Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

És a muslicák jogaival mi lesz?

Pozsonyi Ádám

2021.01.21. 15:00

A 2021-es év nem csak azzal az örvendetes hírrel indul, hogy Biden 11 millió illegális bevándorlónak ad majd állampolgárságot, és visszavonja Donald Trump bizonyos muszlim országokat érintő bevándorlási tiltását. Fenéket! A világ sok más szempontból is egy kicsit jobb lesz, mint eddig volt.

 

Németországban ugyan még nem jutott uralomra az Antifa, de a szövetségi kormány friss döntése értelmében 2022-től Németországban megtiltják a hím naposcsibék leölését – közölte berlini tájékoztatóján Martina Fietz helyettes kormányszóvivő.
A kormány törvényjavaslata szerint 2022. január 1-étől tilos lesz a kikelt hím naposcsibék leölése. (Egyébként én sem tartom helyesnek a kakascsibék leölését. Szeretem a kakashúst is, a taréj is ízletes.)

Mindezt mellesleg sehol nem „gonoszságból” teszik, hanem egyszerűen a kakas felnevelése kevésbé gazdaságos. Kisebb a melle húsa, és ez milliós mennyiségnél komoly százaléknyi veszteség. Nem mintha érzékeny lelkű embernek javasolnék ilyen munkavégzést.
Egyébként a „bezzeg a régi háztáji” felkiáltással kesergőknek elárulom, a régi háztájiban, Mari néni kapirgálós udvarában is csak egy kakas volt, legfeljebb kettő. Többre nem volt szükség, mert azt a munkát egy hím is simán el tudja látni. De ha mondjuk kettő volt, akkor a másik beletörődött, hogy ő meghúzza magát, feltéve, ha nem akar napi szinten csípéseket kapni. A hímdominancia jelensége ugyanis az élet egyik velejárója, amit csak a haladók nem értenek – bár szerintük, ugye, férfi sincs –, és ezzel egyszerre választ kapunk arra is, hogy a régi, hagyományos társadalmakban miért nem volt szégyen, ha egy férfi sok nővel volt, és miért számított ugyanez szégyennek egy nő esetében.

Na, de nézzük tovább.
2024. január 1-jétől viszont tovább szigorítják az előírásokat, a csibeembriók leölését (a tojás elpusztítását) is megtiltva a keltetés 6. napjától.
Ezt azzal indokolják, hogy a tudományos ismeretek alapján nem lehet kizárni, hogy az embrió a 7. naptól képes fájdalmat érezni.

Jó. Értjük. Akkor már csak egyetlen megjegyzésem lenne.
Nyugtasson meg mindenki, hogy az abortusz azért marad.

Na, nézzük csak.
Az abortusz a várandósság első trimeszterében engedélyezett Németországban – első trimeszternek az utolsó menstruáció első napjától a 12. hétig tartó időszakot nevezik.

Az első trimeszter során az embrió igen látványos mennyiségi és minőségi fejlődésen megy keresztül, például 9 hetes korára a magzat már képes szopni az ujját és lenyelni a magzatvizet, képes a fejét előre-hátra mozgatni, a nyelvét mozgatni és sóhajtani. A nőnemű magzatokban ekkor már azonosítható a méh, és megkülönböztethetővé válnak a külső ivarszervek. De Észak-Írországban jelenleg a 28. hétig nincs jogi korlátja az abortusznak. A csirketojás esetében a 6. naptól tilos.

Az emberi fájdalom ezek szerint nem számít.

Legalábbis a liberálisok szerint. A 444.hu, miközben üdvözli a csirketojás 6. naptól való elpusztításának tilalmát, az abortusszal kapcsolatban így ír:

„Régi tévhit, hogy a terhességmegszakítás sosem gyógyuló lelki sebeket ejt a nőkön, hogy jellemzően megbánják, amit tettek. Nőszervezetek és lelki egészséggel foglalkozó szakemberek régóta állítják, ez nem igaz. Nem okoz mentális zavarokat a terhességmegszakítás, az viszont annál inkább, ahogyan az ezen átesett nőkkel bánik a környezetük. Ez a múlt héten publikált amerikai vizsgálatokon alapuló tanulmány is az utóbbi álláspontot erősíti meg.” (444.hu, Feminfo: Nem, a nők nem bánják meg az abortuszt.)

Szóval a haladó világ ismét égetően fontos dolgokkal foglalkozik. Bezzeg az őshonos kisebbségek jogai. Na, az pont le lett szavazva.
Az nem fontos. Csak a csirketojás jogai.

Bár azért van még mit bepótolni. A muslicák jogairól eddig még sehol nem esett szó, pedig nyáron sokan belefulladnak a fröccsbe, amit a fehér felsőbbrendűségében elbizakodott ó-európai elnyomó a teraszon kortyolgat, és még csak azért sincs lelkiismeret-furdalása, hogy fehér.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Franciaországban is romlik a járványhelyzet a novemberi nyitás után

Romlanak a koronavírus-járvány mutatói Franciaországban, ezért az újabb variánsok fokozódó terjedésének megfékezése érdekében a következő hétvégén az északi Dunkerque-ben is karantén lép életbe – jelezte szerdán a francia kormány, amely már két nappal ezelőtt bejelentette, hogy hétvégére a francia Riviéra tengerparti településéinek egy részét lezárják.

Minden második menedékkérő papírok nélkül érkezik Németországba

Minden második menedékkérő papírok nélkül érkezik Németországba

Német sajtóhírek szerint néhány menedékkérő szándékosan dobja el személyi igazolványát, gyakran az embercsempészek tanácsára.

Három ragály volt ma terítéken: a koronavírus, Donáth apja és a Jobbik

Három ragály volt ma terítéken: a koronavírus, Donáth apja és a Jobbik

Most már bíróság is kimondta: a nagy européer Donáth Anna apja rendszeresen zaklatta alkalmazottait, hiába próbálták a randa pletykát politikai támadásnak beállítani, ahogy a Jobbikban is mindig üldöztetést kiabálnak, ha éppen valami disznóságot csinálnak, mint ahogy a jelek szerint Jakab Péter és Stummer János ma is összehozták. És akkor még itt van a járvány harmadik hulláma is.

Rendkívüli támogatást kaphatnak a magán zoo-k

Rendkívüli támogatást kaphatnak a magán zoo-k

Rendkívüli támogatást kaphatnak a pandémia miatt nehéz helyzetbe került magánalapítású állatkertek – közölte az Agrárminisztérium.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére