Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brit tudósok mondták, hogy a meleg szülők jók

Pozsonyi Ádám

2022.01.23. 18:00

 

Brit tudósok mondták – kezdhetné az ember ezzel a kis írását, mert nagyjából ugyanazt jelentené, de ehelyett megpróbál komoly képet vágni, és idemásolja a haladó sajtó „örömhírét”. Íme:

„A fiatalok egy részének mentális egészségét kifejezetten veszélyezteti” – kijött a pszichológusok és pszichiáterek közös állásfoglalása a melegellenesé tett pedofiltörvényről.”

A Telexnél ez a cikk tudomány rovatként van megjelölve, ami érthető is, olyan nem létezik egy ilyen lapnál, hogy sarlatánság. Márpedig oda lenne beilleszthető, a pálinka fokozza az immunrendszert, meg a végy éjfélkor a halott sírjáról egy marék füvet és elmúlik a szeplőd-féle írások halmazába.

„Fél évvel annak elfogadása után megérkezett a Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Pszichiátriai Társaság nyilvános állásfoglalása az LMBTQ-passzusokkal megtoldott pedofiltörvény ügyében. A szervezetek a Facebook-oldalukon tették közzé a szöveget, amelynek legfontosabb állítása, hogy véleményük szerint a 2021. évi LXXIX. törvény a fiatalok egy részének mentális egészségét kifejezetten veszélyezteti.”

Veszélyezteti. Tehát a törvény veszélyezteti. Nem a lopakodó LMBTQ propaganda. A törvény. Az. Az árt egy gyereknek. Na, nézzük azt a facebook oldalt.

A nagyképűen okoskodó – mondjuk, milyen legyen egy „állásfoglalás”, még akkor is, ha propagandáról van szó – szövegben vannak hangzatos címek (Magyar Pszichiátriai Társaság, Magyar Pszichológiai Társaság, Magyar Szexuális Medicina Társaság), illetve morális dörgedelem (kötelességünk megfogalmazni szakmai álláspontunkat), csak egy dolgot nem látok. A hasznot. Mármint a közösségi hasznot, természetesen. A nemzet, a kultúra, a közösség érdekét, szempontjait. A támadott törvény a közösségről szól, a közösség érdekeiről beszél, arra hivatkozik, ez az állásfoglalás pedig az egyén nyavalyáiról, érdekeiről, panaszairól, vélt panaszairól, és szempontjairól. Mint minden haladó szellemű, baloldali és liberális gondolat. Az egyén, az egyén, az egyén.

Természetesen egy hosszú szöveget nem áll módunkban (kedvünk sincs) sorra cáfolgatni, és arra forrást keresni, főleg, hogy az állásfoglalás sem tartalmaz az égvilágon semmiféle forrást. Ilyenek vannak benne.

„Tudományos vizsgálatokkal alátámasztott tény az is, hogy a heteroszexuális személyek, párok által felnevelt gyermekek közül éppen annyian válnak homoszexuálissá, leszbikussá, transzneművé, mint a homoszexuális személyek, párok által felneveltekből.”

Ehhez kérhetek egy pontos forrásmegjelölést? Mert ez így a brit tudódok megállapították színvonala.

„Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a születéskor meghatározott nem számos esetben még biológiailag sem olyan egyértelmű, mint amilyennek első megközelítésben látszik”. Igen, hát létezik háromlábú csirke, meg vannak olyan gyermekek, akiknek nem tapintható ki a here, de ezek az abnormalitások. A társadalmat a többségre szabjuk, és a többség érdekei szerint szerkesztjük meg, a nagyobb túlélés érdekében. A kisebbségeket, a furaságot, az eltérőt pedig elviseljük, hagyjuk létezni, ha rendesek vagyunk, segítjük, de sem az iskolarendszert, sem a nadrágviseletet, sem a család fogalmát nem aszerint alakítjuk, ahogy az egy ezreléknek kényelmes. Ez az, amit egy haladó soha nem ért meg, és minden esetben jön a kis egyéni példáival.

Leegyszerűsítve az állásfoglalás lényege a következő: Teljesen mindegy, hogy milyen családba születik a gyerek, pontosabban milyenbe kerül, ha két apja, ha két anyja, a fejlődést, a nemi identitását, a lelki egészségét nem befolyásolja, ha azt látja, hogy az ő anyukája egy szakállas százkilós pasas.

Miközben az ember fél perc kereséssel ilyesféle – pont a haladó sajtóban – írásokat talál a válásokkal kapcsolatban. „A gyermek számára a világegyetem egységét és biztonságát a család jelenti. Ha ez megbomlik, számára a világegyetem összeomlik.” „Az apa, az anya és a testvérek olyan mikroklímát alkotnak a gyermek számára, amely az egész világot képezi le. A családban szerzi meg azokat az alapélményeket, amelyek meghatározzák későbbi életérzését, viszonyulását a világhoz, az emberekhez.” „Válás, mint trauma”. Stb.

És az ember, akinek maradék józan esze van, ilyenkor csak pislog, hogy ezt komolyan gondolják? Tehát, ha a szülők válnak, az apa agresszív, az anya iszik, ha hiányzik az apai minta, ha hiányzik az anyai minta, bármi rendellenesség és torzulás megmutatkozik az anya-apa-gyermek háromszögben, annak következményei, súlyos következményei, akár beláthatatlan következményei lehetnek a gyermek lelkivilágára, de, hogy az anyukája egy szakállas ürge, az nem számít. Az nem vezet torzulásokhoz, a családvédelmi törvény a rossz, az teszi tönkre a gyermeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

Egy újabb republikánus kormányzó tiltotta ki a transznemű sportolókat a női versenyekről

A lépéssel Dél-Karolina lett a 16. állam, amely megtiltja a biológiai férfiak részvételét a női sportokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére