Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr ügynök, pihenj!

Szűcs Gábor

2021.10.12. 20:40

 

Fekete-Győr András volt pártelnök nem éppen hosszú, és még kevésbé fényes politikai karrierje véget érni látszik. Bár a nemzeti és nemzetpárti politikát nem tudta tönkretenni, a közbeszéd színvonalát sikerült tovább zülleszteni, illetve néhány fiatallal elhitetni, hogy a fekete-győri böszmeségeknek van akár csak minimális valóságtartamuk is. Alább a néhai pártelnök legnagyobb teljesítményeit, illetve azon cselekedeteit próbáljuk csokorba szedni (nem lesz könnyű), amelyek elvezettek a bizalmi szavazáshoz, ahol az ügynökpárt küldöttei elmondták: nem kérnek többet a borostás Szamuely-reinkarnációból.

Fekete-Győr és a Momentum Mozgalom, igazi hazaárulókként, azzal robbantak be a közéletbe, hogy megfúrták Magyarország lehetőségét, hogy megrendezzük a 2024-es Olimpiát. Már csak Párizs és Budapest voltak „versenyben”, így egyértelmű volt: ha az egyik kiesik, a másik nyert. Az internacionalista fiataloknak, természetesen, sokkal fontosabb volt Macron elnök támogatása és barátsága, mint a saját hazájuk és a honfitársaik, akiktől megvonták ezt a lehetőséget és élményt. A saját bűvkörükben tetszelgő, az önimádat csúcsra járató és kizárólag demagóg szólamokkal operáló pártnak ez volt az első és utolsó nagy „sikere”. Persze, a hazaárulás, mint a Momentum háza táján bejáratott módszer, a későbbiekben sem szorult háttérbe: 2019 novemberében, a román elnökválasztáson a pártelnök a román liberális Dan Barnát támogatta a magyar Kelemen Hunorral szemben; 2020 decemberében, a román helyhatósági választások alkalmával, szintén a román USR PLUS pártnak kampányolt a magyarok ellen; Donáth Anna pedig 2019-ben tolta egy szlovák párt szekerét a Magyar Közösség Pártja helyett.

Fekete-Győr András esetében azonban nem csak a nemzetellenes cselekedetek, hanem a mérhetetlen szellemi teljesítmény is szúrhatta az emberek szemét. 2017 októberében a(z akkor még) pártelnök minden fizikust megcáfolt, amikor a Magyar Nemzet által feltett kérdésre azt válaszolta, hogy egy ház tetején lévő napelem-kollekció nem más, mint egy kisméretű atomerőmű. Miután az újságíró vissza kérdezett, az ifjú politikus bátran jelentette ki: „Egy napelemparkot vagy egy napelem-kollekciót azt igen, szokták annak hívni.”

Idén márciusban az ATV-ben ígért kőkemény ÁVH-s terrort, és elmondta: „Mi, momentumosok senkivel nem egyezünk ki.” és – vélhetően ennek megfelelően – többek között a legfőbb ügyészt is el fogják lehetetleníteni. Fekete-Győr megváltoztatná a bíróságok jogköreit, és előzetes intézkedés keretében tiltaná meg a „NER-lovagoknak”, hogy külföldre menjenek. Utóbbival két probléma van: 1) előzetes intézkedés nincs, csak ideiglenes intézkedés; 2) azt polgári és közigazgatási ügyekben alkalmazzák, és nem személyi szabadság korlátozására. Ennyit igazán illene tudnia egy jogász végzettségű politikusnak...

Egy hónappal később a jobboldali elhajlással korántsem vádolható Gulyás Márton Partizán című műsorában sikerült teljesen lejáratnia magát, amikor a feltett kérdésekre az általános válasz a „nem tudom” és az „ezt még meg kell kérdeznem” voltak.

Egy hónapja pedig az erősen liberális Osváth Zsoltnak (VV Zsolti) mesélt arról, hogy a szellemi képességei nem érik el azt a szintet, hogy ne tegye be a zuhany alá az elektromos rollert, ami így, nyilván, tönkrement.

Nos, ezt várhatjuk ma egy 32 éves momentumos politikustól. Vagy talán kevesebbet, hiszen, vélelmezhetjük, hogy nem a leggyengébb tagot választották a párt élére. Fekete-Győr rendszerint felszólalt az egymás iránti tolerancia és szeretett, valamint a sajtószabadság mellett, a tettei azonban mást mutattak. A fideszeseket konstans fenyegette, a rendőrökre füstgránátot dobott (szerinte ejtett), 2017 májusában betört az Origo szerkesztőségébe, mert neki nem tetsző cikk jelent meg róla, majd 2021 márciusában egy videóban elmondta, hogy a jobboldali újságírókat eltiltaná a foglalkozásuktól. Senkinek ne legyenek tehát kétségei, ilyen a liberális ember- és hazaszeretet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére