Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felbolydult az online méhkas a belügyminisztérium ötletétõl

888.hu

2015.11.05. 07:00

Szórakoztató volt látni, ahogy a hazai online ballib zaklatott izgatottságában telesírta a címlapokat: egy törvénymódosító szerint Pintérék titkosszolgálati embereket küldhetnek a szerkesztõségekbe. Nahát.

A kormányzati információs központ azóta már cáfolta a híresztelést, de a netes újságírókat úgy felzaklatta a belügyminisztériumi módosítóból kiolvasható sor, hogy a felkavarodott tudatállapot nyomait glosszák és publicisztikák sorát potyogtatták maguk alá.

Ezekben az írásokban a derék szólásszabadság-féltők felfestették a internet egére a sötét jövőt, és ebből bizony az rajzolódik ki, hogy titkosszolgák szaglásznak a jóravaló betűvetőkkel szemben.

Nem nagyon tudunk másra gondolni, minthogy az kiabál ennyire, akinek a háza veszettül ég.

Tanácsaink hazai újságíróknak a további pánik elkerülésére (ingyen vihető az index-444-rtl klub szerkesztőségébe):

1. Talán nem kellene különböző nagykövetségekre járni diplomata-fedésben a hazájukat szolgáló hírszerzőkkel smúzolni, majd ezt követően teljesen egyoldalú, Magyarország-gyalázó, vagy a magyar érdekekkel szemben álló szolgálati marhaságokat a monitorra vésni.

2. Talán nem érdemes asszonyverő szerkesztőként, okosba' elintézett felfüggesztettel a hátunk mögött erkölcsi tartalmú kiselőadásokat tartani a polgári, de kritikus média működési módjáról és mindennapjairól, s eközben a polgári média parnasszusáról tekingetni alá a plebszre.

3. Lehet, hogy nem kellene azt a játékot játszani, hogy ellenérdekelt gazdasági szereplők lejárató cikkeket rendelnek a riválisról, jó pénzért. Vagy információs brókerként zsarolni a szereplőket, hogy a cikk nem készül el, szintén jó pénzért. Vagy szimplán bűnözők, éjszakai nagyfiúk mellényzsebéből kikandikálva tudósítani a bűnügyekre fogékony újságolvasókat.

4. Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint a többi magyar állampolgár. Ha úgy baszkódtok a hatalommal, dezinformáltok, vesztek részt korrupciós ügyekben, hogy közben a hatalom felé támasztott erkölcsi elvárásotok viszont hatalmas, azaz a pofátok nagyon nagy, de a személyes életetek éppolyan kritizálható, mint az általatok tollhegyre tűzött hatalom, akkor magatokra vessetek.

5. Végezzetek önismereti tréningeket: aki ilyen könnyen elárulja magát egy adott szituációban, az blöffölni sem képes, nemhogy információkat szerezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére