Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Falusi: "J'Accuse!" - Vádolom! Ellenzékváltó hangulat van!

888.hu

2018.01.17. 15:58

„E kézzel fogható setétség eltűnik,
Az éjnek madara húholni megszűnik.”
(Csokonai Vitéz Mihály)

 

A sivalkodás nem politikai teljesítmény. Több annál, magyar ellenzéki krédó. Nézi és megveti őket egy generáció, amely már több mint 15 éve nem kap mást tőlük, mint hazugságot, kioktatást és hivatásos rettegést.

Mi vagyunk annak a nemzedéknek a tagjai, akik 2010-ben sírba tették a baloldalt, 2014-ben rájuk hordtuk a földet, idén tavasszal pedig elhelyezzük majd a fejfát és a koszorúkat is. Nem bírnak velünk! Nem értenek és nem ismernek minket.

Az ő történetük az aktuális válságok sorozata. A mi történetünk az ő legyőzésüké, rombolásuk és romjaik eltakarításáé. Rossz állapotuk nem fásultságra és unalomra ad okot, hanem reményt és lehetőséget ad nekünk a folytatásra.

Õk azok, akik diktatúrát kiáltanak, holott annak üzemeltetésében csak és kizárólag nekik van szakmai tapasztalatuk. Õk azok, akik sosem láttak még sajtószabadságot, de fenntartották a véleménydiktatúrát. Azt hazudják, hogy mindenkit ellehetetlenítünk, de mi tudjuk, hogy ők a lehetetlenek. Vitáikat a nyilvánosságban vívják, de ennek egyetlen célja az egymással való leszámolás. Magukra hagyták választóikat, szétszakították struktúráikat és lerombolták közösségük pilléreit is. Most pedig azt akarják elhitetni velünk, hogy ez az ország olyan reménytelen, mint ők maguk. Tudják és szeretik, hogy a baloldaliságból meg lehet élni, mi viszont tudjuk, hogy a nemzeti oldal a túlélés záloga. Legyen szó az általuk okozott válság megoldásáról, vagy a bevándorlásnak becézett invázió megállításáról, a mi válaszaink működnek. Csak a mi válaszaink működnek.

Vona és pártja ígéretesen indult, de a polgári körök és az egyetemek világát megtagadva, elmentek oda, ahová épeszű ember nem követheti őket. Mostanra pedig egyik zsákutcából, a másikba jutottak. Utazásuk véget ért, ott ülnek éppen Heller Ágnes mellett. Teljesítményük tavasszal pedig végleg odahelyezi őket, ahová valók.

Nem a véletlen műve tehát, hogy ma minden társadalmi csoport, így a legfiatalabbak is Orbán Viktor kormányzásának folytatását kívánják. Voltak próbálkozások a szembeállításra, de ez a nemzedék emelt fővel akar járni és mindig kiáll nemzete mellett. Orbán Viktor azt mondja nekünk, hogy nem érünk kevesebbet senkinél, közösen mindenre képesek vagyunk. Az általa kínált modell megadta a lehetőséget a kishitűség, tehát a baloldali elit által táplált életérzés legyőzésére.

Láttuk, ahogy ez az ország talpra állt és felnőttünk közben mi is. Politikai közösségünkben az idősebbek mindig számítottak ránk és mindig segítettek is minket. Miközben az ellenzéki erők generációs feszültségektől is terheltek, mi már tudjuk, hogy a következő lépés Európa újjáépítése lesz. Az erő összegyűlt, a szövetségi rendszer megerősödött, a lázadás évei folytatódnak.

A munka elkezdéséhez az első lépést áprilisban meg is tesszük. Leváltjuk az ellenzéket.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti BenceBertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici Zoltán, Ketipisz Sztavrosz, Megadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére