Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Borzalom: Gyurcsányék sajnálják, hogy csak ennyi a halott

Horváth K. József

2020.05.21. 09:30

Nincs nap, hogy valamelyik baloldali politikus sötét lelkéből ne bújna ki a gonosz.

S ha netán valami elszólás lett volna csupán, akkor egy gyors helyesbítéssel, bocsánatkéréssel ezt megnyugtatóan lehetett volna érvényteleníteni. Ám ha ez elmarad, akkor az azt jelenti, hogy a lélek valóban sötét, az onnan kibújó lakója pedig ténylegesen gonosz.

Volt erre példa a napokban több is. Érdekes módon mindkettő a DK-hoz kapcsolódik.

Kétségtelenül Arató Gergely vitte el a pálmát, amikor az ATV kedd reggeli adásában sorolta a környező országokban százezer emberre vetített elhunytak számát, s mikor Magyarország öt halottjához ért, akkor azt mondta:

„Magyarország ebben a számban sem áll sajnos rosszul.”

Magyarán Arató szerint állhatna rosszabbul is, juthatna 36 vagy 79 halott is 100 ezer emberre, ahogy Svédországban vagy Belgiumban. Arató tehát sajnálja, hogy a kormány jól védekezett, s egyáltalán nem bánta volna, ha Magyarországon nagyobb számban haltak volna meg emberek a koronavírusban.

De mondom, lehetett volna nyelvbotlás is, amire a Hír TV hozott ugyan utalást, ám Facebook-profilján – ahol a leghitelesebben lehetett volna korrigálni – a legfrissebb bejegyzése szűk egy hónappal ezelőtt született. S helyette más párttársa sem kért elnézést az életellenes nyilatkozatért, bárhogy is született az. Ami azt jelenti, hogy a DK vezette baloldali ellenzék is egyetért a frakcióvezetővel. Azaz a gyurcsányisták sötétlelkűség és gonoszság tekintetében közösségként sem különböznek fekete öves tagjuktól, Arató Gergelytől.

S hogy mennyire kizárólag politikai haszonszerzés céljából manipulálnak a halottak számával, mint józan ember az almáéval vagy a körtéével, s próbálják rásütni a bélyeget a kormány rossz járvány elleni védekező politikájára, arra hétfői parlamenti felszólalásuk is jó példa.

Miközben a világ kifejezetten irigykedik a járvány elleni védekezés magyar sikerére,

Arató és főnöke, Gyurcsány pontatlan számokkal igyekszik szándékosan félrevezetni a közvéleményt, borzalomnak nevezve a kormány tetteit. Visszaélve a parlamenti felszólalás erejével, gondolván innen nagyobb a hitele a valótlanságnak, a gyanútlan szemlélők innen inkább igaznak hiszik el azt, ami valójában hazugság.

Gyurcsány matekja szerint ugyanis százezer megbetegedett közül nálunk 128 halt meg. A valóság ezzel szemben az, hogy Belgiumban 79, Spanyolországban 59, az Egyesült Királyságban 52, Svédországban 36, Magyarországon pedig 5 ember hunyt el 100 ezer főre vetítve. Dömötör Csaba államtitkár szerint

„Ez is sok, de amikor azt állítja [Gyurcsány], hogy rosszabbul állunk, mint más országok, akkor egész egyszerűen hazudik.”

A bölcselet szerint a pokol az, amikor a gonosz megtöri abbéli hitünket, hogy legyőzhetjük őt.

Csak az elmúlt száz évben hány poklot jártunk meg? Trianontól kezdve a vérengző kommunistákon át a mai nyugat-európai globalisták báránybőrbe bújtatott liberális farkasok pokláig. Benne Sorosokkal, Macronokkal, Verhofstadtokkal, Aratókkal, Gyurcsányokkal, Dobrevekkel. De a gonosznak mégsem sikerült megtörni a hitünket. Sőt!

Csurka István még 2003-ban mondta: „Nyakunkon élősködő, balliberális elitünk a sorsunk iránt közömbös, a privatizációból meggazdagodott, idegen zsoldban álló réteg, élve akarja eltemettetni a magyarságot egy uniós sírhant alá!

Fő eszközük a hazugság és a félrevezetés!”

Az utóbbi tíz év három kétharmada azt mutatta, hogy Csurka, de különösen Orbán Viktor szókimondó, tiszta beszédének, következetes tetteinek köszönhetően a magyarok ezt pontosan látják.

És optimisták, mert

a tábor nőttön-nő és folyamatosan erősödik. A gonosz birodalmából pedig többé nem kér!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsony nem bírt augusztusig várni a Pride köszöntésével

Karácsony nem bírt augusztusig várni a Pride köszöntésével

A HUMEN melegbarát magazinban köszöntötte Karácsony Gergely az olvasókat.

Románia: engedetlenséggel tiltakoznak a vendégek naplózása ellen

Sajátos szabály: a vendéglősöknek nyilvántartást kell vezetni az asztalt foglaló vendégek nevével és telefonszámával. Román megoldás.

Buumm! Gy. Németh belelépett a gereblyébe

Buumm! Gy. Németh belelépett a gereblyébe

A következőkben arra lesz módunk, hogy megtekintsük azt a pillanatot, vizuális típusok bizonyára már látják is, amikor Gy. Németh Erzsébet, a DK által kiküldött főpolgármester-helyettes belelép a gereblyébe. Az ATV-ben az igazságosztó szerepét felvéve a következő monológot tolta ki magából nagy peckesen.

Napi tükör: csökkenő fertőzésszám itthon, izzó indulatok az USA-ban

Napi tükör: csökkenő fertőzésszám itthon, izzó indulatok az USA-ban

Az aktuális fertőzési adatok mellett sokat olvashattak az érdeklődők a nap folyamán az Fehér Ház körüli tüntetésekről, Soros György antifáinak mosdatásáról, illetve a kispesti önkormányzat korrupciógyanús ügyének tervezett sajátos felderítési technikájáról. És arról is, hogy Szijjártó Péter keményen beolvasott Donald Tusknak, az Európai Néppárt elnökének.

Vignjevicnek megköszönték, Predrag Rogan az Újpest új edzője

Nebojsa Vignjevic, az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőedzője hétfőn közös megegyezéssel távozott posztjáról, utódja korábbi segítője, a szintén szerb Predrag Rogan lett.

Felháborító: megrongálták a Kosciuszko-emlékművet a Fehér Ház mellett

Lengyelország washingtoni nagykövete felháborítónak nevezte, hogy az afroamerikai George Floyd halála nyomán kirobbant tüntetések résztvevői a lengyel és az amerikai szabadságharcok hőse, Tadeusz Kosciuszko emlékművét is megrongálták hétfőre virradóra a Fehér Ház előtt.

Vajon miért hamisít svéd járványügyi adatokat a HVG?!

Vajon miért hamisít svéd járványügyi adatokat a HVG?!

Azt tudjuk, hogy ha ellenzéki média szerint mindenki jobban csinálja a koronavírusjárvány elleni védekezést a magyar kormánynál. De vajon ezért hamisítja meg a svédországi adatokat a HVG?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére