Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Én nem leszek utánfutó!

888.hu

2015.12.14. 22:38

Nem fogok terhességi tesztet küldeni Kövér Lászlónak, de többre tartom magam, mintsem hogy azt képzeljem, csak egy férfira rácsatlakozva válhatok valakivé.

Két napja szinte semmi másról nem cikkezik a sajtó, mint hogy mit mondott Kövér László, és mit mondott Ákos arról, hogy

mi egy nő szerepe.

Sajnálattal láttam, hogy szaporodnak a női önérzetességi szervezetek, most, hogy két férfi megpróbálta meghatározni a másik nem szerepét, több-kevesebb sikerrel.

Na de mi?

Mert, kérdem én, hol voltatok eddig lányok, asszonyok, hogy megmutassuk, hogy mi a nő szerepe? Miért azok háborodnak fel a leghangosabban a házelnök szavain, akik még csak az egyik oldalát tapasztalták meg az igazságnak? Érdekes módon kevés édesanyát látni most fröcsögni a facebookon, hogy neeeem, a gyermekáldásnál sokkal nagyobb dolog az életben, ha más kerül a névjegykártyámra. Ha még többet dolgozhatok, még több pénzért és aztán még többet költhetek magamra.

Mert ennél a szingli-szemléletnél létezik egy nyitottabb látásmód is. És én bízom benne, hogy az öreg bajszos erre célzott, csak esetleg rosszul fogalmazott. Én úgy értelmeztem Kövér László szavait, hogy nincs szebb dolog annál, mint édesanyává, szülővé válni, mert az felülmúl minden sikert, amit az élet más területein értünk el. Nem értékeli le, nem zárja ki, de fölülírja.

Légyszi, ne égessetek!

Ezért tartom a nők számára megalázónak azt a roppant kínos és ötlettelen akciót, hogy terhességi teszteket küldenek a nők a Fidesz politikusának. Mit akartok ezzel bebizonyítani? Hogy nem vagytok anyák? Vagy hogy nem is akartok azzá válni? Jó! Tegyétek! De akkor negyvenhez közeledve kérlek, ne kezdjetek el kétségbeesetten magatok mellé rángatni egy férfit, hogy most már vége életünk utolsó Szex és New York évadának, most már gyereket AKAROK!

Valami véget ért, valami fáj.

Persze a másik végletbe sem kell átesni, és véletlenül hallgatni Magyarország egyik legönteltebb énekesére. Mi nők nem utánfutók vagyunk. Nem úgy működünk, nem az a feladatunk, hogy rácsatlakozzunk valakire, és amíg annak kedve van, húzassuk magunkat utána. Ha már nincs, csöndben lekapcsolódjunk.

Igenis, egy nő – legyen egyedülálló, menyasszony vagy családanya – ugyanolyan értékes, mint egy férfi. Kereshet ugyanannyit vagy akár még többet is, mint a párja. És akkor mi van? Nem a fizetésen vagy a tituluson múlik, hogy két ember összetartozik-e. Igen, össze, nem pedig hozzá-tartozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére