Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden és a jogok

Pozsonyi Ádám

2020.11.08. 11:30

Olvasom, hogy Joe Biden kijelentette – konkrétan a twitteren -, hogy az LMBTQ stb jogok emberi jogok, s ha emlékezetem nem csal, már korábban megígérte, hogy ha győz, a vallás joga fölé emeli a diszkrimináció tiltását.

Magyarul az egyházak és közösségeik nem hivatkozhatnak vallási okokra, meg a bibliára, meg sok ezer év hagyományára, ha az elmebaj szembemegy mindennel, ami nekik fontos, ami a hitüket, önazonosságukat jelenti, akkor háttérbe kell tolni a deformitás miatt.

„Biden az Egyesült Államok egyik legnagyobb LMBTQ-párti szervezetének tett ígéreteket. Állítása szerint hivatalba lépésének első 100 napjában kiemelt helyre helyezné az ún. “Equality Act” névre hallgató törvénycsomag hatályba lépését, amely arra kötelezne minden tagállamot, hogy tiltson be bármilyen nemi diszkriminációt és amely ellen Trump is már hosszú ideje harcol. A csomag a vallás fölé helyezné a diszkrimináció tiltását, így nem lehetne LMBTQ ellenes kijelentéseket tenni vagy kiközösíteni bárkit a vallásra hivatkozva.”

Ez kb. az a logika, mint hogy megtiltom, hogy a heavy metal klubban az emberek rockerként nézzenek ki és csak azt engedjék be, aki rocker, de persze én nem korlátozom őket, csak nem engedem, hogy ők másokat korlátozzanak.

Mellesleg megkérek minden haladót, hogy ezt fejtse ki egy muszlim migránsnak, vagy egy európai iszlám közösségnek. Aztán figyelje a hatást.

Biden amúgy is mondott már tücsköt-bogarat ezzel a témakörrel kapcsolatban, nemrég valami olyasmit nyilatkozott, hogy már egy nyolcéves is eldöntheti, hogy milyen nemű.

Értik, a nyolcéves nem mehet szülői felügyelet nélkül moziba, nem vezethet autót, nem regisztrálhat a facebookon, nem ihat alkoholt, és nem vásárolhat dohányterméket, de azt eldöntheti, hogy ő micsoda, és esetleg alávesse magát hormonkezelésnek, vagy csonkításnak.

Bár lehet, hogy ezekre a szavaira már nem is emlékszik. Ami két nappal korábban történt, azt lehet, hogy elfelejti. Nemrég a több éve elhunyt fiaként mutatta be az egyik leányunokáját.

Teljes elmebaj. Ha szekularizáció van, és a vallás nem szól bele az állam irányításába, ha kivonult onnan, akkor az állam milyen jogon szól bele az egyház dolgaiba? Milyen jogon szól bele a vallásba?

Ha egy demokráciában – kérem, ne röhögjünk hangosan, tudjuk, mik történetek a választások körül, de akkor se, ez most komoly dolog -, nem kötelező vallásosnak lenni, a vallásosokat mire föl kötelezik bármire is?

Ha fehér férfiként vallhatom magam nőstény néger antilopnak, akkor egy hitbéli kérdésbe mire föl szól bele bárki is? Miért nem vallhatja magát valaki egy olyan hit részének, amelyben nem megengedett a homárházasság, és nem megengedett a transz nemű plébános.

Nem tetszik? Alapít egy másik vallást, és abban majd lehet. Szabadon megteheti.

A heavy metal klubba se kötelező belépni. Ha nem tetszik, hogy ott farmerben és bőrdzsekiben virító arcok vannak, Slayer, Atomkraft, meg Megadeth felvarrókkal, Lemmy pólóban, és csuklószórítóval, és szúrós szemmel nézik, ha te rózsaszín bézbólsapkában, pálmafás ingben akarsz sörözgetni, s beleugatsz, hogy milyen zene szóljon, akkor nyitsz egy klubot a szomszéd utcában, ahová az összes hasonszőrű odacsődülhet.

De ezek mindig a meglévőt akarják lerombolni.

Ebből is látszik, hogy nem a szabadság a lényeg, hanem a működőképes keretek szétzúzása. Nem fontos a házasság, elavult, de azért a buzik házasodhassanak. Ugyan nem tudnak gyereket csinálni, és amúgy se kell annyi gyerek, de azért fogadhassanak örökbe és nevelhessenek.

„Hiszem, hogy az LMBTQ+ jogok emberi jogok. És holnap a szavazólapra kerülnek.”

Hát, oda is kerültek.

Mivel ezzel kapcsolatban nem éppen progresszív gondolataim születtek, gyorsan el is szégyelltem magam saját gyűlöletgondolataimért, és úgy döntöttem, vezeklésképp elmegyek egy misére. Mármint egy rendes diszkriminatívra.
Amíg még jogom van….

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bulgária bekeményít: felszólította az AstraZenecát, hogy időben szállítsa a vakcinákat

A bolgár egészségügyi miniszter arra szólította fel szerdán az AstraZeneca gyógyszergyártó céget, hogy tartsa be a vállalásait, de ha erre nem képes, akkor legalább 52 800 adag oltóanyagot azonnal szállítson le, ne halassza azt március 1-jére.

Franciaországban is romlik a járványhelyzet a novemberi nyitás után

Romlanak a koronavírus-járvány mutatói Franciaországban, ezért az újabb variánsok fokozódó terjedésének megfékezése érdekében a következő hétvégén az északi Dunkerque-ben is karantén lép életbe – jelezte szerdán a francia kormány, amely már két nappal ezelőtt bejelentette, hogy hétvégére a francia Riviéra tengerparti településéinek egy részét lezárják.

Minden második menedékkérő papírok nélkül érkezik Németországba

Minden második menedékkérő papírok nélkül érkezik Németországba

Német sajtóhírek szerint néhány menedékkérő szándékosan dobja el személyi igazolványát, gyakran az embercsempészek tanácsára.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére