Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Előbújtak

Bohár Dániel

2022.07.15. 12:00

Amikor egységre, összefogásra és közös gondolkodásra lenne szükség, akkor megjelennek ezek és elkezdik sütögetni a szokásos pecsenyéjüket. Mindig ezt csinálják és soha nem tanulnak belőle.

 

Április 3-án akkora választási vereséget szenvedett a baloldal, hogy még utcára vonulni sem volt kedvük utána. Pedig szinte mindenki arra számított, hogy az újabb vereségük után hisztizni fognak. Miután kikaptak egymillió szavazattal, elment a hangjuk, szétesettek és a sebeiket nyalogatták egészen mostanáig.

 

Biztosan mindenkinek feltűnt már, hogy hónapok óta háború tombol a szomszédunkban. Az orosz-ukrán konfliktusnak pedig olyan gazdasági hatásai vannak, amelyek jelen állás szerint tönkretehetik egész Európát. Természetesen ebben hatalmas szerepe van Brüsszel elhibázott döntéseinek és a szankcióknak. Az EU vezetői Oroszországot akarják büntetni, de közben a saját kontinensüket véreztetik ki.

Nem csoda, hogy a magyar kormánynak is meg kellett olyan döntéseket hoznia, amelyeket a jelenlegi háborús helyzet szült.

 

Aztán meg is érkeztek a többszörösen szétvert, egymást is utáló, illetve eláruló baloldali pártok és most minden erejükkel azon dolgoznak, hogy becsatornázzák az emberek vélt vagy valós elégedetlenségét. Ahogy a nyugati baloldal anyagi hasznot húz a háborúból, úgy politikai hasznot próbál a hazai ellenzék.

Az eddigi tüntetések azt bizonyítják, hogy a magyar emberek nem kérnek a baloldal hergeléséből, hisztériakeltéséből. A pártok által szerveztetett tüntetésekre néhány száz ember megy ki. Egy kétmilliós fővárosban, ha valaki alig tud párszáz embert megszólítani, az óriási bukta. Ugyanakkora, mint az elmúlt 12 évben minden alkalommal, amikor ezzel próbálkoztak.

Külön gyomorforgató, hogy most az a baloldal hisztizik a KATA miatt, amely egyébként ezt az adónemet soha nem támogatta és meg sem szavazta. Az a baloldal rinyál a rezsi miatt, amelyik azzal kampányolt, hogy eltörli. Képmutató banda.

Úgy vélem, hogy ezekben a nehéz időkben a magyar embereknek összefogásra van szüksége és nem a baloldali percemberek uszítására. Tartsunk össze! Magyarország rosszakaróival pedig ne is foglalkozzunk.

 

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére