adják el őket. Nem volt elég az egyenlősdi. Ők fölül akartak lenni. Ők azt akarták, hogy nekik többet lehessen, nekik mindent lehessen.

Előtte térdelni kell, és neki odaadni a vagyonod, a feleséged, az életed, és ő ezért cserébe rúghasson, taposhasson, és még tovább követeljen. Fölül akart lenni társadalmilag és ideológiailag – oda is került -, és azt hitte, az élet szabályai fölé is kerekedhet.

(Vegyük azért végig, mi lett volna, ha a lelőtt áldozatok feketék? Valami fekete jogvédő akárki posztját láttam a neten, aki fehér felsőbbrendűség hőbörgést hozott ki abból is, hogy egy ember, akit ütöttek gördeszkával, és akire egy őrjöngő tömeg közepén fegyvert fogtak, mentette az irháját és tüzelt. Biden 2020-ban – még elnökjelöltként – nyilvánosan is a fehér szupremácia hívének nevezte Rittenhouse-t. De ezt azóta már biztos elfelejtette.)

Az élet szabályai fölé soha nem lehet magasodni. Ezt most már nem fogja megtanulni a két lelőtt fosztogató sem, mert megölték a libsik.

Aljas nyomorultak! Három ember életét tettétek tönkre! Vádollak benneteket, kinyújtott ujjam vádlón mutat:
Kulturmarxista libsi, te tetted ezt! Kulturmarxista libsi, te gyilkos vagy! Le nem mosod magadról soha!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére