Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Doggy Style avagy Paff a bűvös sárkány

Georg Spöttle

2022.01.27. 18:00

A liberálisok mindent megtesznek a pusztításért, beleértve a Kétfarkú Kutyapártot is. Az örök élettel és ingyen sörrel nyilván sokan egyet értünk, de a drogok legalizálása az már többeknél kiveri a biztosítékot. Így nálam is, mivel rendőri munkám évtizedei alatt láttam, hogy milyen mélységei vannak a drogfogyasztásnak. Ne legyenek kétségeink, a fű az kapudrog. A legalizálást támogatók mindig azzal érvelnek, hogy maximum érzelmi függőséget okoz, de nem tesz függővé, mint pl., kokain, heroin vagy az LSD. A gond az, hogy sok fiatalnak egy idő után már nem elég a spangli hatása, hanem valami ütősebb cuccra vágynak, pl., metanfetamin vagy más szintetikus drog. Már ahhoz is őrült nagy merészség kell, hogy bevegyek egy vadidegentől vásárolt tablettát, amelyről semmit sem tudok, mindössze, amit a dealer mondott: „ettől elszállsz tesó.” Milyen hatása lesz, ha ráiszom, vagy beszedek még valami cuccot, na erről lövésük sem lehet a felhasználóknak. Berlinben láttam a szomszédom 16 éves fiát egy buliban meghalni, mivel pár vodkát tolt egy ismeretlen szerre. A mentők már nem tudták visszahozni...

Az egyénin felül látom a társadalmi hatását is. Aki járt Denverben, San Francisco-ban vagy Hawai’i-n láthatta, hogy mit okozott a demokraták liberális drogpolitikája. A parkok használhatatlanná váltak, mivel más álamok drogfüggői is rögtön átköltöztek, hogy büntetlenül szétszívhassák magukat. Waimanalo Beach-en Oahu szigetén egy drogos sátortábor fogadja a látogatókat, hiába mesés a part, ha nem merem leparkolni az autómat, mert akkor is feltörik, ha láthatóan nincs benne semmi használható. San Francisco belvárosában, a polgármesteri hivatal előtt zombi tekintetű srácok állnak akkora spanglikkal, mint egy pump gun, az elkeseredett rendőrök pedig csendben szemlélik a város pusztulását. Szóval nem értem miért fontos ez a kérdés a liberálisoknak. Egyáltalán miért kell drogozni? Nem is értem miért kell ennek egy politikai kérdésnek lennie?

Hallgattam ki fiatal nőt, aki a fűvel indított, majd olyan szintre süllyedt, hogy napi 200 euró (70.000 forint) összegre volt szüksége a heroin adagjához. Ezt már csak prostitúcióval tudta összeszedni. Kihallgatásakor már HIV fertőzött volt, nem csak ő, hanem a magzat is, amellyel várandós volt. Egyikük sem élte túl a szülést. A fű legalizálása nem oldotta meg a drogkereskedelmet sem, hiszen nem a cannabis teszi ki a drogok jórészét, hanem a kokain és a szintetikus szerek. Ezek jó része a Baltikumból jön, ahol gyakran vegyészhallgatók kotyvasztják őket. Szóval a „viccpárt” már nem is olyan vicces célokat tűzött ki, amennyiben bejutnának a parlamentbe és valljuk meg, erre megvan az esélyük. Hiszen sok protest szavazó adja majd rájuk a voksát. Sokan elviccelgetik a dolgot, hogy pippantsunk egy Mariskát, meg hogy a Paff a bűvös sárkány című dal is a spangliról szól igazából, ám a fiatalok droggfüggősége, minden csak nem humoros.

Ahol legalizálták, ott a szervezettbűnözés azon ága, amely drogokkal kereskedik azonnal megemelte a keménydrogok bevitelét és első körben ingyen osztogatták iskolásoknak, hogy rászokjanak. Után azok már meglopták szüleiket, vagy maguk is terjesztőkké váltak, hogy legyen pénzük a cuccra. A végére csak Nancy Reagant tudom idézni: „say NO!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére