Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Genderügyi főispánt!

Pozsonyi Ádám

2022.06.22. 15:20

 

Érdeklődéssel figyelem a haladók sopánkodását az új törvényjavaslattal kapcsolatban.

„A Magyarország 2023. évi központi költségvetésének megalapozásáról című törvényjavaslatban elrejtett módosítások szerint a kormánymegbízottak mostantól főispánok lesznek, ezzel pedig 75 év után ismét visszakerül a magyar közjogi rendszerbe az egyik legősibb magyar tisztség.” (168 Óra.)

Vajon mit lépnek erre haladóék? A: örülnek. B: röhögnek és sopánkodnak.

Természetesen a B. (Így legyen lottó ötösöm.)

„Hát ez a kifejezés milyen már!” – mondják. – „Röhej.”

Na, akkor vegyük csak át ezt az egészet.

Tehát azok az emberek, akik szerint az a kifejezés, hogy interszexuális, poligender, pánszexuális vagy androgün, bi-gender, genderqueer, az teljességgel normális, nem erőltetett, annak van értelme, és kell az, mint egy falat kenyér, de az 1000 évig létezett vármegye az egy nonszensz fogalom.

A ciszhetero jó szó, a főispán az rossz....

Értjük.

Az „ökofeminista” kifejezéssel sincs semmi probléma, a CEU-s menstruáló kanapé intézményét is üdvözöljük, de az „ispán”, és a „főszolgabíró” szavak félelmet keltenek az emberben, és félelmet kelt a vármegye is.

Bár elképzelhető, hogy lehetne forradalmasítani és haladósítani, és alkalmazkodni a korszellemhez. A ciszhetero főispán rossz, az interszexuális poligender főispán jó!

Sőt, hogy megfeleljünk a haladó elvárásoknak, lehetne akár így is nevezni: Genderügyi főispán!

 

Nem is rossz idea. Vegyíteni kell! Poligender vármegye. Pánszexuális szolgabíró! Így ha ezek ellen tünciznek, már is rájuk lehet kiabálni, hogy konzik! És nem megbocsizni nekik! Bár rajtunk kívül vannak még maradi országok, ahol használják a régi címeket. Mint pl. király, királynő, herceg, lord, stb. Velük mi lesz? Guy Verhofstadt biztos tud rá egy megoldást a Belga Királyságban.

Várom már nagyon az esti híradót: „XYZ, Zala vármegye főispánja kijelentette, hogy…” Mesés lesz.

 

A 444 írja, hogy a cím legkorábbi említése 777-ből ismert, egy avar előkelő címeként szerepel a kremsmünsteri apátság alapítólevelében. Nem tudni, gúnyolódásból vagy felvilágosításból, holott ami régi és ősi, azt minden normális érdekképviselet megbecsüli, nem véletlen írják rá a szabó üzlet kirakatába, hogy „Alapíttatva 1873”, és a Coca-Cola is azzal a logóval kapható, mint az 1800-as évek legvégén.

Csak a gyerekek meg a libsik dobálják el a múltat és a hagyományt. Elsősorban azért, mert nekik nincs. A 14 éves nevetgél az iskola folyosóján kiállított harminc éves tablón, mert neki a régi az a múlt héten kapott fizika karó.

A vármegye közigazgatási rendszere 1000-től 1949-ig tartott és a kommunisták törölték el a szovjet mintára készült alkotmányukkal. Legyen csak újra vármegye, legfeljebb, ha nagyon ugrálnak, megkapják a Genderügyi főispánt, mert végülis mindegy, ki tiltja be a rendezvényeiket, de azért egy főispáni pecsét a hivatalos iraton mégiscsak előkelőbb.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére