Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezek akartak kormányozni

Bohár Dániel

2022.05.28. 18:00

Ezek akartak utat mutatni a magyar embereknek. Ezek, akik még a saját pártjukban sem képesek rendet tartani. Hálásak lehetünk a honfitársainknak, hogy sokkal okosabbak annál, hogy bármi esélyt adtak volna ennek a baloldali szerencsétlenkedésnek.

 

Az ízelítőnél is többnek nevezném, amit kapunk itt az utóbbi időszakban a baloldal részéről, már ami a tökéletes alkalmatlanságukat illeti, nemcsak kormányzási, hanem jóformán normális viselkedési szempontból is.

Hol is kezdjem? Nehéz eldönteni, hogy a parizer Jakab vagy a tesze-tosza Karácsony a szánalmasabb, de legyen előbb a kőolaj-származékokból készült műbőrkabátok egyszerű gyermeke, a Jobbik elnöke.

Bizonyára sok olvasó emlékszik még Jakab „parizer” Péter munkalakásos történetére. A Jobbik elnöke és kabinetfőnöke mindennap éjszakába nyúlóan dolgozott egy szolgálati lakásban a párt víziójáért. Természetesen csak munkáról volt szó, ezért munkalakás. Ekkor derült ki, hogy Jakab kabinetfőnöke nemcsak egy egyszerű kabinetfőnök, hanem lényegében a Jobbik valódi első embere. A Molnár Enikő és Jakab Péter fémjelezte duó mostanra annyira kiverte a biztosítékot a pártban, hogy meg akarták puccsolni őket. Parizeres Péterünk erre úgy bevágta a durcit, hogy bejelentette, még a pártot is elhagyja és inkább „független” képviselő lesz.

A jobbikosoknak egyébként abból lett elege, hogy Jakab és Molnár diktatórikusan, másokat meg nem kérdezve irányítják a pártot. Illetve az erőszakolós botrány sem tett hozzá túl sokat Jakab Péter pozitív megítéléséhez.

A Jobbik az elmúlt 4 évben leharmadolta magát, lényegében a megszűnés szélére került az egykor legnagyobb ellenzéki párt. Végtelenül szórakoztató, hogy történetük legnagyobb választási veresége után a megmaradt aprócska koncon is képesek ennyire összebalhézni.

 

És akkor itt van a másik nagytudású. Karácsony Gergely a héten azzal borzolta a kedélyeket, hogy nem sikerült megtartania egy közgyűlést. Tehát a főpolgármester, akinek elvégre fontos feladata lenne összehívnia a polgármester és képviselőtársait nem tudta abszolválni. Azt eddig is tudhattuk, hogy hiperpasszív Gergely teljesen alkalmatlan mindenre, de ez már tényleg olyan mélység, amire nehéz szavakat találni.

Persze neki sikerült, ugyanis elmondása szerint az történt, hogy összeveszett a DK és a Momentum vezérkara és emiatt nem lehetett megtartani a közgyűlést. Nem az ő hibája. Tehát csak a szokásos.

Na most egy valamirevaló vezető ilyenkor az asztalra csap és elmondja, hogy a munka elvégzése nem opcionális, hanem kötelező. Gergely nem is valamirevaló és végképp nem vezető. Tipikusan az a karakter, aki bármihez nyúl, az tönkremegy.

Ezek akartak kormányozni. Ezek akartak utat mutatni a magyar embereknek. Ezek, akik még a saját pártjukban sem képesek rendet tartani. Hálásak lehetünk a honfitársainknak, hogy sokkal okosabbak annál, hogy bármi esélyt adtak volna ennek a baloldali szerencsétlenkedésnek.

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére