Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fletó kétségbeesett, és megint durváskodni kezdett

Horváth K. József

2021.03.18. 15:15

Írtam a napokban, hogy Gyurcsány krónikus témahiányban szenved azóta, hogy egyre jobban dübörög az oltásdömping Magyarországon.

 

S ezt az emberek is érzik. Nem véletlenül nőtt a Fidesz-támogatók száma az igazából a baloldalhoz közel álló Závecz Research friss közvélemény-kutatása szerint negyedmillióval. Ezért aztán Gyurcsány, ahogy írtam, mint csikkszedő alkesz mászkál a megállókban, hogy összegyűjtse a muníciónak való „cigarettavégeket”, amelyekkel aztán újból és újból hergelheti a magyarokat, hogy vezetésével nekirontsanak Orbánnak.

Ezért aztán mintha stílust is váltott volna, hogy – a szeretet hangját félredobva – durvaságban is felvegye a versenyt a többmilliós fizetésű, magát mégis szegénynek beállító parizerkirály Jakabbal meg a neki nem tetsző újságírókat szakmájukból abcúgolni akaró FeGyőrrel, aki amúgy természetesen a jogállam megszállott híve.

Persze Ferenc durva megnyilvánulásainak oka lehet az is, hogy unja a banánt, hogy össze van zárva Brüsszelben Marci fiával. Aki – csiripelik a verebek – véletlenül belepisilt a tornacipőjébe. S ami még rosszabb, a poharat is leverte az asztalról. Hukk! Ráadásul Fletó valamelyik közösségi oldalon újra elolvasta a Jobbik egykori megnyilvánulását, miszerint Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc! Szóval ez így együtt már sok volt, ráadásul igazi csikket sem talált sehol, így aztán kénytelen volt saját kútfőből becsmérelni Orbánt. Naná, hogy olyan tőről metszett bornírtságok jutottak eszébe, mint például a mai Facebook-förmedvénye, amely szerint „A halál kormánya ez”. Kommentár: „Rend helyett káoszt, egészség helyett tömeges halált hoztak.” Mondja ezt akkor, amikor Orbán Viktor bizonyítottan a legjobb teljesítményt nyújtja az emberek életének védelmében Európában. Nálunk használható föl ugyanis egyszerre ötféle vakcina, s az átoltottság tekintetében a második helyen állunk kontinensünkön.

Mielőtt a Gyurcsány-féle halálbrigád magatartását részleteznénk, pillantsunk rá a legutóbbi két év halálozási adataira. A KSH szerint 2020-ban összesen 139 549 magyar halt meg – ez a legrosszabb halálozási mutató 1999 óta. 2019-hez képest a halálozások száma 9946-tal nőtt, miközben a koronavírusnak ennél kevesebb, összesen 9667 áldozata volt december 31-éig. No komment.

S ezt az eredményt annak ellenére sikerült elérni, hogy Gyurcsányék ahol tudták, akadályozták a védekezést. Követelték az egyes vakcinatípusok betiltását, petíciót indítottak a vakcinák ellen, a gyurcsányista polgármesterek leveleket küldtek a háziorvosoknak, hogy ne használjanak bizonyos vakcinákat, s naná, hogy nem léptek föl az ellen, hogy a korábban képviselőjelöltként induló, baloldali érzelmű, a DK-s ellenfél javára visszalépő háziorvos megtagadja az oltás beadását.

Ez az ember beszél a halál kormányáról a miniszterelnök egészségmentő, nemzetközi elismerést kiérdemlő erőfeszítéseiről! Ez már olyan mértékű arcátlanság, annyira nevetséges, mondhatni vicces, hogy mérgelődni sem lehet rajta. Csak röhögni.

Az lehet itt a fő gond, hogy tényleg ledőlt a pohár az asztalról, vagy telecsurizták a tornacipőjét. Ekkora marhaságokra még Gyurcsány legelkötelezettebb támogatói is legyintenek.

Nem véletlen, hogy sejhajának legközvetlenebb tisztogatóin kívül a balos szavazók java már a háta közepére sem kívánja Fletót és kedves feleségét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére