Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy fehér férfi töprengéseiből

Pozsonyi Ádám

2021.11.27. 14:45

Amíg a kávét kavargattam, azon töprengtem, hogy épp miért is kéne ma szégyenkeznem. Mert a mai világban a fehér férfiembernek valamiért szégyenkeznie kell. Vagy elnyomó és patriarchata, vagy megkülönböztetős, vagy gyűlölködik, vagy borzasztólagos bűnt követett el azzal, hogy pusztán létezik, de ha nem ő, akkor az apja, nagyapja, vagy valamelyik felmenője. Aki már csak azzal is elkövette a bűnt, hogy fehér férfi volt, nem pedig transz, ami akkor ugye nem létezett, arra akkor azt mondták idióta és lelkileg sérült, gyónjon, aztán menjen, kezeltesse magát.

Szóval egész elbizonytalanodtam, mert nem találtam a mai bűnöm, de kész szerencse, hogy létezik a haladó sajtó!

„A férfiak környezetszennyezőbben táplálkoznak.”

- Ez az! – kiált fel ilyenkor az ember! Megvan. Megvan a mai vezeklés!

„Két friss kutatás is az étrendünk hatásaival foglalkozik, az egyik azt vizsgálta, mennyire terheljük meg az evés-ivással a környezetet, a másik pedig azt, hogy mennyire terheljük meg vele a pénztárcánkat. Az első fő megállapítása, hogy a férfiak húsban gazdag étrendje negyven százalékkal több üvegházhatású gáz kibocsátását okozza, mint a nőké. A második pedig arra jutott, hogy a vegetáriánus étrend nagyjából harmadával olcsóbb, mint a hagyományos.” (Telex, 2021. nov. 23.)

Azt mondjuk, nem vizsgálja a kutatás, hogy a transz nők, akik korábban – azazhogy most is, csak az elmebeli állapotban történt némi változás, amit a világ ma elfogad – férfiak voltak, vajon megváltoztatják-e a táplálkozásukat és az anyagcseréjüket is? Ezt erősen kétlem, ahogy a gerinccsigolyája vagy a DNS-e is férfi marad valakinek attól, hogy nőnek képzeli magát. Ha azt mondom, én vagyok Napóleon, attól még nem leszek francia császár. De ez mindegy is. Elképzelhető, hogy a férfiak táplálkozása tényleg más. És? Ezt ki lehet jelenteni – akár igazolni is -, de minek? Nem visz előre.

Mellesleg a világban minden összefügg mindennel, és értelmetlen kis szeletkéket kiszedegetni és azokat vizsgálni.

A férfiak lehet, hogy környezetszennyezőbben táplálkoznak, és több húst esznek, de a nők meg környezetszennyezőbben élnek. Eleve a menstruálás megterheli a bolygót és több neki az ő lábnyoma. Főleg magas sarkúban! A csecsebecseipar 90 %-a nőknek készül. A nők a célpontok. Az ilyen kis virág, olyan kis lakásdísz, ilyen plüss mind női igény, nem beszélve a parfümökről, rúzsokról, sminkekről és anyámkinnyákról, meg arról a végtelen számú kis bizbaszról, amikkel a nők tele tömik a lakást, amiket mind előállít az ipar, szennyez vele, és általában a férfiak észre sem veszik, hogy az ott van, de ha eltűnne, azt sem fedeznék fel soha.

Érdemes bemenni valamelyik bevásárlóközpont akármelyik ruházattal foglalkozó üzletébe, s megfigyelni, hogy a férfiaknak szánt ruházati cikkek ott vannak az egyik sarokban, míg a női részleg elfoglalja az üzlet nyolcvan százalékát.

Mi férfiak beszorultunk a sarokba, és ez ellen egyik jogvédő sem ágál!

Szóval ezekről is lehetne elvileg irkálni, de ez mit visz előre?

Kimaradt a cikkből, hogy a gyerekek a leginkább környezetszennyezők. Már eleve zaj szinten – a kölyök mindig ordít -, de ruhából is sokkal sűrűbben kell neki új, rendszeresen leeszi magát a gyerek, miután lehet elindítani a mosógépet, ami áram, víz, és természetet megterhelő kemikália. Ráadásul a fehér gyerek a leginkább szennyező. A szennyező fehér szülője mindig mos rá, a lakásban is folyton takarít, a no-go zónában bezzeg odacsinálnak a sarokba, mosni és tisztálkodni se túl sűrűn.

Fehér, te terheled a bolygót! Tessék szépen kimondani, kedves haladók.

Mit visz előre? Igazság szerint röstellem magam ezért a naivitásért.

Miféle előre? Haladó és független sajtóról van szó. Cél az uszítás. Oszd meg és uralkodj. Utáld a másikat! Harminc felett ne bízz senkiben! – ahogy Daniel Cohn-Bendit generációja hirdette. Férfit a nő, nő a férfit, munkás a burzsujt.

Fehér férfi utáld a fehér nőt, fehér nő te gyűlöld a férfit, mert elnyomó, ne szülj gyereket, úgy könnyebb lesz a lakosságcsere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kalandos a miniszterelnök horvátországi kiruccanása

Kalandos a miniszterelnök horvátországi kiruccanása

Tegnap egy étteremben ismerték fel, ma a csónak robbant le.

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Érdeklődés hiányában elmarad a mai momentumos tüntetés

Helyette inkább tartottak egy kis rögtönzött sajtótájékoztatót. Hiába, régen volt már 2017, már nem menő a fővárosi fiataloknak a lilákhoz csatlakozni.

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére