Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez nem az az ország

Horváth Tamás

2020.08.15. 15:15

Komolyan a keresztény-nemzeti kormányzás tizenegyedik évében, három kétharmad után kell itt bárkinek is magyarázkodnia, ha nem kér az LMBTQ-propagandából? Vélemény.

2020. augusztus 15-e van (nem mellesleg Nagyboldogasszony napja, a katolikus egyház legnagyobb Mária-ünnepe).

2020. augusztus 15-én, több mint tíz év keresztény-nemzeti kormányzás és három kétharmad után ott tartunk, hogy magyarázkodnunk kell, ha elutasítjuk az erőszakos LMBTQ-propagandát. Magyarázkodnunk kell, ha nem akarjuk, hogy a közintézményeinken a szivárványos lobogó „pompázzon”.

Magyarázkodnunk kell akkor is, ha néhány magyar honfitársunk – megelégelve, hogy a szavakon túl nem történik semmi – a tettek mezejére lép, és eltávolítja a IX. kerületi polgármesteri hivatal épületére kihelyezett LMBTQ-zászlót.

Nem elég, hogy nap mint nap el kell tűrnünk, hogy bizonyos baloldali-liberális elemek kifiguráznak mindent, ami magyar és keresztény, nevetség tárgyává teszik az értékrendünk fundamentumait, még magyarázkodjunk is?

Hát nem!

Én megértem, ha egyesek nehezen lépnek ki a komfortzónájukból. Én megértem, hogy nem mindenkinek való a harcos életvitel, de egyszerűen muszáj felvennünk a kesztyűt, mert ha most csendben maradunk, nem zárjuk a sorokat, és nem fejtünk ki valós ellenállást, jobb esetben is csak évtizedeink vannak hátra.

Mert gondoljunk bele, ha most, 2020. augusztus 15-én, több mint tíz év keresztény-nemzeti kormányzás és három kétharmad után a magyar főváros városházáján kint éktelenkedik a szivárványos zászló; Veszprémben, a királynék városában éppen Nagyboldogasszony napján rendezik meg a település első LMBTQ-buliját; a magyar baloldal egyik legerősebb pártja, a fiatalos karaktert építő Momentum pedig mindent megtesz azért, hogy az LMBTQ-propaganda elárassza a közösségi médiát,

akkor mégis miről beszélünk?

Ha egy Fidesz-KDNP-kormány alatt is ekkora teret nyernek a vallás- és nemzetellenes, a természet rendjét és a normalitást megkérdőjelező eszmék, mire számíthatunk, ha – ne adj' Isten – a baloldal újra hatalomra kerül?

Elég volt a magyarázkodásból! Elég volt a meghunyászkodásból!

Nem fogunk magyarázkodni azért, mert kiállunk az értékeink, a hitünk mellett. Nem fogunk magyarázkodni azért, mert a hazánkat meg akarjuk őrizni magyarnak és kereszténynek – olyannak, amilyennek azt államalapító királyunk, az 1038. augusztus 15-én elhunyt Szent István megalkotta.

Újra leírom, hadd nyivákoljon a 444: vésse az eszébe minden baloldali politikus – Karácsony Gergelytől Baranyi Krisztináig –, hogy ez nem az az ország. Ez Magyarország!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel ellopta a lovainkat

Az uniós szóvivő megnyilatkozott. Zárjuk mi is a napot egy viccel.

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Erre az Európai Jogi és Igazságügyi Központ igazgatója világított rá egy interjúban. A szakértő állítását az Európa Tanács éves pénzügyi jelentésére alapozza. Szerinte azzal, hogy az Európa Tanács pénzbeli támogatást fogad el magánszemélyektől, kérdésessé válik a szervezet politikai függetlensége.

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Ismét Trump van nyeregben, miután fontos helyeken sikerült bizonyítani több tízezer szavazat elcsalását. Egyre több esély van arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság érvényteleníteni fogja több tagállamban is a szavazás eredményét.

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Ferenc testvér annak idején még simán vétózott volna a lengyelekkel közösen.

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

2010 óta több perzsa atomtudóst is meggyilkoltak – Irán Izraelt vádolja a merényletekkel.

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére