Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fiatalos párt

Pozsonyi Ádám

2021.08.19. 11:00

„A Jobbik színeiben folytatja Demeter Márta, ha 2022-ben megválasztják.”
Most olvasom. Ez meg mi a fene?

„A Jobbik frakciójához csatlakozhat Demeter Márta, ha mandátumot szerez a jövő évi választásokon. A hírt először közlő Telex információját azaz LMP is megerősítette, ahol jelenleg politizál a korábban MSZP-s politikus. A párt sajtóosztálya jelezte, visszavonják Demeter képviselő-jelölti támogatását „Az LMP számára a Jobbik Magyarországért mozgalom fontos és megbízható szövetséges. Az LMP Demeter Márta döntését a kormányváltás érdekében nem fogja semmilyen módon kommentálni” – írták.” (HVG.)

Ebből a pártból már bármi lehet? Megihletett a saját kérdésem, igen, bármi lehet.
Az okostelefon, a coca-cola meg a mindenféle plasztikai és szépség reklámszövegek jutottak eszembe erről. Mert azokban szerepelnek rettentő jól hangzó és teljesen üres lózungok, amik a végtelen lehetőségek illúzióját tolják az ember arcába, s mindezt egyfajta agitálós frissességgel.
Nosza! Hajrá! Hopp! Tedd! Pattanj! Ugorj rá! Kicsit olyan hangulatú minden ilyen jellegű reklám, mintha Gyurcsány Ferenc írná a szövegeket. Kezdem érteni, miért jár ilyen sűrűn a fiatalok közé. (Bár hozzátenném, aki ezt a kitételt a kelleténél sűrűbben alkalmazza – mármint azt, hogy fiatal, vagy „a fiatalok” – az egyenlő azzal, mintha felmutatná a bácsivá vagy nénivé válási igazolványát.)

Valósítsd meg álmaid!
Tedd jobbá a holnapot!
Ne félj megmutatni önmagad!
Merj kilépni a keretek közül!
Te hozod a szabályokat!
(Meg az ehhez hasonlók…)

„Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat.”

Nekem erről meg az ilyesmi jut eszembe:

„Kezdd el használni, majd ha ezt követően 1 hónapon belül legalább 3 barátnőd nem vádol meg azzal, hogy plasztikai sebésznél voltál, küldd vissza akár az üres tégelyt és visszafizetjük a pénzedet.”

A jobbik egy fiatalos párt!
Nem egy boomer, akinek elvei vannak. Meg izé, ígértünk valamit. És hát, hogy néz az már ki, hogy valamikor mondtunk, hangoztattunk, és felvállaltunk dolgokat, aztán két nappal később meg egy másikat mondunk, hangoztatunk és felvállalunk, aminek semmi köze a korábbihoz, sőt, szöges ellentétben áll vele.
Jó, persze, kijött az új modell, a régit meg már senki nem keresi, ebben sokkal több a memória, és az előfizetés is olcsóbb, vedd meg hitelre.

Bár, ha már boomer ügy, ezt is az imént olvastam:

„Pálinkás József a Jobbik parlamenti frakciójába ülhet be. Ha Pálinkás pártja nem tud önálló parlamenti csoportot alakítani, úgy Jakab Péteréknél folytatná a munkát.” (Mandiner.)

Tudom, már írtam, de ebből a pártból tényleg minden lehet? Demeter, Pálinkás, meg Jakab. Mondjuk, érdekes lehet egy csapatépítő tréning.

Vannak különös életutak. Pálinkás az első Orbán kormány oktatási minisztere volt. Atomfizikus, egyetemi tanár. Volt kormánybiztos. Az MTA volt elnöke.
Lássuk be, azért ez komoly pályafutás. Az Akadémia elnökéből a parizeres-krumplis proli Jakab mellé. De egy biztos, ami itt van a Jobbik háza táján, az formabontó, friss és fiatalos!

Valósítsd meg álmaid!
Tedd jobbá a holnapot!
Ne félj megmutatni önmagad!
Merj kilépni a keretek közül!
Te hozod a szabályokat!

Alig várom már, hogy Jakab felhagyjon a parizerrel, meg a lecsóval, felvegyen egy Nirvana pólót, és elő azzal a jó kis Sziget-fesztiválos kannás borral.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére