Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cecília keresztje

Pozsonyi Ádám

2020.11.01. 09:00

Szóval akkor a hét mérlege: egy muszlim lefejezett egy vallásokon gúnyolódó, feltehetően ateista tanárt. Aztán egy másik muszlim keresztény hívőket gyilkolt a templomban. Egy nőt lefejeztek – értik, addig vágták a nyakát az embernek késsel, amíg elvált a törzsétől -, egy másiknak elvágták a torkát, egy harmadikat, egy nőt, meg a templom előtt késeltek halálra.

Három ember volt abban a templomban, mindhármat lemészárolták. Ha van még egypár, gyerek, felnőtt, tolószékes, vagy apáca, annak is elvágták volna a torkát, vagy kibelezték volna.

Meg ötven idióta beontott egy bécsi templomba és tört zúzott. Muszlim, hát persze, hogy az. Valaki esetleg arra tippelt, hogy mormon, unitárius, vagy anabaptista? (Biztos nem olvasták, hogy a haladók szerint a legélhetőbb város Bécs, de bezzeg Budapest.)

Rálőttek egy ortodox papra a közép-franciaországi Lyonban egy görög templom közelében, a támadó elmenekült – közölte a helyi rendőrség szombat délután.
A görög állampolgárságú pap éppen a templomot zárta be, amikor egy puskával kétszer rálőttek. (Nem háromszor, tehát nem volt az illető szélsőséges, felesleges hőbörögni meg a migráció veszélyeiről papolni és gyűlölködni.)
A papot súlyos állapotban kórházba szállították, a mentősöknek azt mondta, hogy nem ismeri a támadóját. Életében nem látta. Tehát kizárt a személyes motiváció, a muszlim csak arra ment és rálőtt, mert a pap nem muszlim.

A játszótérről rabolt el egy kislányt egy Musztafa nevű migráns – vajon muszlim lehet, vagy református? – Svédországban, majd berángatta egy WC-be, letépte a ruháit és megerőszakolta. A férfi mindezért 150 óra kötelező közmunkát kapott büntetésképp, se a börtön, se a kitoloncolás lehetősége nem jött szóba. Az eset még februárban történt, de jogerős bírósági ítélet csak a napokban született meg.

Most jelenleg ez a mérleg, pontosabban én ezekről az esetekről tudok, de lehet, hogy mire ez a cikk megjelenik, még előkerül pár áldozat.

A kultúrák – ahogy az emberek is –nem egyformák, és nem egyenlők.
Nálunk a militáns ateista és a vakbuzgó hívó egymással legfeljebb szópárbajt vív, de mi már egy ideje nem esünk neki egymás torkának, mármint szó szerint nem. A „harc„ fórumokra, előadásokra, cikkekre, legfeljebb parlamenti vitákra korlátozódik.
A muszlim ellenben nem finomkodik. Ha nem ért veled egyet, akkor megöl a saját házadban.
Nem illetlen, nagyképű turistákat nyírnak ki a saját földjükön – nem mintha ezt lehetne, nálunk ez is elképzelhetetlen -, hanem ott gyilkolnak, ahol ők csak vendégek.

Az „egymás nyakának esnek” a mi kultúránkban annyi, hogy a vitázó felek a gép előtt ülve ingerültebben csapkodják a klaviatúrát, vagy a Jakab bebüdösködik a parlamentbe egy zsák krumplival. Mondjuk ő nem a mi kultúránk része, úgyhogy még az sem áll.
De ezeknél az „egymás nyakának esnek” szó szerint értendő.
Főleg, hogy a mi nyakunknak.

Tényleg nem látják a libernyákok, hogy a muszlimok ezerszer nagyobb veszélyt jelentenek rájuk? A keresztények legfeljebb. a parlamentben próbálnak úgy törvényt módosítani, ahogy az nekik tetszik, hogy az iskolában a hittan, meg mittudomén a főtéren legyen betlehemi jászol, meg Kapisztrán utca.

És ezeknél mi a fő gond?
Hogy Müller Cecília nyakában hordja a keresztet. Ők ezt tartják vallási szélsőségnek. Ez szerintük a terror. A Müller Cecília nyakában a kereszt.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írja közösségi oldalán Szegő Péter újságíró. ( Ez a Szegő valami Népszavás ökör mellesleg.)
Sőt, a fickó felesége szerint az ország ezeréves szokásait követők horogkeresztények.

Müller Cecília nyakában a kereszt! Ez ellen tiltakoznak. Az ötven tombolóról, meg a levágott fejekről ellenben kuss van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére