Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez a baloldal sajtószabadsága – eltörölnének mindenkit (is)

K. Gaál István

2022.03.29. 11:50

 

Feltörték a Mediaworks kiadó szerverét hétfőn reggelre és elérhetetlenné tették több oldalát is és ezzel együtt baloldali propagandát helyeztek el korábbi tartalom helyén. Úgy tűnik, ez lenne az ellenzéki összefogás sajtószabadsága: ami nem tetszik azt nemcsak el kell hallgattatni, hanem még a tartalmat is ki kell rajta cserélni nekik tetszőre.

Értelmetlen rombolás volt ez, hiszen az olvasók nem fordultak el a lapoktól, ráadásul pontosan tudták, hogy hazugságokkal árasztották el a meghekkelt oldalakat.

Nem vagyunk hülyék.

Kicsit sem, nemhogy nagyon…

És ijedősek sem vagyunk, mert tudjuk, hogy félni jobb. Most kaptunk egy ízelítőt abból, hogy mitől kell félnünk, sőt inkább rettegnünk.

Ezektől a Gyurcsány-, Bajnai-, Márki-Zay-féle alattomos alakoktól kell félni, mert ezek semmitől sem riadnak vissza. Ha úgy van, akkor lopnak, csalnak, hazudnak és talán még az is megeshet, hogy hekkereket bérelnek fel, hogy tönkre tegyék a nekik nem tetsző sajtót. Azt, hogy loptak, csaltak és hazudtak tudjuk, a többit csak gondolhatjuk. Még… Mert ha jönnek, akkor már gondolnunk sem szabad majd semmi olyat, ami ellenükre van.

 

Hallgatjuk a mantrát évek óta, hogy itt nálunk nincs sajtószabadság és demokrácia. Ehhez képest ugye, él és virágzik jelentős mennyiségű ellenzéki újság, rádió, tévé és internetes oldal is. Sőt a közösségi médiában, valamiért csak a jobboldali médiát szabályozzák az algoritmusok, a baloldaliakat nem. Mindenesetre az ellenzékiek azt nyomatják, hogy nekik már véleményük és hangjuk sem lehet. Pedig ugye statisztikai adatok bizonyítják, hogy a baloldali média igenis jelen van a piacon és a szerepe nem is elnyomott, hanem virágzó.

Csak óvatosan kérdezem, hogy ha mondjuk a 168 óra, a Nyugati fény, vagy az Ez a lényeg oldalai váltak volna elérhetetlenné, akkor milyen gyorsan ért volna Budapestre egy EU-s küldöttség, amely minimum eljárást kezdeményezett volna hazánk ellen? Úgy nagyjából 12 perc alatt értek volna ide és legalábbis akasztást terveznének már a Kossuth téren, mert ugye az ő médiájuk…

Most persze a brüsszeli bürokraták hallgatnak, mint kutyagumi az aljnövényzetben. Ez most nem fáj a haladóknak, sőt igazából megértő bólogatással vették tudomásul, hogy a baloldali propaganda elárasztotta az országot.

Ez lenne a jövő és ez a tét április 3-án. Háború vagy béke. Diktatúra vagy szabadság. Előre vagy hátra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére