Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy tanulságos történet az iszlámban reménykedõ Vona Gáborról és a kimondott szavak következményeirõl

Vincze Viktor Attila

2017.09.13. 14:58

A politikai szélhámosok - akiknek semmi sem drága - gyakran megússzák azt, hogy szembesüljenek tetteik következményeivel, vagy hogy noch dazu saját maguknak kelljen lerántani a leplet az önmaguk által terjesztett igék hamisságáról. Vona Gáborral, a magyar politikai közélet kaméleonjával azonban mégis megtörtént ez.

A Székesfehérvári Törvényszéken ma reggel kezdődött el a pere annak a két magyar fiatalnak, akik a vád szerint csatlakozni akartak az Iszlám Állam nevű, horrorisztikus bűnöket elkövető terroralakulat fegyveres harcához.

A két magyar állampolgárságú fiú terrorcselekmény terrorista csoportban történő elkövetése érdekében megvalósított terrorcselekmény előkészülete vádjával áll bíróság elé, amelynek akár 5-10 év börtön is lehet a büntetése.

A két – finoman szólva – nem túl dörzsölt fiatal egészen elképesztő módon a gyakorikerdesek.hu oldalon ismerkedett meg a „hogyan lehet az Iszlám Államhoz csatlakozni kérdésre választ keresve. Végül egyiküket, F. Viktort Törökországban letartóztatták a hatóságok, amikor az megpróbált eljutni az Iszlám Államhoz. Õt ezután a török hatóságok visszaszállították Magyarországra

A Magyarországon maradt társa sorsát viszont az iszlámban a világ utolsó reménységét látó Vona Gábor pecsételte meg.

A 2016-os véres nizzai terrortámadás után Sz. Dániel Magyar Mohamed néven kezdett kommentelni Vona Gábor Facebook-oldalán.

Ennek a bolygónak az ura az Iszlám Állam lesz, csak idő kérdése. Allah legyen velünk!”

Hamarosan bekövetkezik a katasztrófa. Szerezni fogok egy kamiont magamnak, aztán futhatnak a hülye emberek. Én vagyok a legnagyobb Magyarországon, hamarosan megismerik a nevem.”

– írta Sz.Dániel, majd ráadásul még azt is közölte, hogy aki csatlakozni akar az Iszlám Államhoz, az írjon neki privát üzenetet.

A hírek szerint ekkor Vona Gábor Facebook-profilja kezelőjének a jelzése alapján, a Jobbik elnöke feljelentést tett az Iszlám Állam számára az oldalán toborzó kommentelő ellen.

Az ügy kapcsán talán érdemes feltenni a költői kérdést: Vajon van-e összefüggés a két magyar „iszlám terrorizmus iránt rajongó” fiatal ügye és Vona Gábornak az iszlámot propagáló kijelentési között? Vajon miért pont Vona Gábor Facebook-oldalán akart fegyveres harchoz önkénteseket toborozni az Iszlám Államhoz csatlakozni akaró fiatal?

Jó lenne tudni, hogy Vona Gábor mit gondol most az iszlámot a világ utolsó reménységeként méltató, elhíresült mondatáról, amelynek megfogalmazásakor (állítólag) szélsőjobboldali politikus volt, most pedig (állítólag) inkább már baloldali. 

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Apáti Bence, Bertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborKovács TiborSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére