Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr András álomvilágban él

K. Gaál István

2022.01.17. 18:00

 

Megszólalt Fekete-Győr András! Mondjuk nekem nem annyira hiányzott a budapesti olimpia gyilkosa, de várható volt, hogy egyszer kiheveri majd az előválasztáson beszedett balhorgokat és ismét rá akar majd telepedni a magyar közéletre. Az ijfú kommunista egyre aktívabb, ami nem is csoda, hiszen aláírásgyűjtési specialista, így már nagyon nagy szüksége van rá a baloldalnak.

Emlékszünk mindannyian: ez a Momentum nevű semmi, élén Fekete-Győr Andrással elvette a magyar sportolók és a szurkolók álmát azzal, hogy teljesen megalapozatlanul hergelte az embereket a magyar olimpia rendezés ellen. Sikerült neki, behülyített egy csomó embert és egy álommal szegényebbé tette az egész nemzetet. Talán az zavarta, hogy ha a magyar ember sporteseményre megy, akkor előjön belőle a hazafi, énekli a Himnuszt, élteti a honfitársait és néhány óvatlan pillanatban annak a reményének is hangot ad, hogy Erdély egyszer újra Magyarország része lesz. Nyilván ez az összefogás fájt annak idején a Momentum vezérének.

Ez persze a múlt, de most súlyos sziklaként zuhant rá a baloldara az, hogy nem megy az aláírásgyűjtés – sem. Vélhetően azt a legnehezebb elviselni, hogy jól láthatóan magasról tesznek a magyar emberek az összefogás ötleteire. Nem vitte át az ingerküszöböt az a két ügy, amelyben szignókat szeretne az ellenzék. Hetek óta szenvednek és még mindig messze van a 200 ezer érvényes szignó. Egyszerűen nem megy, mert a kormánykritikus embereket sem érdekli már az, amit Gyurcsány Ferenc és bandája művel(ne).

No, de itt a csodafegyver, Fekete-Győr András, aki ugye tök utolsó lett az előválasztáson és ő is megnyilvánult aláírás ügyben.

„Ha megvan a 200 ezer aláírás a Diákváros és a munkavállalóbarát álláskeresési járadék mellett, rágyűjtünk” – írta a Facebook oldalára ez a politikai lúzer.

Na tessék! Kiszólt a lyuk a gödörből. Talán nem ismeri azt a mondást, amely arra vonatkozik, hogy azt az árkot kellene átugrani, amelyik előttünk van. Egyelőre a minimumküszöb is olyan messze van ebben a tekintetben, mint a Momentumtól az önálló parlamentbe jutás.

Fegyőr álomvilágban él. Nem tudni miért, de azt hiszi, hogy a baloldal agymenéseire szüksége van az embereknek. Közben jól láthatóan a magyar társadalom mond ítéletet a baloldali kispártok és Gyurcsány Ferenc felett. Ez persze még csak az elsőfok. A megfellebbezhetetlen döntés április 3-án következik majd és akkor mennek a levesbe. No, nem az összes, mert abban biztosak lehetünk, hogy az Apró-villa lakói tovább szórakoztatnak majd minket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

Egy újabb republikánus kormányzó tiltotta ki a transznemű sportolókat a női versenyekről

A lépéssel Dél-Karolina lett a 16. állam, amely megtiltja a biológiai férfiak részvételét a női sportokban.

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

„Nyet means Nyet” – Oroszország már 2008-ban aggódott Ukrajna és a NATO miatt

Érdekes dokumentumra bukkant a 888.hu a Wikileaks nevű szivárogtatóportálon. A „Nyet means Nyet” (magyarul: a nem nemet jelent) című feljegyzés szerzője William J. Burns, volt moszkvai nagykövet, aki jelenleg a CIA igazgatói tisztségét tölti be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére