Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ebből elég!

Bohár Dániel

2021.12.23. 11:15

Egy olyan történetet mesélek el, amelyből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy teljesen beteg a körülöttünk lévő világ. Pozitív gondolkodású vagyok, ennek ellenére is megdöbbent a történtek.

Kronológiában szeretnék haladni, így ugyanis könnyebb megérteni mi is történt, történik. Néhány nappal ezelőtt készült el Tóth Gabi – Mennyből az angyal című feldolgozása. Gabi hangját és tehetséget nem igazán kell bemutatni senkinek. Meghatóra és igazán ünnepire sikerült a dal, a klipben pedig (nagyon durva) látható a Bazilika, angyalok, éneklő boldog gyerekek, családok (apával és anyával) szóval tényleg elég megdöbbentő.

Igaz, ami igaz szír bevándorlók és lmbtq aktivisták nincsenek a videóban. Valószínűleg ez lehet itt a nagy probléma, Tóth Gabi személye mellett. Azt tudni érdemes, hogy a balliberális aktivistahálózat, akik magukat újságíróknak nevezik az utóbbi időszakban nagyon durván kikezdték Gabit, akinek annyi a “bűne”, hogy mer őszintén beszélni a hitéről. Viszont ezek a (televízióban hosszú sípszó következne) egyedek ezt képtelenek megemészteni. A mocsokáradatot a teletext indította el egy olyan cikkel, aminek ez a címe:

“Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett karácsonyi dalbűnözésen kaptuk Tóth Gabit”

Igen, ez egy magát médiumnak nevező valamin megjelent. Az írást vagy mit az a Tóth Gergely jegyzi, aki 2016-ban az Európa-bajnokság idején, amikor éppen magyarok százezrei ünnepeltek a körúton leírta, hogy “méltányolható, ha valaki a válogatott ellen szurkol.” Maradjunk annyiban, hogy őszinte kíváncsisággal figyelném, hogy Gergely erről hogyan vélekedne, ha mondjuk olasz, spanyol vagy éppen horvát újságíró lenne. Biztosan az említett népek értékelnék, ha egy honfitársuk ezzel a gondolattal ragadna billentyűzetet. Na, de vissza a tárgyhoz. Nyilván a teletext felhívására az összes többi komcsi portál is megírta, hogy borzasztó ez a dal és amúgy is.

Aztán nem sokkal később megjelent a Partizán csatornáján is egy karácsonyi dal. A Csendes éjt lehet meghallgatni Szecsődi Károly előadásában. A név becsapós lehet, hiszen azt hihetnénk, hogy egy férfi énekesről van szó, ami végülis igaz, de mégsem. Bevallom utána kellett néznem, hiszen nem ismertem Károlyt, Karint. Szecsődi transznemű azaz férfi, de ő nőnek érzi magát, ennek érdekében melleket operáltatott magának és hasonlók. Tehát Gulyás Mártonék ezzel a produkcióval kívántak “kellemes” karácsonyi ünnepet a követőknek.

Nagy meglepetésemre a Tóth Gabira annyira finnyás balliberális aktivistahálózat Szecsődi Karinnal már nem volt annyira szigorú. A transzvesztita előadó produkciója maga volt a csoda – szerintük.

Összesítve a helyzet. Van egy tehetséges, hívő, hazáját szerető, feleség, anya, aki eközben az ország egyik legjobb énekese. És van egy közepesen sem tehetséges travi. Előbbit kikezdik, utóbbit ünneplik.

Úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy megálljunk és azt mondjuk ebből elég. Ebből (a televízióban hosszú sípszó következne) elég!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére