Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bence szabályai

Pozsonyi Ádám

2019.12.18. 13:58

A libsik nem logikusak.

Ez talán a legidegesítőbb az összes tünet közül, amit az a beteg szokott felmutatni, aki liberálisnak nevezi magát, vagy akár fogalmazhatunk úgy is, aki a fent nevezett súlyos elmebeli torzulásban szenved.

És lássuk be, idegesítő, ha egy betegségben nincs logika. Ha nincs benne törvényszerűség.

Mert ha valakinek tériszonya van, akkor tudható, hogy a mélység fölött rosszul lesz, ha szakadékba kell néznie, pánikrohamot kap, elszédül, görcsösen kapaszkodni valamibe, és kerek perec kijelenti, hogy nem ül fel arra a körhintára, vagy bolond lesz a híd pilléréről a mélységbe nézve romantikázni. „Romantikázzon ott a rosseb! Inkább a fotel biztonsága. Ez kell nekem!” Valami ilyesmit mond az illető, de tudható, hogy hogy ezt fogja mondani a jövő héten, meg két hónap múlva is, és bármily mélység, szakadék vagy magas épület kerül szóba, precízen és kiszámíthatóan távol marad eme örömöktől. Nincs az, hogy az egyik felhőkarcolónak a liftjébe sem mer beszállni, de egy másik városban található ugyanolyan felhőkarcoló tetejére meg bátran fölmegy és szelfiket készít a 42 Insta-követője számára.

Ha Géza allergiás a macskaszőrre, akkor tudható, hogy minden macska szőrére allergiás. És ha azt a macskát Korminak hívják, és fekete hím macska Kőbánya felsőről, akkor ugyanúgy prüszköl, ha az ölébe ül, mintha Cili cica lenne Verőcemarosról – cirmos és kislány –, nyakában kis piros nyakörvvel.

Kiszámíthatóság és logika. Ez a feltétele a gyógyításnak!

Talán azért is van, hogy a liberalizmus nem gyógyítható, mert kiszámíthatatlan és nem logikus.

Itt van például ez az állatorvosi ló, ez a Tordai Bence nevű.

Tordai Bence híres liberális. A liberalizmus nevezetű elmebaj minden ismérvét felmutatja. Tiszteletlenség a tekintéllyel szemben, hatalmas arc kevés tudással párosítva, a saját nemzet, közösség, valamint a saját kultúra érdekeinek semmibevétele, az idegennek, az idegen érdeknek szurkolás, lelkes támogatása a devianciáknak, harag és gyűlölet az értékekkel, a minőséggel szemben, és ujjongás a silány, talmi, felszínes és a közösségre káros dolgok iránt.

(Nagyjából ezek ma a liberalizmus nevezetű mentális zavar tünetei, persze van még egypár, de ez a kis írás nem szócikk egy lexikonban, és jómagam nem vagyok orvos.)

Tordai Bence híres liberális, egész eddigi pályafutása ezt bizonyítja. Kórlapján jó pár eset feljegyeztetett, bárki két kattintással rálelhet ezekre, de most legutóbb is felmutatta a liberalizmusnak nevezett betegség jegyeit. Minap az országházban, a kulturális törvényről szóló vita közben csak úgy átmászkált a karzaton, mint egy majom, átlóbálta a lábát, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva a magyar parlament tekintélyét, nem adta meg a tiszteletet a nemzet történelme eme patinás szemtanújának.

Értjük, mivel liberális.

S mivel liberális, nem tüsszög és rekedt a hangja, mint aki megfázott, illetve nem nyögve ül az árnyékszéken, mint akinek szorulása van, hanem tiszteletlen a szabályokkal szemben.

Nem tartom be a szabályokat, mert liberális vagyok! Ez a jelmondata a liberalizmus nevezetű betegségben szenvedőnek.

Ezért érthetetlen – és ezért nem érti a józan agyvelő –, hogy ellenben egy liberális elvárja a normális embertől, hogy az betartson millió kis szabályt, és gúzsba kötő macerát, ami beteg elméjükben megszületett.

A liberális szerint nekünk be kéne tartanunk, hogy nem mondunk ki bizonyos szavakat. Egyes szavaknak már a kimondása is dühöt vált ki a betegből, s ilyenkor arca eltorzul s így szól: „Gyűlöletbeszéd”.

A parlamentben nem közlekednek normálisan, mert a szabályok rosszak, és szabadság, de szerintük szavakat kimondani tilos. A parlamentben nem képesek normálisan közlekedni, mert a szabályok merevek, de szerintük a férfi és női viszonyrendszerben minden kis apró marhaságot be kell tartani, s ha valaki megnézi egy nő fenekét, az szerintük zaklatás és büntetendő. (Liberális színdarabban nyugodtan lehet nézegetni a nő fenekét tök pucéran, a liftben nem szabad nagyon stírölni farmernadrágban.)

Szerintük mértani pontossággal ki kéne dekázni, hogy hány férfi és hány női képviselő van, de a szabályok rosszak és merevek.

Ő nyugodtan beleülhet a miniszterelnök székébe, ami nem az övé, mert a szabályok rosszak, és éljen a lázadás, de ha valaki ezt a sok hülye gendert nem képes számontartani, s csak legyint, ezek buzik, vagy ha a határon túli magyar a román utcanévtáblát átfesti magyarra, akkor ne szegjük meg a szabályokat, és a szabályok világa jó.

Mint mondtam, a liberális nem logikus. Épp ezért nem gyógyítható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Megközelítette a 37 ezret az igazolt fertőzöttek száma Lengyelországban

Egy nap alatt 262 új koronavírusos fertőzöttet jelentettek Lengyelországban, így az igazolt fertőzöttek száma 36 951-re emelkedett – közölte az egészségügy-minisztérium csütörtökön. A halálos áldozatok száma kilenccel nőtt az elmúlt 24 órában, és elérte az 1551-et.

Szlovákiában újra emelkedik a fertőzöttek száma

Emelkedő tendenciát mutat az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma az elmúlt két hétben Szlovákiában, ahol szerdán viszonylag magas, 53 volt a SARS-CoV-2 vírusfertőzéssel újonnan diagnosztizáltak száma – derült ki a szlovák nemzeti egészségügyi információs központ (NCZI) honlapján csütörtökön közzétett adatokból.

Deutsch: elfogadhatatlan az uniós költségvetés és a helyreállítási alap javaslata

Deutsch: elfogadhatatlan az uniós költségvetés és a helyreállítási alap javaslata

Jelenlegi formájában Magyarország számára elfogadhatatlan úgy az Európai Unió 2021 után érvényes, hétéves, 1100 milliárd eurós költségvetésre, mind a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó, 750 milliárd eurós helyreállítási alapra vonatkozó európai bizottsági javaslata – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő csütörtökön Brüsszelben, az EP plenáris ülésének szünetében.

Szerbiában, bár mégsem vezetnek be kijárási tilalmat, folytatódnak a tüntetések

Szerbiában, bár mégsem vezetnek be kijárási tilalmat, folytatódnak a tüntetések

Nem vezetnek be kijárási tilalmat sem Belgrádban, sem Szerbia más városaiban, a szerb fővárosban azonban korlátozzák a vendéglátóhelyek működését és a tömegrendezvényeken részt vevők számát – jelentette be Ana Brnabic miniszterelnök csütörtökön a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb ülését követően.

Cseh Katalin belevörösödött az álhírgyártásba

Cseh Katalin belevörösödött az álhírgyártásba

A Momentum EP-képviselője ismét egy ötéves kislány módjára nyafogott Brüsszelben. Facebook-videójában magából kikelve, szinte az ideg-összeroppanás szélére sodródva sivítozta el unalmas monológját a magyar jogállamiságról, miközben mondandóját csak a szokásos csúsztatások támasztották alá.

Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben

Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben

A kormányzati szervekkel módszeresen kell fejleszteni a kapcsolatokat, az új alapokon létrejövő együttműködés hatalmas lehetőség és felelősség, méltó az alapító Széchenyi István és a legkiválóbb magyar tudósegyéniségek örökségéhez – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia frissen megválasztott elnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére