Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Borzalom: Gyurcsányék sajnálják, hogy csak ennyi a halott

Horváth K. József

2020.05.21. 09:30

Nincs nap, hogy valamelyik baloldali politikus sötét lelkéből ne bújna ki a gonosz.

S ha netán valami elszólás lett volna csupán, akkor egy gyors helyesbítéssel, bocsánatkéréssel ezt megnyugtatóan lehetett volna érvényteleníteni. Ám ha ez elmarad, akkor az azt jelenti, hogy a lélek valóban sötét, az onnan kibújó lakója pedig ténylegesen gonosz.

Volt erre példa a napokban több is. Érdekes módon mindkettő a DK-hoz kapcsolódik.

Kétségtelenül Arató Gergely vitte el a pálmát, amikor az ATV kedd reggeli adásában sorolta a környező országokban százezer emberre vetített elhunytak számát, s mikor Magyarország öt halottjához ért, akkor azt mondta:

„Magyarország ebben a számban sem áll sajnos rosszul.”

Magyarán Arató szerint állhatna rosszabbul is, juthatna 36 vagy 79 halott is 100 ezer emberre, ahogy Svédországban vagy Belgiumban. Arató tehát sajnálja, hogy a kormány jól védekezett, s egyáltalán nem bánta volna, ha Magyarországon nagyobb számban haltak volna meg emberek a koronavírusban.

De mondom, lehetett volna nyelvbotlás is, amire a Hír TV hozott ugyan utalást, ám Facebook-profilján – ahol a leghitelesebben lehetett volna korrigálni – a legfrissebb bejegyzése szűk egy hónappal ezelőtt született. S helyette más párttársa sem kért elnézést az életellenes nyilatkozatért, bárhogy is született az. Ami azt jelenti, hogy a DK vezette baloldali ellenzék is egyetért a frakcióvezetővel. Azaz a gyurcsányisták sötétlelkűség és gonoszság tekintetében közösségként sem különböznek fekete öves tagjuktól, Arató Gergelytől.

S hogy mennyire kizárólag politikai haszonszerzés céljából manipulálnak a halottak számával, mint józan ember az almáéval vagy a körtéével, s próbálják rásütni a bélyeget a kormány rossz járvány elleni védekező politikájára, arra hétfői parlamenti felszólalásuk is jó példa.

Miközben a világ kifejezetten irigykedik a járvány elleni védekezés magyar sikerére,

Arató és főnöke, Gyurcsány pontatlan számokkal igyekszik szándékosan félrevezetni a közvéleményt, borzalomnak nevezve a kormány tetteit. Visszaélve a parlamenti felszólalás erejével, gondolván innen nagyobb a hitele a valótlanságnak, a gyanútlan szemlélők innen inkább igaznak hiszik el azt, ami valójában hazugság.

Gyurcsány matekja szerint ugyanis százezer megbetegedett közül nálunk 128 halt meg. A valóság ezzel szemben az, hogy Belgiumban 79, Spanyolországban 59, az Egyesült Királyságban 52, Svédországban 36, Magyarországon pedig 5 ember hunyt el 100 ezer főre vetítve. Dömötör Csaba államtitkár szerint

„Ez is sok, de amikor azt állítja [Gyurcsány], hogy rosszabbul állunk, mint más országok, akkor egész egyszerűen hazudik.”

A bölcselet szerint a pokol az, amikor a gonosz megtöri abbéli hitünket, hogy legyőzhetjük őt.

Csak az elmúlt száz évben hány poklot jártunk meg? Trianontól kezdve a vérengző kommunistákon át a mai nyugat-európai globalisták báránybőrbe bújtatott liberális farkasok pokláig. Benne Sorosokkal, Macronokkal, Verhofstadtokkal, Aratókkal, Gyurcsányokkal, Dobrevekkel. De a gonosznak mégsem sikerült megtörni a hitünket. Sőt!

Csurka István még 2003-ban mondta: „Nyakunkon élősködő, balliberális elitünk a sorsunk iránt közömbös, a privatizációból meggazdagodott, idegen zsoldban álló réteg, élve akarja eltemettetni a magyarságot egy uniós sírhant alá!

Fő eszközük a hazugság és a félrevezetés!”

Az utóbbi tíz év három kétharmada azt mutatta, hogy Csurka, de különösen Orbán Viktor szókimondó, tiszta beszédének, következetes tetteinek köszönhetően a magyarok ezt pontosan látják.

És optimisták, mert

a tábor nőttön-nő és folyamatosan erősödik. A gonosz birodalmából pedig többé nem kér!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére