Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feri megint iszik

Pozsonyi Ádám

2022.03.26. 12:00

 

„Pocsék ember leszel, vagy meghalsz”Gyurcsány Ferenc szerint ez a Zelenszkij-Orbán vita lényege. Gyurcsány ezt a lényeglátását a Facebook-oldalán tárta az ámuló világ szeme elé.

A DK elnöke úgy véli, „Magyarország vezetője gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni”.

Igen, mert mint azt tudjuk, a Miniszterelnök úr elutasította Zelenszkij követeléseit.

Ukrajna elnöke két dolgot kért Magyarországtól, illetve Orbán Viktor miniszterelnöktől. Az első, hogy szavazza meg a szankciók kiterjesztését az energiaszektorra, és Magyarország ne vásároljon gázt és kőolajat Oroszországtól. A második kérése (követelése) pedig az volt, hogy Magyarország engedjen át fegyverszállítmányokat és küldjön fegyvereket Ukrajnába.

Nekem amúgy teljesen zavaros az ellenzék háborúhoz és békéhez való hozzáállása. Meg úgy általában a balliberális szemléletmód ezzel kapcsolatban. Nem értem a narratívát. Az eddig békegalambot eregető és a homokba, vagy a házfalakra peace jeleket graffitiző nemzetköziek most hirtelen, máról holnapra háború pártivá váltak. Ráadásul teljesen kusza és követhetetlen módon.

Amit Putyin és Oroszország csinál, az a háború az rossz. Az rossz háború. Az ne legyen. Ne legyenek fegyverek, tankok, repülőgépek, aknák, lövegek, vállrojtok, lampaszok és egyenruhák. Katonák ne masírozzanak sehol alakzatban, és mindenki maradjon otthon a szamovárja mellett simogatni a gyereke buksiját, és dúdolgassa a John Lennont. Ellenben ha a magyar viszonyulásra terelődik a szó, kiderül, hogy szerintük az a jó, ha mindenki felpattan a szamovárja mellől, kikapcsolja az Imagine-t, ellöki kezével gyermeke buksiját, és tankra, repülőgépre pattan, fegyvereket lóbál, majd alakzatba áll, és megy ölni.

A béke szerintük akkor jó, szép és nemes, ha nekünk semmi közünk hozzá, nem fűződik hozzá érdekünk, nem ránk tartozik, és nincs belőle hasznunk. De a béke rossz, ha jól járunk vele, ha a mi érdekünkről és túlélésünkről van szó.

Lőni ott kéne szerintük, amiből nincs hasznunk, harcoljunk a kárunkért. Küzdjünk azért, hogy nagyon rosszul járjunk.

És ezekre kéne szavazni egyesek szerint április 3-án. Rémületes.

Ezt mondotta a Feri:

„Melyiket választanátok? Orbán ezt a választást hagyja a hazának, neked. Elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától, mert ha nem, ha segítünk, akkor magunkra vonzzuk a sátán bosszúját és mi magunk fogunk halni” – állítja. „Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez szar alakká kell válnunk – mondja. Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek. Magyarország vezetője gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni. Miért osztoznánk az ő bűnében? Van más választás.”

(Németh Sándor itt elhatározza, hogy szakmát vált, és mostantól kizárólag ablakszigeteléssel és nyílászárók szerelésével óhajt foglalkozni.)

Olvassuk el még egyszer és ámuldozzunk. Feri úgy prédikál, hogy a villamos defektet kap. Miért nem vigyáz amúgy rá senki? Vagy úgyis mindegy a DK-s mamikáknak, mert egyetértenek vele, bármi van?

Van más választás, Feri! Elő a dugós puskát és irány a határ! Ez tuti kurva erős kép lenne.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életbe lépett a tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között

Vasárnap éjfél előtt életbe lépett az egyiptomi közvetítéssel megkötött tűzszünet Izrael és az Iszlám Dzsihád között, a pénteken indított izraeli Hajnalhasadás hadművelet véget ért – jelentette a helyi média hétfőn.

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Nagyot bukott a baloldal az időköziken a Fidesz jelöltjeivel szemben (ismét)

Ambrus István független jelöltet választották polgármesternek vasárnap a Csongrád-Csanád megyei Mártélyon. Pedig Márki-Zay Péter még kampányolt is a másik jelölt mellett, de a „Kapitány” ezúttal se járt sikerrel. Ez (sem) az ő és a baloldal hétvégéje. Ám ez még nem minden: Orosházán is jobboldali jelölt nyert!

Jeruzsálem a robbantásoktól és a szirénától, az Egyesült Államok pedig Donald Trump beszédjétől hangos

Jeruzsálem a robbantásoktól és a szirénától, az Egyesült Államok pedig Donald Trump beszédjétől hangos

Elindultak az újabb gabonaszállító hajók Ukrajnából, melyet a „remény jelének” tart Ferenc pápa.

Az olasz baloldal kitalálta a tuti receptet a jobboldal győzelme ellen: össze kell fogni

Az olasz baloldal kitalálta a tuti receptet a jobboldal győzelme ellen: össze kell fogni

A szeptember 25-i parlamenti választásokon a jobboldal kormányra kerülését akarja megakadályozni a baloldali erők vasárnapra megszületett választási szövetsége Enrico Letta, a baloldali Demokrata Párt (PD) főtitkára szerint. Enrico Letta alig jelentette be a szövetség felállását, Carlo Calenda, az Akció nevű párt vezetője vasárnap délután egy televíziós interjúban közölte, hogy mégsem csatlakozik a baloldali pártok csapatához.

Ferenc pápa üdvözölte a gabonát szállító hajók elindulását az ukrajnai kikötőkből

Ferenc pápa a remény jelének nevezte a többek között gabonával megrakott hajók elindulását az ukrajnai kikötőkből a Szent Péter téren mondott beszédében vasárnap. Az egyik hajó Olaszországba tart.

Donald Trump: A radikális baloldalt a feledésbe kell taszítani

Donald Trump: A radikális baloldalt a feledésbe kell taszítani

A közelgő választások megnyerését nevezte a konzervatív erők legfontosabb feladatának a volt amerikai elnök helyi idő szerint szombaton az egyesült államokbeli Dallasban, az Amerikai Konzervatív Unió nagyszabású nyári konferenciáján (CPAC) felszólalva.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére