Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érzékenyítenek az érzéketlenek

K. Gaál István

2022.01.14. 12:20

 

Tudjuk: április 3-én nemcsak országgyűlési választás, hanem gyermekvédelmi népszavazás is lesz hazánkban. Egyik fontosabb, mint a másik, hiszen az ország és a gyermekeink sorsa is eldőlhet egy nap alatt.

A parlamenti választás tétjét tudjuk. Marad minden úgy, ahogy most van és haladunk tovább előre, vagy jön a futóbolond a háttérben bábozó Gyurcsány Ferenccel és megyünk a levesbe. No, de itt a másik szavazás, amin nem négy év a tét, hanem sokkal több, még akkor is, ha az ellenzékiek bagatelizálni akarják a kérdéseket.

Pedig…

Azt mondogatják ugye a liberálisok, hogy nekünk nem is kell a gyermekek védelméről, mert ugye nincsenek veszélyben és az iskolákban nem terjesztenek szexuális propagandát a melegek, a transzneműek, meg az összes többi, aki (aki?) az LMBQT színes lepedőjével takarózik. Aztán hirtelen kiderült, hogy a Norvég Alaptól korábban támogatáshoz jutó Labrisz Leszbikus Egyesület végzett iskolákban felvilágosítást. Persze ők másként fogalmaznak, szójárásuk szerint „érzékenyítő” (hányok…), mi több – és most jól kapaszkodjanak meg! – „népszerűsítő” előadást tartottak magyarországi középiskolákban is.

Miről beszélünk? Itt az élő példa arra, hogy a melegek bele akarnak szólni a szülők dolgába. Kiveszik a kezünkből annak a lehetőségét, hogy majd mi elmondjuk a gyerekeknek, hogy ki, kivel, mit és miként. Már eleve felháborító az egész, hiszen miért gondolják, hogy ebben a szülők helyett nekik kell eljárni? A helyzet az, hogy a magyar emberek többsége – nagyon nagy többsége – úgy gondolja, hogy van a férfi és a nő, aztán nekik lesznek gyermekeik. Nem úgy van az, hogy anya1 és anya2, vagy apa1 és apa2 szerez magának egy gyereket, akit aztán majd ügyesen a saját képükre formálnak. A magyar emberek nem így állnak hozzá a dolgokhoz, így aztán nem annyira kérnek abból, hogy kivegyék a kezükből a felvilágosítás kérdéseit.

Nyugaton persze már előrébb járnak, hiszen ott már arról is szó esett az iskolákban, hogy a pedofilok tulajdonképpen nem gonoszok, hanem szegények egy betegség áldozatai. Mondjuk akkor használjanak gyógyszeres kezelést, például a kasztrálást velük kapcsolatban. Nem kell az állam pénzén börtönben tartani ezeket az aljadékokat, hanem meg kell gyógyítani, a fent említett módon.

Az Egyesült Államokban az iskolások hozzájuthatnak olyan könyvekhez is, amely beszédes képekkel mutatja be a pedofilok után vágyakozó (anyád!) tiniket.

És ne feledkezzünk meg arról a több városban méltán betiltott hazánkban megjelent könyvről, amely szerint Meseország mindenkié. Ez ugye színtiszta LMBQT-propaganda, amelyet a gyerekek elé tolt a szerző és a kiadó. Az ember már majdnem mondaná, hogy mit csináljanak ezzel a kiadvánnyal azok, akik kitalálták, de végül ugye ezt is papírra nyomtatták, annak meg vannak hasznos felhasználási módjai.

Szóval ez lenne a fejlett Nyugat és itt vagyunk mi Európa szívében egy népszavazással a nyakunkon, amit a balosok egy kézlegyintéssel akarnak elintézni. Nem hagyhatjuk, mert ha nem figyelünk, akkor elmegy az iskolába Krisztián és Krisztina jön haza. Mert érzékenyítik az érzéketlenek, akik annyira befogadóak, hogy aki nem ért velük egyet az minimum náci.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére