Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czeglédy és a melegközösség

Pozsonyi Ádám

2020.12.03. 15:30

Hányok. Hogy miért? Czeglédy Csaba, a DK fura figurája megnyilatkozott. Igen, a hivatalos Facebook-oldalán.

Ezt olvassák:

„Mondjuk ki már őszintén: Szájer József a fiúkat szereti.
Így van ez már valószínűleg serdülőkora óta. Ezt biztosan tudták róla a Fidesz vezetői, így Orbán Viktor is.
És nem, nem fertőzést kapott el, nem a nőkben csalódott, nem a neveltetése – és furcsa meséskönyvek olvasása – okozta a melegségét, így alakult, genetikailag.
Nagy szolgálatot tenne Szájer a magyar melegközösségnek, ha most kiállna a nyilvánosság elé, és elmesélné, milyen megalázó volt számára évtizedeken át titkolózni és amikor kellett, hazudozni, kényszerből – a társadalmi elvárás miatt – házasodni, és milyen elviselnie, hogy saját párttársai/barátai a melegek elleni gyűlöletkeltéssel igyekeznek évek óta szavazatokat szerezni.
Szájer ne a pártjától, hanem a melegközösség tagjaitól kérjen bocsánatot, mert cserbenhagyta őket!
Itt lenne végre az ideje annak, hogy a Fidesz befejezze a melegek támadását. Arányában közöttük is pont ugyanannyi saját neméhez vonzódó van, mint a társadalom egészében.
A Fidesz pedig vésse eszébe, hogy az Alaptörvényben foglaltak – amit történetesen pont a Szájer írt – ellenében a házasság nem csak férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösség.
Két egymást szerető ember egy pár.”

Na, most ne foglalkozzunk vele, hogy napok óta hány Pride-támogató és homofóbiától rettegő ember buzizik a haladó táborban fröcsögve. Nyissuk ki az ablakot, szellőztessünk, mossunk kezet, igyunk egy pohár vizet is, ha kell, majd nyugodjunk meg. Ő minden bizonnyal nem fura meséskönyvek és lélekrontó akciófilmek hatására lett ilyen, hanem így született. Nem tehet róla. Mondjuk azért harcolhatna ellene.

„Melegközösség.” Meg „nem a pártja érdeke”. Értjük. De azért – miután kiöntöttük az ágytálat, és kezet mostunk, szemet sajnos nem lehet – elmagyarázzuk.
Nem a hazája érdeke. Nem a nemzete érdeke. Nem a kultúrája érdeke. Nem az a fontos. Á, dehogy, a melegközösség érdeke.

Mert ezek csak ezt látják. Mindig csak a deviancia közösségi érdeke. Azt látják, azt tartják fontosnak.
Ha egy közös képviselő a társasházban egyébként stikában kártyajátékos, akkor nem a lakóközösség érdekét kell szerintük néznie, hanem a kártyajátékos közösség érdekeit.
Ha egy édesanya mellesleg tag a Facebookon a göndör hajúak csoportjában (van ilyen), akkor nem a családja érdeke az első, nem a gyermeke, szerelme méltósága, előrejutása, boldogsága az elsődleges. Fészkes fenét. A Facebook-csoport érdeke. Az a prioritás.

Ezek mindig, mindenhol, mindenben a deviancia, a kilógás, a különbözés érdekeit nézik, sosem a nagyobb, a fontosabb közösségét.
Hogy miért? Mert értelemszerűen így lehet szétverni valamit.

„A Fidesz pedig vésse eszébe, hogy az Alaptörvényben foglaltak (...) ellenében a házasság nem csak férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösség.”
Értjük, ne legyen család. Világos.

„Két egymást szerető ember egy pár” – pátoszozza Czeglédy.
Én nagyon szeretem egy régi iskolatársamat, akivel még együtt voltunk Judas Priest-koncerten, de mi nem vagyunk pár. Az unokanővérem is nagyon szereti a bátyja kislányát, de ők sem pár.
Továbbmegyek. Ha valaki férfi és nő, és együtt vannak, és szeretik is egymást, az sem okvetlen pár, de hogy nem biztos, hogy család, az garantált.

De mellesleg ha már szétverték a családot, vagy bármilyen közösséget, akkor a következő lépcsőfok annak a szétverése lenne, amivel szétverték az eggyel magasabb szintű közösséget, és akkor már azt mondanák, hogy nem a kártyajátékosok, Doom-playerek vagy Depeche Mode-fanok érdekeit kell nézni, hanem a nagyothalló Depeche Mode-fanok, meg a rövidlátó Doom-Playerek érdekei az elsődlegesek.
És ha egy nagyothalló Depeche Mode-fan a Depeche Mod-klub érdekeit nézi, azt tiszteli, és azt veszi előre a fontossági sorrendben, akkor azt rikoltoznák, hogy elárulta a nagyothalló DM-fanok közösségét.

Lényeg az ember atomizálása, közösségi léttől elvágása, az emberi közösségek lebontása – a közösségre hivatkozva.
Hogy miért?

Az ember ugyanis – mint biológiai lény – csapatban, falkában, közösségben sikeres. És ez nem csak nálunk van így. A farkas vagy a majom is közösségben sikeres. A macskaféle például magányos vadász. De az ember nem. És ezek azt akarják, hogy az ember egy magányos, védtelen, rángatható és befolyásolható bábu legyen.
És ennek eléréséhez nagyképű, hangzatos, humanista jelszavakat kreálnak.

Fúj. Azt hiszem, kérem vissza azt a lavórt, és egy szellőztetés sem árt. Ezt az embert még olvasni is viszolyogtató.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére