Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Félkegyelem, nincs kegyelem, nem olt, mint Gődény

Georg Spöttle

2021.03.03. 10:30

A baloldal oltásellenes kampánya komoly támogatókra lelt a Gődény György köré gyűlt félkegyelműek társaságával. Az összeesküvés-teóriák hívői megtartották hétvégi dzsemborijukat a Hősök terén.

Nincs vírus, nem kell az oltás, káros a maszk, ez csak a háttérhatalom manipulációja...”

– mondta Marika néni, Jani bácsi és a többi szaktekintély.

Volt, aki szerint ez a harmadik világháború, de egy NASA-dzsekis fiatal srác szerint a Covid-19 nem több egy influenzánál. Irigylésre méltó optimista hozzáállás, miközben emberek milliói haltak, halnak meg a járványban világszerte. Persze a nép egyszerű virológusai azért nem bírták megállni, hogy a komoly szakmai szempontok mellett ne skandálják, hogy „rendszerváltást!”.

Egy szakállas, maszk nélküli fiatalember azzal akarta elkerülni az igazoltatást, hogy ő nem Magyarország, hanem a Magyar Köztársaság állampolgára. Igaz, nem volt nagy, izmos és kék, de így is fel lehetett ismerni Gyurcsány avatárját. Egy másik szaktekintély pedig egy technofasiszta átalakulásáról beszélt. Csak nem fejtette ki, hogy most a technozenére vagy netán a Facebook cenzúrájára gondol. Nem lettem okosabb, pedig csupa fül voltam. Ám még hozzátette, hogy az emberek nyilván meghalnak valamiben, csak persze mást írnak a halotti bizonyítványukba, hiszen minden orvos és nővér a rendszer rabszolgája.

Hát ja, így kerek a sztori, és persze rendszerváltást!

Pócs Alfréd, a gyöngyösi kórház elbocsátott vírustagadó orvosa is szájmaszk nélkül, hangosbemondóval parádézott Gődény mellett, hülyítve az embereket. A védőoltásokat egyszerűen világszintű emberkísérletnek titulálta. Az emberek ölelkeztek, fütyültek, éljenezték a szektamókusokat, akiknek hála sokan megfertőzték egymást, és persze sokan haza is vitték a vírust szüleiknek, nagyszüleiknek. Good job, azaz remek munka, ahogy Amerikában mondják. Egy öreg hippire hasonlító DK-s bácsi büszkén mutatta pártkártyáját, és elújságolta, hogy a Gyurcsány-párt tagja.

Hmmm... vajon melyiké?

Persze nem csak ennyiből áll az állatok karneválja, dr. Komáromi DK-s doki is megszólalt az ATV-ben. Kijelentette, az oltásnál nem biztos, hogy rosszabb a betegség.

Ebből látszik, hogy a hippokratészi esküt felülírja a párttagsága.

Persze nemcsak azt, hanem a komplett szürkeállományát is. Hurrá, megszületett a Homo gyurcsanyensis mint az evolúció végterméke.

Igaz, hogy Magyarország Málta és Dánia után a harmadik helyen áll az átoltottság terén.

A lakosság hét százaléka megkapta a védőoltást, ám a gyűlöletkoalíciónak pont ez fáj. A mi sikerünk az ő kudarcuk. Emlékezzünk csak, mivel érveltek decemberben. „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket” – mondta a Political Capital nevű baloldali elemzőintézet vezetője, Krekó Péter. Persze az elmúlt két hónapban sem jött hozzájuk az agytündér. „Összekotyvasztott, hamisított vakcina, csak sóoldattal oltanak...” – ez a narratívájuk.

Az sem érdekli őket, hogy mind az orosz, mind a kínai vakcinával már emberek tízmillióit oltották be.

Jönnek az Európai Gyógyszerügynökséggel, mintha ott szuperhősök ülnének, és csak ők lennének képesek kompetensen bevizsgálni a vakcinákat. Pedig pont Brüsszel lassúsága és hozzá nem értése vezetett oda, hogy nincs elég oltóanyag az unióban. Egy szervezet, amely hat éve nem képes ellenőrizni és megvédeni a határait, arra sem lesz képes, hogy gyorsan, hatékonyan legyőzze a járványt. Persze Gyurcsány kesztyűbábjait ez sem érdekli.

Az elmúlt napok posztkommunista ocsmányságait vizsgálva nem hagyhatjuk ki FeGyőréket sem.

Vörös ködként lebeg felettünk a Momentum rákosista, maoista, marxista (a nem kívánt törlendő) kiáltványa.

Szó sincs a párt programjában (progromjában?) építésről, fejlesztésről, családtámogatásról és más értékekről, hanem csak a borostás emberke személyes bosszújáról. Első ígérete, hogy a választást követő napon letartóztatják Mészáros Lőrincet. Első kérdésem, hogy ugyan már, miért? Persze a tesiből felmentettek koalícióját az sem érdekli, hogy így 25 ezer ember vesztené el a munkáját, és családok maradnának kenyér nélkül. Kun Béla 2.0-t ez hidegen hagyja, és „felcsúti pert” vizionál, meg hogy minden fideszest kitakarít a hivatalokból. Persze létrehozna egy besúgóhálózatot is mint a párt öklét. Sok ötletét a köpcös, kopasz tömeggyilkostól vette. Nyilván lesz vagyonelkobzás, kuláklista, na meg kitelepítések is, hiszen anélkül egy fabatkát sem ér a forradalom. Kíváncsi lennék, hogy elküldik-e Brüsszelbe „a kommunista leszámolás kézikönyvének” fordítását, vagy ott még előadják a liberális maszlagot?

A lényeg az, hogy mi megtudhattuk: a lila az új vörös.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére