Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a hülye járásokat ne!

Pozsonyi Ádám

2021.06.27. 13:00

Olvasom, hogy Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek gyereket.

 

„Szülhetnek a férfiak is – egyebek mellett ezt a kitételt is tartalmazza az Európai Parlament csütörtöki ülésén elfogadott jelentés. A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek. „ (A hazai ellenzék, tehát a Gyurcsány párt, a Momentum, valamint az MSZP utolsó megmaradt európai parlamenti (EP) képviselője, Ujhelyi István ezt megszavazta. Igen, ők megszavazták.)

Ha én lennék John Cleese, Michael Palin, Terry Jones, vagy Graham Chapman, most már nagyon elegem lenne, és mélységesen rühellném ezt az egész bagázst.

Szóval vegyük át még egyszer. Az Európai Parlament határozatot hozott arról, hogy mostantól a férfiak is szülhetnek gyereket. Mostantól megadják a jogot. Mint a Brian élete c. film legendás jelentében.

„Miért akarsz nő lenni Stan?

- Gyerekeket akarok!

- Gyerekeket akarsz?

- Minden férfinak joga van gyereket szülni, ha akar!

- De te nem szülhetsz gyereket!

- Ne nyomj el engem!

- Nem nyomlak el Stan, de neked nincs méhed. Hogy fogod kihordani a magzatot? Belerakod egy szatyorba?

- Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogy tényleg nem lehet gyereke, mivel nincs méhe, amiről nem tehet senki, még a rómaiak se. De joga lehet hozzá, hogy gyereket szüljön!

- Remek ötlet! Harcolni fogunk, hogy ismerjék el a szüléshez való jogotokat bátyám. Húgom.”

Megszavazták. Méhet, petesejtet ugyan még nem adnak hozzá, de újrahasznosított szatyrot – uniós támogatással – kedvezményesen biztosítanak. Mert a zöld ideológia az nagyon fontos.

Mondom, ha én Monty Python tag lennék, piszkosul elegem lenne.

Unnám ezt az egészet, és kicsit kezdenék félni is. Mert már nagyon kacsintgat az egyszer majd óhatatlanul bekövetkező tiltólista és Indexre tevés.

Az összes valaha kiötlött abszurd poénjukat megvalósítják. Mindet, egymás után. Minden, ami a saját korában groteszk gondolatkísérlet volt, rémisztő elmebaj, most itt van a képünkbe tolva, megvalósulva, kötelező jelleggel, számon kérve, furkósbotként a fejünk fölött, és kikérdezve napi szinten, mint a Szabad Nép félórákon.

Figyeljük meg, pár hónap és a normális, egyenes, nem dülöngélő járás is a fehér felsőbbrendűség szimbóluma lesz, ahogy a matematika, a klasszikus zene, az európai irodalom, vagy akár a tiszta lépcsőház.

Ha már a Globe színház szerint minden Shakespeare mű rasszista, ha már Churchill szobrát is összefújkálták – még Budapesten is, ez a főpoén! -, sőt, ha már maga a matematika tudománya is rasszista.

Georgia, Ohio, Kalifornia és Oregon államban olyan munkafüzeteket használnak az iskolákban, amely szerint a megfelelő, helyes válasz követelése és a feladatok helyes megoldása a matematikában eredendően káros a kisebbségekre nézve. Vélhetően szégyenpadra kerül majd a helyesírás és a KRESZ betartása is.

Sőt, a törvények betartása is maga a rasszizmus.

Ez teljesen jogos lépés, hiszen egy ma egy drogos bűnözőnek szobrot állítanak, és egy kötelességét teljesítő rendőrt meg 22 év börtönre ítélnek.

És akkor a hülye járások minisztériuma is odakerül majd a kipipált, ellőtt poénok listájára. Oda, hová azok a viccek kerülnek, amiken már vagy azért nem röhögünk, mert unjuk, vagy azért, mert nyakunkon a kés, és már nincs kedvünk röhögcsélni.

Egyenesen, szabályosan lépkedni fehér felsőbbrendűség.

Bár az eredeti jelenetben a hülye járást európai öltözetben, nadrágban, kalapban, aktatáskában végezték. Ami még így is kissé rasszista, hisz az igazán haladó hülyén járás az félig letolt gatyával, fukszokkal, és becsinálva lenne trendi.

El a kezekkel a Monty Pythontól!

Kedves haladók, kedves EU!

Könyörgöm, a hülye járásokat hagyják. Kérem, legalább azt ne. Az volt a kedvencem. Legalább azt az egyet ne valósítsák meg!

Félek, hogy csak haladékot kaptunk. Igen, ezekből kinézem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére