Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete pont LMBTQ-ügyben

Pozsonyi Ádám

2021.10.20. 16:40

 

Már megint rosszak voltunk. Rosszak voltunk, és ezért jár nekünk a fekete pont. Kérik az ellenőrzőt, hogy beírhassák. „Ez az ország rosszul viselkedik. Aláírás: Emberiség”. Mert ők ezt valahogy így gondolják. Az emberiség előtt szerepeltünk rosszul, a szent és megfoghatatlan emberiség és emberiesség előtt. Mert van egy nézetrendszer, megközelítés, világnézet, látásmód, vagy fogalmazzuk bárhogy, és az az érvényes, az a hivatalos, azt kérem be kell tartani, mert ha nem, akkor nem vagy ember. És ezt ők halál komolyan így gondolják.

Na, de nézzük, mit követtünk el. Miért voltunk rosszak? Nem, dehogy. Nem a 2006-os utcai kardlapozás és lovasroham miatt. Fenéket. „Homofób törvény”. Ezt követtük el. Igaz, hogy ilyen Magyarországon nincs, és nem is volt – ellentétben a 2006-os kardlapozással és lovasrohammal –, de pont ez benne az igazi.

Nem létező – pontosabban csak a fejben működő – eszmék és nem létező zsűri előtt kizárólag nem létező bűnökkel jó szerepelni. Nem holmi valósággal, tényekkel, véres arcokkal, tönkrement életekkel és sorsokkal.

„Az LMBTQ-ellenes intézkedések ellen fog kiállni az idén is Budapestre szervezett európai MTV-gála” – írja az egyik ellenzéki – bocsánat, független – lap. A másik még komolyabban fogalmaz. „Arra használják majd a szervezők az MTV EMA-t, hogy tiltakozhassanak a magyar homofóbtörvény ellen.”

És már látjuk is lelki szemeinkkel, hogy a nagybetűs emberiség összeráncolja a homlokát, és hegyezi a plajbászt a fekete ponthoz.

Ez az ország bántja az LMBTQ-embereket, ezért megrovásban részesítem. Aláírás: Nagybetűs emberiség.”

(Hogy ez az LMBTQ-emberek voltaképp mi a fészkes fene, továbbra sem értem. Van a Béla, vagy a Juli, akinek jobb esetben a nemi identitása nincs rendben, rosszabb esetben a mentális állapota, de ezek férfiak és nők, akikkel valami nincs rendben. Mi a rosseb az, hogy LMBTQ-ember?)

Na, de nézzük a fekete pontot és a tanító nénit. Bácsit. Ja, nem, nénit. Hagyjuk.

„Megszólalt Chris McCarthy, az MTV Entertainment Group Worldwide elnök-vezérigazgatója is: Nagy megtiszteltetés, hogy kiállhatok az LMBTQ+ testvéreim mellett, amikor a 2021-es MTV EMA ünnepet Magyarországról közvetítjük – mondta az elnök-vezérigazgató. (...) Mint írja, az, hogy az idei EMA Magyarországon lesz, egy két évvel ezelőtt kötött megállapodás eredménye, ugyanakkor idén júniusban az országban elfogadták a homofóbtörvényt, amely tiltja az LMBTQ-tartalmak megjelenítését a televízióban.”

Sajnos arra kell gondolnunk, hogy a tanító bácsi (néni) félreértésben van. Valamit ő benézett. LMBTQ-ellenes intézkedések és törvények tudniillik nincsenek érvényben Magyarországon. Ellentétben egyes iszlám államokkal.

Például a 2015-ös évet megelőző fél évben hét férfit és hét nőt végeztek ki Szíriában házasságtörés vagy homoszexualitás vádjával. Egy iszlamista csoport homoszexualitás miatt két férfit végzett ki az északi Aleppo, illetve a keleti Dajr ez-Zaur tartományban. Mindkettőt ledobták egy magas épületről, és megkövezték. Ezt esetleg lehet LMBTQ-ellenesnek nevezni. Azt, hogy a szünidei matinéban nem kaphat helyet transzugribugri, talán nem nevezhetjük annak.

De az a szó, hogy „ellenes”, nem csak az LMBTQ témakörében jelenik meg a világban. Ellentétben, ugye, Magyarországgal. Az egyik leginkább üldözött identitás a kereszténység. Ezelőtt két évvel például ezer feldühödött iszlamista támadott meg egy kopt keresztény templomot Egyiptomban. Az al-minai kopt püspökség közleménye szerint a Mansijet al-Zafarana nevű községben lévő kis templomot a béke vallásának hívei kövekkel kezdték dobálni, miközben „Allah akbar!”-t és a keresztények elleni uszításokat kiabáltak.

De fehérellenes intézkedések vannak érvényben a világ számos pontján, köztük az Amerikai Egyesült Államokban is. Most például New York város önkormányzata megszavazta Thomas Jefferson, az USA harmadik elnöke szobrának eltávolítását. S ahogy a Daily Wire beszámolt róla, egyhangúan.

Jefferson fehér férfi volt. Nem pedig LMBTQ-ember. LMBTQ-ellenes intézkedések akkor lennének, ha valamelyik író vagy politikus szobrát eltávolítanák, mert meleg volt. Ilyesmire példát nem tudunk, csak arra, hogy hetero fehérek szobrát távolítják el. Ha Jefferson homokos lett volna, a szobra talán marad.

Ezeket mind el kéne magyarázni a tanító néninek, bácsinak, és talán megúsznánk a fekete pontot. Mellesleg McCarthy leszögezte, hogy az idei EMA-n fiatal LMBTQ-aktivistákat díjaznak majd a show-ban, hogy elismerjék azokat a fiatalokat Magyarországon és szerte a világon, akik az élvonalban küzdenek az egyenlőségért és a szeretetért.

Értjük. Tehát azt kell majd gajdolni, hogy a meleg szép, a transz jó, sej, a magyar kormány rossz, és akkor lehet bármilyen pocsék az a dal, és lehet akár arcpirítóan tehetségtelen az előadó, ott a díj, a pénz és a dicsőség.

Mellesleg, visszatérve szegény Jeffersonra és a szobrára. A megoldás a következő: el kéne terjeszteni, hogy Jefferson meleg volt. Akkor nem mernék eltávolítani a szobrát!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére