Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bemondásra megy

Pozsonyi Ádám

2021.06.04. 12:00

 

Azt, hogy a tények, az adatok, a szellemi termékek, az ipar, a tudomány, a művészet, a matematika, a fizika, a zenetörténet és a történelem fehér, illetve fehér felsőbbrendűség, azt tudjuk. Már ki lettünk oktatva haladóék által. De épp így fehér felsőbbrendűség a tiszta utca, a bűnözésmentes kerület, a gondozott kert, a nem eldobált szotyola meg üres üveg és a firkálástól mentes lépcsőház is. Ami minőség, az fehér, tehát rossz.

És ami rossz, az jobboldali. Ami meg ennek az ellentéte, az jó.

Tudjuk, olvastuk a „független” sajtóban.

S mivel az adat, a tény, a mérhető és ellenőrizhető világ rossz, jobbos, konzervatív, kirekesztő, megkülönböztető és gyűlölködő meg rasszista, világunk közelít a „bemondásra megy” univerzumához.

Az egyik leginkább fehér felsőbbrendűséget sugalló fogalom az úgynevezett „kísérlet”. Ez az, amivel fehér tudósok jönnek mindig, amikor valamit igazolni és bizonyítani akarnak. De nemcsak a tudomány területén, hanem a bűnüldözés világában is, amikor a „fehérfelsőbbrendűséges” nyomozók jönnek a rasszista adataikkal, és meg akarják vizsgálni egy gyanúsítottnak a bőrszínét, megvizsgálni, hogy mi is az igazság, mi is a tény, és ebből kimutatásokat készíteni, amelyekből gyakran az jön ki, hogy azt a fehér tizenhat éves kislányt egy fekete drogos migráns fojtogatta, és a korábbi négyet is. A statisztika rossz, a statisztika rasszista, le a tények világával.

Férfi vagy nő? Ma korunkban – a haladó Nyugaton – ez bemondásra megy. Egy szakállas pali kijelenti, hogy nő, és annyi. Onnantól az. Merd nem hölgyemnek szólítani, jól szájba ver a nőies kacsójával, mert azért az ökle a harmincéves matrózé, hisz a biológia nagy úr, de ezt észrevenni tilos. Persze az áldozati szerep is bemondásra megy – feltéve, ha nem vagy fehér férfi –, és ha valaki kijelenti, hogy ezelőtt huszonöt évvel egy liftben megfogták a hátsóját, az onnantól tény. Az illetőnek annyi. Bizonyítékot követelni áldozathibáztatás, gyűlölködés, majd jól kirúgnak a munkahelyedről.

Huszonhetedik nem? Hát persze. Azt csak a fehér ember rasszista tudománya hirdeti, hogy koponyáját, medencéjét, fogsorát, csontozatát és genetikáját tekintve pusztán kétféle nem létezik. Férfi és nő. Mert a haladó világban ez is bemondásra megy.

Most legutóbb Radics Peti jött a bemondással – akarom mondani a haladással és a progresszióval. (Ő egy ismert youtube-os illető.) Ezt posztolta tegnap: „Vicces, amikor megkeresnek szépen óvatosan, ajándékkal, széles mosollyal az arcon, hogy burkoltan rákérdezzenek, mennyiért lennék hajlandó csendben lenni a választásokig.

Radics Peti a szinkron paródiáival meg a facebook idióták sorozatával kockázatot jelent a kormány számára? Ez számomra nagyon vicces.”

(A viccest én nem alkalmaznám egy bejegyzésben kétszer, ez így diákos, kezdetleges. Magára valamit is adó szerző nem ilyen béna.)

A „független” youtuber Radicsról Petiről a Nyugati Fény ezt írja:

„Bár sem nevet, sem pártot nem említ, nem nehéz kitalálni, ki kereshette meg.” Így hát mi is a cikk címe a független, tényszerű Nyugati Fénynél? „Megvesztegetéssel akarta elhallgattatni a Fidesz a youtube-sztárt”.

Hát igen. Ez szintén bemondásra megy. Mint minden függetlenobjektívéknél. Megjegyzem, ezt már ellőtte pár hónapja a Hétköznapi Csalódások zenekar, amikor „megverték” a zenekar bohócát, mert a csapat beszólt a kormánynak. Ott is igen haladóan intézték: tanú nincs, látlelet nincs, feljelentés nincs.

Amúgy ez a sztori is tuti, hogy igaz. Hisz Peti azt mondta...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére