Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Büntesd a magyart!

Pozsonyi Ádám

2021.09.15. 16:20

 

A haladó sajtó (az ellenzék sajtója) így fogalmaz:

„Kötelezettségszegési eljárást, igazságszolgáltatási és költségvetést érintő lépéseket várnak Magyarország és Lengyelország kormánya ellen.”

Ez a kiemelt szalagcím a 444 Facebook-oldalán. Csak így, ennyi. És ebben a rideg fogalmazásmódban benne van, hogy ők mit szeretnének. Mitől lennének boldogok. Mi az, amire várnak nap mint nap. És sem nekik, sem a tábornak nem esik le, hogy ez olyan, mintha valaki az esti családi asztalhoz így ülne le:
„Remélem, ma elgányolják apukát, már hetek óta ígérgeti az alsó szomszéd, de semmi.” „Anya főnöke kilátásba helyezte, hogy kirúgatja végre az állásából.” „Jó nagy verés vár az öcsémre, és azt mondta ma az osztálytársa, hogy a biciklijének is kilukasztja a kerekét.”

Képtelenek elrejteni, hogy kivel éreznek együtt, és mi az, amit szeretnének. Illetve mi az, amit gondolnak rólunk. Mert ők mindig azt mondják, hogy csak a kormányt lenne jó megbüntetni, csak a kormányt szeretnék, ha kellemetlen helyzetbe hoznák, de valójában az országról beszélnek. Ha a kormány ellen árulkodnak, uszítanak, az azt jelenti, hogy a magyar állam ellen és a magyarság ellen is. Ahogy a szavazótábor egy része sem érti, hogy mennyire árulkodó az az ösztönös fogalmazásmód, amikor alapvető emberi hibákra, gyarlóságokra azt mondják: magyar.

Tolakodnak az emberek a pénztár előtt: „Na, ez tipikus magyar dolog.” Káromkodik a sofőr a dugóban: „Ez annyira magyar.” Nem működik a lift a lépcsőházban: „Na, ez Magyarország.” Mintha a nem működő lift, az ökölrázás a dugóban, az odaégett étel vagy a feledékenység a Kárpát-medence határain kívül nem létezne, és aki lát egy jó részegen hazadülöngélő embert, annak szégyenkeznie kellene miatta, ugyanis a svéd vagy a francia sosem iszik, és a postán sem türelmetlen, ha nem halad a sor.

Kötelezettségszegési eljárást, igazságszolgáltatási és költségvetést érintő lépéseket várnak Magyarország és Lengyelország kormánya ellen.”

Legfőképp ti, ugye, kedves haladó szelleműek. Miért nem ezt posztoljátok ki a Facebookra?

„Arról is szó esett, hogy az LMBTQ-közösséget Magyarországon és Lengyelországban is hátrányos megkülönböztetés éri, emiatt az Európai Parlament további uniós intézkedéseket, köztük kötelezettségszegési eljárást, igazságszolgáltatási és költségvetést érintő lépéseket vár a két ország kormánya ellen.”

Jó párszor olvastam nyilatkozatokban meg interjúkban is, hogy „hátrányos megkülönböztetés”, és mindig vakarom a fejem.

Miféle hátrányos megkülönböztetés ér ma Magyarországon (vagy Lengyelországban) egy LMBTQ-embert? Megjegyzem, ez a megfogalmazás is komikus: LMBTQ-ember. Még Nádasdy Ádám is kifakadt egyszer ezzel kapcsolatban: „Én nem vagyok LMBTQ-ember. Milyen dolog ez, érted? Nekem ez picit olyan, mint az NDK-sok. Ugyanolyan megalázó. Nem NDK-sok voltak, hanem németek. És egyre hosszabb lesz ez a betűsor. Persze legyen mindenki boldog a maga módján, de engem nem kell ebbe belerántani. Én nem vagyok mindez, én csak az vagyok, ami vagyok.”

Szóval miféle megkülönböztetés ér? Egy homokos (jól van, akkor meleg) éppúgy szavazhat, éppúgy örökölhet, ugyanannyiba kerül neki a buszbérlet, és az illetékhivatal pont annyit ró ki neki, mint akárkinek. Soha semmiben nincs hátrányos helyzetben.

Ja, hogy nem házasodhat? Kérem tisztelettel, vannak bizonyos fogalmi alapok. A lecsó az, ami, és nem lehet gesztenyéből meg tejszínhabból csinálni. A házasságot férfi és nő kötheti. Célja a család és az utódnemzés.

Amúgy nem értem a liberálisokat. A házasság elavult intézmény, lejárt, középkori, gyereket szülni minek, éljen az abortusz, de toporzékolunk, hogy házasodhassanak azok, akik nem tudnak gyereket nemzeni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony továbbra is megszüntetné a Fideszt, a szavazóival együtt. Jó, mi?

Karácsony továbbra is megszüntetné a Fideszt, a szavazóival együtt. Jó, mi?

Karácsony a Fővárosi Közgyűlés tegnapi ülésén igyekezett elmagyarázni, hogy értette a Fidesznek és támogatóinak megszüntetéséről szóló kijelentését, amely eleve méretes ostobaságnak hangzott. Ennek ellenére érdemes komolyan venni. A történelem Kunnal, Rákosival, Kádárral az élen ugyanis erre int. A főpolgármester meg akarja szüntetni a Fideszt, sőt a Fidesz szavazóit is.

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

Kérdezni mertem, ezért kitiltással fenyegetett meg az Európai Parlament. Azok tiporják sárba a sajtószabadságot, akik állandóan aggódnak érte.

Márki-Zay és Gyurcsány a migráció korlátozása helyett a befogadást hangsúlyozza

A baloldal régóta elkötelezett a nyílt társadalom eszméje mellett, és ebben kulcsszerepe van a bevándorlás ösztönzésének – áll a Századvég Alapítvány elemzésében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Szintet lépett a klímaváltozástól való félelem az ENSZ-ben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére