Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felemelő

Bohár Dániel

2022.03.16. 18:00

A háború árnyékában a békét kívánni egyszerre felemelő és elgondolkodtató.

Még soha nem volt ennyire nagy jelentősége a Békemenetnek, mint most. A körülményeket ismerjük. A szomszédunkban háború dúl. Emberek millió hagyják el Ukrajnákat, a menekülteket segítjük és befogadjuk. Mindent meg kell tenni a békéért, a biztonságért és azért, hogy hazánknak semmi köze ne legyen ehhez a háborúhoz.

Félmillióan gyűltünk össze március 15-én, hogy erőt és nyugalmat mutassunk.

 

A Békemenet az üzenete mellett a találkozásokról is szól. Sokakkal beszélgettem a háborúról, Magyarország helyzetéről és természetesen a választásokról is. Az egyértelműen látszik, hogy épeszű ember ki akar maradni ebből a konfliktusból, nem akar fegyvert és katonákat sem küldeni Ukrajnába. Magyarországnak végre a saját érdekei mellett kell kiállnia. A történelmünk során általában mindig valakihez csapódtunk, most végre elérkezett az idő, hogy ne mások, hanem a saját érdekeinket tartsuk szem előtt. A választásokról is megvolt mindenkinek a véleménye. Sokszor hallottam azt az érvelést, hogy most nem babra megy a játék. Ebben a helyzetben bizony tapasztalattal rendelkező, komoly, megbízható és a hazát képviselő politikai vezetésre van szükség. Na, ez a másik térfélről egyik esetben sem mondható el.

 

„Ezt a választást meg kell és meg is fogjuk nyerni. Megnyerjük, és akkor béke, biztonság és nyugalom lesz Magyarországon.”

 

Orbán Viktor a beszédében leszögezte, hogy Magyarország – ameddig ő a miniszterelnök – kimarad ebből a háborús konfliktusból. Ez hazánk és a magyar emberek egyértelmű érdeke. Azért fontos ezt leszögezni, mert a magyar baloldal pont ennek az ellenkezőjét képviseli. Márki-Zay Péter több alkalommal elmondta, hogy fegyvereket és katonákat küldene a háborúba, amellyel belesodorná Magyarországot a háborúba. Nem ő az egyetlen baloldali politikus vagy közéleti szereplő aki így tett. A Jobbik alelnöke egy titkos felvételen árulta el, hogy egyértelműen az a céljuk, hogy magyar katonák menjenek az ukrán frontra harcolni, sőt, a baloldali tüntetésen Iványi Gábor is erről értekezett.

Nem véletlen ez a háborúpártiság. Soros György nemrég kifejtette, hogy ami a történik Ukrajnában, az a harmadik világháború előszele vagy legalábbis ő ezt szeretné. Ugyanis – minő meglepetés – az amerikai milliárdos első ötlete is az volt, hogy fegyvert kell küldeni Ukrajnába.

 

Háborúpárti baloldal a globalista megrendelőivel és békepárti jobboldal, patrióta értékekkel.

Jelen pillanatban ez a választás.

Maradva március 15-énél és a két rendezvénynél: azt nem tudtam nem észrevenni, hogy miközben Orbán Viktor beszéde után a félmilliós tömeg a „Ria-Ria Hungária!” és a „Hajrá magyarok!” szólamokat skandálta, addig a balosok párezres tüncijén az „Orbán takarodj!” szólt.

Felemelkedés vagy gyűlölet.

Ez is a választás a kérdése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

És még Macronon is jó sokan felháborodtak...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Vasárnapi felvonás a balra tolódott ex-jobboldaliak szappanoperájához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére