Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elmebeteg migráns?

888.hu

2016.07.20. 16:28

Nem tudom észrevettétek-e, hogy Németországban, csak elmebeteg terroristák vannak. Nem az Iszlám Állam, nem hitük, nem gyûlöletük miatt gyilkolnak, hanem kizárólag azért, mert õk egyénileg elmebetegek. Ezzel szemben, ha egy valaki tesz egy rasszista megjegyzést, például, hogy kecskeb88szó migránsok, akkor azonnal az egész társadalom radikalizálódásáról beszélnek. Hmm?

Az egész világ izgatottan várja, hogy a német hatóságok milyen rafinált módot találnak ki annak bizonyítására, hogy a lelőtt 17 éves baltás terroristáról bebizonyítsák, elmebeteg volt. Korábban ez egyszerűnek bizonyult. Simán diliházba zárták börtön helyett a terroristát és ez önmagában bizonyította, hogy elmebeteg volt és nem terrorista, főleg nem az Iszlám Állam harcosa. Egy halottat azonban nem könnyű diliházba zárni, hacsak nem mínusz 15 fokra hűtik a szobákat, de ha még ezt meg is oldanák, akkor sem lehet vele Szondi-tesztet csináltatni, mert még az orvosról derül ki, hogy nincs minden rendben vele. Ne legyen azonban kétségünk, hogy a német precizitásnak az a része, ami a VW dízelmotorjai kapcsán is bizonyossá vált, sikert arat és a fiatalemberről kiderül, hogy dilinyós volt. Nem kell félni, a migránsok között nincsenek terroristák, csak az átlagnál némileg több az agresszív elmebeteg. De ez végül is emberi dolog, a németek megnyugodhatnak és nem kell az AFD-re szavazniuk.

Tulajdonképpen minden terrorista elmebeteg. Először is egy olyan országban, az Iszlám Államban hisznek, ami a német kormány szerint nincs is. Ez ugye tévképzet és hallucináció. Másodszor, baltával agyoncsapkodni embereket, meglehetősen elmebetegül hangzik, csakúgy, mint teherautóval áthajtani rajtuk. Ha őszinték vagyunk magunkkal, könnyen belátjuk, hogy ilyet normális ember nem tesz. A baltás gyilkos még ennél is bolondabb volt, mert nem rendes keresztény németeket támadott meg, hanem kínai turistákat, ami szintén komoly ok az elmebeteggé nyilvánításra.

Vallásos tévképzetekben hinni sem divatos mostanában, így azt képzelni, hogy isten létezik, meglehetősen furcsa dolog a 21. században, mondhatni nem normális. Hasonló a helyzet a női egyenjogúsággal. Azt képzelni, hogy a nők másodrendűek és akkora az agyuk, mint egy mókusé, ahogy azt Borat is megmondta, szintén biztos jele a háborodottságnak. Azt hiszem, minden adott hozzá, hogy biztosak legyünk benne, Németországban csak elmebetegek fognak terrorcselekményt elkövetni a jövőben, mert Merkel mama pártjának ez az érdeke. Rejtélyes módon Németországba gyűlt össze a muszlim elmebeteg migráns száz százaléka. Más országokban rendes terroristák mentek, akik a hitükért trancsírozzák fel a keresztényeket, de a németeknél ilyen nincs. Oda csak a dilisek jutottak.

Nem tudom meddig működik még Merkel mama stratégiája, meddig hátrálhat még? Meddig lehet még hazudni, egy rémálomvilágot fenntartani. Merkel stratégiája kettős. Egyrészről bagatellizálja a migráció és terrorizmus valódi veszélyeit, öncenzúrával megpróbálja kiszorítani, vagy lassan adagolni a rossz híreket, másrészről megpróbál bűntudatot kelteni a társadalomban. Ha egy migráns gyilkol, akkor ő elszigetelt egyéni elmebeteg, ha valaki negatív megjegyzéseket tesz a migránsokra, legyen az akár egy elmebeteg, akkor az a németek bűnös rasszista énjének megnyilvánulása. Egy gyilkos migráns miatt nem tehető felelőssé az összes migráns, de egy AFD-s hülye miatt felelőssé tehető az összes Merkellel szemben álló német.

Merkelnek volt elég ideje, hogy kimásszon ebből a bajból, hogy a valóságot átfedésbe hozza az általa épített politikai rémálomvilággal. Jelen pillanatban a távolság olyan nagy, hogy bármikor összeomolhat a kép. Még két három merénylet és közröhej tárgyává válik a német rendőrség, ha megint bebizonyítja, hogy elmebetegek öltek. Ezzel párhuzamosan a sok elhazudott tény az erőszakról és a valóságról lassan, de biztosan napvilágra kerül.

Merkel azonban nem akar észhez térni és ezzel robbanásponthoz közelíti majd Németországot.

UI.

A történelem rengeteg elmebetegnek látszó emberből csinált tömegeket megmozgató befolyásos személyt. A vallás tele van ilyenekkel. A szentek sora, Szent Ferenc, vagy Jean d’Arc sem tűnne éppen egy mai pszichiáternek túl normálisnak, mégis szó szerint szentként tekintünk rájuk. Hollywood tele van diagnosztizált elmebetegekkel, aki bevallják magukról ezt, mégis a világ követendő szupersztárokként tekint rájuk. De hozhatunk politikai példákat is. Sztálin háborítatlanul vezetett egy birodalmat és annyi ember haláláért felelős, hogy a baltás gyilkosnak 500 év sem lenne elég annyi megöléséhez. Ne menjünk el a németek mellett sem szó nélkül. Hitler bizonyosan elmebeteg volt, mégis egy birodalom követte parancsait és az egész világ a befolyása alá került. Én ha német lennék, biztosan nem nyugtatna meg Merkel azzal, hogy ez a migráns is csak egy elmebeteg. Csak annyit kérdeznék: olyan, mint Hitler volt?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére