Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ciszgender férfi, sarokba!

Pozsonyi Ádám

2021.10.09. 16:00

 

Minden hétre esik némi örömhír. Aki ezt nem veszi észre, az nem jár nyitott szemmel a világban, és lemarad a haladás újabb vívmányairól. Minden bizonnyal akad olyan, elbambult, ki abbéli örömködésében, hogy Karácsony visszalép, és beáll Márky-Zay Péter mögé, nem is hallotta, hogy vazektómiát írna elő egy demokrata politikus minden 40 évnél idősebb vagy többgyerekes férfinak. A vazektómia a férfi számára egy olyasfajta fogamzásgátló módszer, amelynek során mindkét ondóvezetéket átvágják. A palotai kiskocsmában ezt minden bizonnyal úgy mondaná Horváth úr, míg a meccset nézi, hogy kiherélik, de hát Horváth úr még nem jutott el a tudatosság kellő fokára.

„A pennsylvaniai képviselőház demokrata párti tagja, Chris Rabb előterjesztett egy törvényjavaslatot, amely kötelező vazektómiát írna elő minden 40 év feletti, vagy legalább három gyermeket nevelő férfi számára. A törvény továbbá feljogosítaná a nőket arra, hogy pert indíthassanak, ha akaratukon kívül estek teherbe. Beperelhetik a férfiakat akkor is, ha az együttlét alatt hanyagságból nem gondoskodnak a fogamzásgátlással.”

Remélem a demokrata politikus a törvényjavaslat kiötlése előtt írt egy dörgedelmes tanulmányt, hogy Josef Mengele milyen szörnyűségeket követett el. Úgy lenne ám az igazi.

„Rabb célja a javaslattal, hogy rávilágítson a „ciszgenderű férfiak” személyes felelősségére a kívánt és nem kívánt terhességekben, mivel állítása szerint „megtermékenyítőként felelősséggel tartoznak a viselkedésükért a partnerük, a családjuk és a társadalom érdekeit szem előtt tartva”. Mint mondja, a fogamzásgátlás, abortusz és a családtervezés körüli kérdések ez idáig csak a nők testi autonómiájának korlátozására irányultak.”

Esküszöm, ez az ország beteg. De tényleg. Meg amúgy az egész haladó világ. A szélsőséges ostobaságok folyton keresztbe ütik egymást. Lassan a két hetes terhességet is el lehet vetetni, de ha normális körülmények közt egy férfi teherbe ejt egy nőt, akkor feljelentik. Ez olyan, mint a nők joga, meg a migráció. Az LMBTQ, meg a muszlim terjeszkedés. Teljes agyhalál.

„A képviselő javaslata alapján egyébként 10 ezer dollárral jutalmazná azokat a polgárokat, akik bejelentést tesznek a vazektómián időben át nem esett férfiakról.”

A Stasi azért eddig nem mert elmerészkedni. Amúgy nem értem ezt a cisz férfi így cisz férfi úgy szövegelést. A nem cisz férfi nem tud teherbe ejteni. A nem cisz férfi ugyanis nem férfi.

Összefoglalom.

A túlnépesedésben egyedül a férfi a hibás.

Az ugyan nincs benne, hogy fehér férfi, de ezt a gondatlanság számlájára írom. Majd jövőre, amikor a demokrata képviselő önkritikát gyakorol, és beismeri figyelmetlenségét.

Mert hibás egyedül a fehér férfi lehet. Nem a fekete és harmadik világbeli, ahol annyi a gyerek, mint égen a csillag, és ahol a fogamzásgátlót hiába dobálják le repülőgéppel, felszedik, és nyakláncra fűzik, maximum az öklüket rázzák, hogy miért nem üveggyöngy, az menőbben néz ki a baseballütő és a levágott hittérítőujj mellett. A nő sem hibás semmiben, őt nem terheli felelősség, hogy mikor és kivel fekszik ágyba. Mondjuk itt kéne némi egyeztetés haladóéktól, mint mondtam, ezek folyton keresztezik egymást, ugyanis pár évtizede az volt a jelszó, hogy ne korlátozzuk, az ő teste az ő döntése, azt csinál, amit akar, és ha a fehér elnyomó férfi arra kéri, hogy ne fűvel-fával, meg polgári erkölcs, akkor az elnyomás, és hagyják őt önmegvalósítani.

Mindegy, a forradalom felfalja gyermekeit, a régi haladás olykor már nem haladás, hanem reakció, Trockijról is kiderült, hogy a béke ellensége, a nép ellensége, és reakciós ügynök.

Amúgy lehet, azért nem merték beleírni, hogy fehér, mert a törvényjavaslat abban az esetben súlyosan reakciós és retrográd is, lévén a nők érdekeit károsítja.

Igen, károsítja, mert a cisz fehér férfiak ellen irányul, és a cisz fehér férfiaktól való teherbe eséstől vágná el a nőket, holott gyerektartást, és támogatást nagyobb eséllyel remélhet ebben az esetben a nő, ugyanis zömmel a fehér cisz elnyomó patriarchata férfi dolgozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére