Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elég volt!

888.hu

2016.07.20. 21:58

Rövid az a fránya memória: még egy hete sem történt, hogy Nizzában egy tűzijáték végén, amelyen gyerekek is nagy számban vettek részt, egy teherautó belehajtott a tömegbe. 84-en meghaltak. Köztük 10 gyerek.

Az áldozatok európai emberek, ha valakinek ez még mond valamit.

Liberális honfitársaink pedig ezzel szemben azon tanakodnak, hogy mi pontatlan a kormány új plakátkampányában.

Világos. Nehogy még a végén igazságtalanok legyünk. Nehogy valami csúnyát mondjunk azokra, akiknek amúgy semmi köze hozzánk, európaiakhoz. Azzal úgysem tudunk mit kezdeni, hogy valakik gonosz tetteket követnek el, de legalább elvben ne legyünk igazságtalanok. Erre képes a liberális újságírás. Na meg megbélyegezni minden kísérletet, ami megpróbál érvényt szerezni annak, hogy nem akarjuk, hogy a világunk elpusztuljon. Ami a mienk, a sajátunk. Nem pedig a hívatlan vendégeinké.

De nézzük csak meg jobban, miről szól ez a kampány?

Kedvenc liberálisaink úgy hívnák ezt, ha ők csinálnák, hogy érzékenyítés. Figyelmet összpontosít, hogy ne csupán egy Facebook-profilt színezzünk ki, vagy sóhajtsunk egyet, és megállapítsuk, hogy nem tudunk ez ellen semmit sem tenni. Tudunk. Véleményt nyilvánítunk. Mert nem lehetünk tehetetlenek. Nem nyugodhatunk bele abba, hogy „ez egy nagyon-nagyon-nagyon nehéz kérdés”.

A 444 goebbelsezik, az index szociológuskodik.

Megérteni próbálja a szegény bevándorlót, akinek megszűnik a türelme és radikalizálódik, és esetleg teherautóval hajt át egy gyerekekkel teli tömegen. Ez az okoskodás, akár még érdekes is lehet, ha az esemény egy távoli szigeten történik. De nem a saját világunkban. Ott, aki félti az otthonát, a szeretteit, soha nem akarja megérteni a gonosz motivációját. Mert másodlagos. Ami fontos, az a biztonság.

Elemi erejűnek kellene lennie a biztonságérzetnek. Ha kilukad egy vízvezeték, nem a rozsda mikéntjéről kezdünk el filozofálgatni, hanem betömjük a lyukat. Ezt az alapvető érzést tagadja meg tőlünk az index és a 444, amikor azt hazudja, hogy elemzi a kormányzati plakátokat.

A biztonsághoz való jogunkat relativizálják, üresítik ki.

Elhangzik a liberális varázsszókapcsolat, mint „zéró tolerancia”. Beszélnek arról, hogy kijön-e a háromszázas szám, van-e tényleges statisztikai adat arról, hogy hány nőt erőszakoltak meg jöttmentek, hogy ismerjük-e az úgynevezett tényeket.
 
Tény kell, b888ki?

Tény a múlt héten 84 halott. Az otthonunkon belül. Egy olyan helyen, ahol senki sincs felkészülve támadásra. Sőt, a legvédtelenebb. Hiszen szórakozni, ámulni ment.

Tény, hogy a migránsválság kezdete óta egyre többször hallunk tömegmerényletekről, nők zaklatásáról.

Tény, hogy minden esetet az Iszlám Állam vállalt magára, de tény az is, hogy minden elkövető muszlim volt.

És tény továbbá, hogy egy társasházban egyetlen bunkó lakó képes megzavarni 30-40 ember nyugalmát. Ha már az arányokról beszélünk, ennyit tisztázzunk a másfél millió vs. 500 milliós arányszám kapcsán.

Elég volt a szociológuskodásból!

Elég volt az abból, hogy a családunkat, szeretteinket akarjuk megvédeni, és ezt folyamatosan gátolni akarják!

Elég volt, hogy ezt szégyellnünk kellene!

Elég volt egyszer és mindenkorra!

Elég volt – ez is tény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére