Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elindult a vadászat – Szájer kilőve

Bohár Dániel

2020.12.02. 12:00

Szájer Józsefet néhány nap alatt kivégezték – politikai értelemben –, erre kell számítani a következő másfél évben. A választási harc (!) nem csak Magyarországon fog eldőlni.

Még mielőtt elkalandoznék bármilyen irányba, az elsődleges, és a legfontosabb leszögezni, hogy Szájer József hibát követett el, egy komoly pozíciót betöltő politikus nem csinálhat ilyet. Egy kereszténydemokrata politikus nem megy ilyen „házibuliba”, főleg a koronavírus-járvány közepén. Ugyanakkor Szájer vállalta a következményeket, lemondott, befejezte politikai pályafutását, és visszavonult a közügyektől.

Kedd délután a belga sajtóra hivatkozva (mert, ugye, mindig azt olvassák) a Telex nevű Index írta meg, hogy ott lehetett egy nemrég lemondott magyar EP-képviselő egy brüsszeli „orgián”. Később le is írták, hogy Szájer Józsefről van szó. Később pedig a képviselő elismerte ezt közleményében:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam.”

A belga hatóságok eljárást indítottak Szájer József ellen, ugyanis a táskájában kábítószert találtak, amelynek birtoklását – szintén közleményében – a képviselő tagadta.

„Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint ecstasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról, hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.”

Szájer József hibázott, hiszen az eset tökéletes mintapéldája egy jól megszervezett titkosszolgálati akciónak. A szervek nagy valószínűséggel már egy ideje figyelték a magyar képviselőt, megismerték a szokásait, így könnyű volt csapdát állítani neki. Egyértelmű ugyanakkor, hogy egy 30 éve a politikában mozgó EP-képviselőnek nem lett volna szabad ennyire amatőr hibát elkövetnie. Természetesen könnyű ezt mondani, de hasonló eset történt H.-Ch. Strache volt osztrák belügyminiszterrel is. Biztosan mindenki emlékszik a felvételekre, tökéletes munka volt az is.

Fontos részlet az ügyben a kábítószer, és olvasni kell a sorok között. Szájer József közleményében azt írja, hogy nem fogyasztott tudatmódosító szert, viszont a hátizsákjában találtak ecstasytablettákat. A helyzet tisztázása érdekében Szájer kérte az azonnali drogtesztet, amit a hatóság elutasított. Miért? Nagy valószínűséggel azért, mert akkor kiderült volna, hogy valóban nincs kábítószer a vérében, és a jól értesült belga és majd magyar sajtó sem tud cikkezni róla.

A történet kiszivárogtatása is egy külön sztori. Úgy tudni, hogy a képviselő mellett több más diplomata is ott volt a buliban, róluk mégsem hallani semmit. Mindenesetre komoly kérdéseket vet fel, hogy a belga ügyészségen lévő információk másnap ott vannak a belga sajtónál. A személyiségi jogok és egyebek, úgy tűnik, hogy nem ismert fogalmak a fejlett jogállami Nyugaton.

Az időzítés is arra enged következtetni, hogy jól megszervezett akcióról van szó, hiszen Magyarország az utóbbi évek legnagyobb vitáját vívja az Európai Unióval. Szájer József „kilövésével” pedig Orbán Viktor az egyik legfontosabb szövetségesét veszítette el az Európai Parlamentben.

A titkosszolgálatok úgy dolgoznak, hogy az információ kiadása előtt zsarolnak. Nagy valószínűséggel ez történt ebben az esetben is. A buli péntek este volt, szombaton jelezték Szájer Józsefnek, hogy terhelő bizonyítékuk van rá. A kérés az lehetett, hogy a magyar érdek helyett ezt követően inkább a globalista erőket szolgálja. Szájer válasza nem volt, majd vasárnap le is mondott. Kedden pedig kint volt a hír. Ez így működik. Erre kell készülni.

A Magyarországon működő ellenzéki sajtó leginkább azzal van elfoglalva, hogy a „szexpartin” szinte csak férfiak voltak – utalva arra, hogy szerintük Szájer József homoszexuális. Egy dolgot nem értek. A most nyíltan buzizó médiumok legfontosabb témái között van a homoszexuális emberek jogegyenlősége. Valaki legyen kedves elmagyarázni nekem, hogyan is van ez akkor?

Ha már balliberális média, hasonlóan járnak el a politikai pártok is, akik most próbálnak azzal jönni, hogy „nincs két Fidesz”, de ha nincs két Fidesz, akkor természetesen nincs két ellenzék sem, tehát minden egyes baloldali politikus maga Gyurcsány Ferenc – rendőrterrorral, kommunista családdal, lopott villával és megszámlálhatatlan egyéb bűncselekménnyel.

Annyit még egyébként a baloldali pártokról, hogy fordított helyzetben, ha náluk történne hasonló eset, akkor nyugodtak lehetünk, hogy annak semmilyen következménye nem lenne. Sőt, nagy valószínűséggel még kitüntetés is járna mellé.

A legvégére pedig egy kis útravaló, hogy mire is kell számítani a következő másfél évben. Teljesen egyértelmű, hogy az Orbán-kormány minden külföldi ellenfele felmérte, hogy ha a „hazai” ellenzéken múlik, akkor itt bizony kormányváltás nem mostanában lesz. A hálózat a titkosszolgálattal kiegészülve már keményen dolgozik, mindenkiről mindent gyűjtenek. Szájer József esete intő jel. Nem számít, hogy valaki 30 éve politikus, rendszerváltó, neki köszönhető az új magyar Alaptörvény, vagy hogy éppen az ország egyik legkiemelkedőbb koponyája.

Figyeljünk magunkra, és ügyeljünk egymásra, egymásért!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére