Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekek, mi az a tranzisztor?

Georg Spöttle

2022.06.09. 18:30

 

Addig jó, amig az iskolások azt a választ adják, hogy az egy háromrétegű félvezető eszköz az elektronikában. Persze tőlünk nyugatabbra lehet, már rávágják, hogy egy olyan üzlet, ahol a transzneműek vásárolnak, már a neve is adja: tranzi-store. Ha-ha, vicces? Most talán még igen, de nem sokáig. A német gyermekcsatorna, a „Kinderkanal” már meg is tette az első, vagy talán a sokadik lépést, hogy a szójáték valósággá transzformálódjon.

Megjelent Nick, a transzpasi. Így is köszön a 4–14 év közötti nézői csoportnak: „Sziasztok, Nick vagyok, a transzpasi és elmesélek nektek mindent a nemváltásról.” Csúcs szuper, mit nekünk már Kisvakond vagy Spongya Bob, amikor láthatjuk, ahogy dokibácsi Nikolettának beadja a hormonszurit, hogy Nick legyen belőle és persze a kamerának ott kellett lennie, amikor amputálták a lány emlőit. Hiszen mit ér egy kisgyermek éjszakája rémálmok nélkül? Semmit, ezért kell egy sikollyal ébredni a REM-fázisból. Szörny az ágy alatt? Sutyiban nézett „Texasi Láncfűrészes”, „Rémálom az Elm utcában”, vagy nagyfater megtalált pornókazettái? Felejtős mind, hiszen itt van a gyermekcsatorna, ami megtanít rettegni. Kisfiúként fekszel le, kislányként ébredsz. Sebaj, Nick majd elmagyarázza, hogy miért van a focilabda és a kisautók helyett rózsaszín unikornis az ágyad mellett. Fiúnak lenni amúgy is macerás, így legalább találhatsz egy gazdag férjet.

 

Nick igazi életviteli tanácsadó is, hiszen a gyerekek élőben chatelhetnek vele, miközben megy a műsora. Nicknek mindenre (is) van válasza és tanácsa, ami pedig nem más, mint a nemváltás, amit hanyag eleganciával transzformációnak nevez. Igaz, ő nem félvezető, hanem félrevezető, ami nem ugyanaz. Ha egy 13 éves kislánynak éppen szerelmi bánata van, akkor Nick már fel is teszi a kérdést: „talán rossz testben születtél, ne is a testedre hallgass, hanem a szívedre...”. Majd mosolyogva előadja, hogy milyen egyszerű dolog a nemváltás. „Csak hormoninjekciók kellenek és egy kis műtéti beavatkozás, amikor a női melleimből férfimelleket operáltak.” Nekem ez még felnőtt fejjel is olyan rémes, akár csak Freddy Kruger karmai anno a mozivásznon. Bele sem merek gondolni, hogy milyen nyomokat hagy ez egy gyermeki agyban, lélekben?

 

Aki azt hiszi, hogy ezt már nem lehet fokozni, az mekkorát téved! A Kinderkanal megtoppolta a horrort, mert meghívták Nick édesapját, aki elmondta, hogy mennyire büszke a „fiára”, tetszik neki az egyre mélyülő hangja és már borotválkoznia is kell. Nekem erről régi amerikai vurstlik jutnak eszembe, ahol szakállas nőket és sziámi ikreket mutogattak 10 centért a nagyérdeműnek. Ne is hallgassatok rám, én csak egy maradi fidesznyik vagyok, aki boldogan nézte a nemzeti lobogóval szurkoló gyerkőcöket a stadionban, akiket a woke libsik simán lenáciztak. Persze, hazafinak és focidrukkernek lenni náci, ám torzszülöttet gyártani gyermekekből, az politikailag korrekt. Ráadásul egy ilyen műtét visszafordíthatatlan károkat okoz. Nem egy megvezetett tinédzser lett később öngyilkos, miután ráébredt, hogy csak divatból váltott nemet. Bárki bármit is mond, a normális gyerekek, azok a stadionban örömködtek.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére