Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete pont LMBTQ-ügyben

Pozsonyi Ádám

2021.10.20. 16:40

 

Már megint rosszak voltunk. Rosszak voltunk, és ezért jár nekünk a fekete pont. Kérik az ellenőrzőt, hogy beírhassák. „Ez az ország rosszul viselkedik. Aláírás: Emberiség”. Mert ők ezt valahogy így gondolják. Az emberiség előtt szerepeltünk rosszul, a szent és megfoghatatlan emberiség és emberiesség előtt. Mert van egy nézetrendszer, megközelítés, világnézet, látásmód, vagy fogalmazzuk bárhogy, és az az érvényes, az a hivatalos, azt kérem be kell tartani, mert ha nem, akkor nem vagy ember. És ezt ők halál komolyan így gondolják.

Na, de nézzük, mit követtünk el. Miért voltunk rosszak? Nem, dehogy. Nem a 2006-os utcai kardlapozás és lovasroham miatt. Fenéket. „Homofób törvény”. Ezt követtük el. Igaz, hogy ilyen Magyarországon nincs, és nem is volt – ellentétben a 2006-os kardlapozással és lovasrohammal –, de pont ez benne az igazi.

Nem létező – pontosabban csak a fejben működő – eszmék és nem létező zsűri előtt kizárólag nem létező bűnökkel jó szerepelni. Nem holmi valósággal, tényekkel, véres arcokkal, tönkrement életekkel és sorsokkal.

„Az LMBTQ-ellenes intézkedések ellen fog kiállni az idén is Budapestre szervezett európai MTV-gála” – írja az egyik ellenzéki – bocsánat, független – lap. A másik még komolyabban fogalmaz. „Arra használják majd a szervezők az MTV EMA-t, hogy tiltakozhassanak a magyar homofóbtörvény ellen.”

És már látjuk is lelki szemeinkkel, hogy a nagybetűs emberiség összeráncolja a homlokát, és hegyezi a plajbászt a fekete ponthoz.

Ez az ország bántja az LMBTQ-embereket, ezért megrovásban részesítem. Aláírás: Nagybetűs emberiség.”

(Hogy ez az LMBTQ-emberek voltaképp mi a fészkes fene, továbbra sem értem. Van a Béla, vagy a Juli, akinek jobb esetben a nemi identitása nincs rendben, rosszabb esetben a mentális állapota, de ezek férfiak és nők, akikkel valami nincs rendben. Mi a rosseb az, hogy LMBTQ-ember?)

Na, de nézzük a fekete pontot és a tanító nénit. Bácsit. Ja, nem, nénit. Hagyjuk.

„Megszólalt Chris McCarthy, az MTV Entertainment Group Worldwide elnök-vezérigazgatója is: Nagy megtiszteltetés, hogy kiállhatok az LMBTQ+ testvéreim mellett, amikor a 2021-es MTV EMA ünnepet Magyarországról közvetítjük – mondta az elnök-vezérigazgató. (...) Mint írja, az, hogy az idei EMA Magyarországon lesz, egy két évvel ezelőtt kötött megállapodás eredménye, ugyanakkor idén júniusban az országban elfogadták a homofóbtörvényt, amely tiltja az LMBTQ-tartalmak megjelenítését a televízióban.”

Sajnos arra kell gondolnunk, hogy a tanító bácsi (néni) félreértésben van. Valamit ő benézett. LMBTQ-ellenes intézkedések és törvények tudniillik nincsenek érvényben Magyarországon. Ellentétben egyes iszlám államokkal.

Például a 2015-ös évet megelőző fél évben hét férfit és hét nőt végeztek ki Szíriában házasságtörés vagy homoszexualitás vádjával. Egy iszlamista csoport homoszexualitás miatt két férfit végzett ki az északi Aleppo, illetve a keleti Dajr ez-Zaur tartományban. Mindkettőt ledobták egy magas épületről, és megkövezték. Ezt esetleg lehet LMBTQ-ellenesnek nevezni. Azt, hogy a szünidei matinéban nem kaphat helyet transzugribugri, talán nem nevezhetjük annak.

De az a szó, hogy „ellenes”, nem csak az LMBTQ témakörében jelenik meg a világban. Ellentétben, ugye, Magyarországgal. Az egyik leginkább üldözött identitás a kereszténység. Ezelőtt két évvel például ezer feldühödött iszlamista támadott meg egy kopt keresztény templomot Egyiptomban. Az al-minai kopt püspökség közleménye szerint a Mansijet al-Zafarana nevű községben lévő kis templomot a béke vallásának hívei kövekkel kezdték dobálni, miközben „Allah akbar!”-t és a keresztények elleni uszításokat kiabáltak.

De fehérellenes intézkedések vannak érvényben a világ számos pontján, köztük az Amerikai Egyesült Államokban is. Most például New York város önkormányzata megszavazta Thomas Jefferson, az USA harmadik elnöke szobrának eltávolítását. S ahogy a Daily Wire beszámolt róla, egyhangúan.

Jefferson fehér férfi volt. Nem pedig LMBTQ-ember. LMBTQ-ellenes intézkedések akkor lennének, ha valamelyik író vagy politikus szobrát eltávolítanák, mert meleg volt. Ilyesmire példát nem tudunk, csak arra, hogy hetero fehérek szobrát távolítják el. Ha Jefferson homokos lett volna, a szobra talán marad.

Ezeket mind el kéne magyarázni a tanító néninek, bácsinak, és talán megúsznánk a fekete pontot. Mellesleg McCarthy leszögezte, hogy az idei EMA-n fiatal LMBTQ-aktivistákat díjaznak majd a show-ban, hogy elismerjék azokat a fiatalokat Magyarországon és szerte a világon, akik az élvonalban küzdenek az egyenlőségért és a szeretetért.

Értjük. Tehát azt kell majd gajdolni, hogy a meleg szép, a transz jó, sej, a magyar kormány rossz, és akkor lehet bármilyen pocsék az a dal, és lehet akár arcpirítóan tehetségtelen az előadó, ott a díj, a pénz és a dicsőség.

Mellesleg, visszatérve szegény Jeffersonra és a szobrára. A megoldás a következő: el kéne terjeszteni, hogy Jefferson meleg volt. Akkor nem mernék eltávolítani a szobrát!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Önkritika, az nincs, gyűlölködés, az van. Nézzük meg, kik követelik a házelnök lemondását!

Nőtt a genderideológiát elutasítók száma Magyarországon

Az Alapjogokért Központ új közvélemény-kutatásából kiderült, hogy hazánkban egyre többen utasítják el a genderideológiát és annak állításait.

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A 2019-es tűzvészben megsérült katedrális külsejét az eredetinek megfelelően állítanák helyre, a belső tér viszont bizarr átalakítás áldozata lehet.

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

Úgy fest, gumicsonttá kezd silányulni Kövér László házelnök másfél évvel ezelőtti, a balliberális portálok révén a napokban kiszivárogtatott beszéde.

Rogán Antal: A gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítjuk

A miniszterelnök kabinetfőnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán bejelentette, hogy a témában jövőre tartandó népszavazás előtt a kormány „erős kampányt” folytat majd.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére