Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barabás Richárd, a gyűlöletkeltés bajnoka és önleleplező vádaskodása

Horváth K. József

2020.08.19. 19:00

Az ördög itt van és a szemünkbe nevet! – szokta emlegetni ismerősöm, ha valamely közéleti jelenségünk feldühíti. Mondanom sem kell, hogy a szivárványos zászlónak a közbizalomra épülő önkormányzatok némelyikének homlokzatán való tolakodó lengetése kapcsán se mulasztotta el ezt megjegyezni.

És akkor forduljunk rá nyomban a megtévesztés, keresztény- és nemzetellenesség egyik legfrissebb példányára, amelyet Barabás Richárd, a Párbeszéd nevű, leginkább csak a nevében létező alakulat szóvivője volt kedves kipréselni magából.

Az ATV-ben azt volt képes mondani, hogy „a szivárványos zászló nagyon erős szimbóluma a befogadásnak, a nyitott gondolkodásnak, a kölcsönös tiszteletnek, ugyanúgy jelenti valamennyi szexuális orientációjú embernek a befogadását.”

Alapvetően nem célszerű más vélt tiszteletlenségére még burkoltan sem utalni. Akkor meg pláne nem, ha a lényeg ennek pont az ellenkezője. A kölcsönös tisztelet alapján ugyanis mindenki megkapja e hazában azt, ami neki, mint magyar állampolgárnak az Alaptörvény szerint jár. Például Barabás Richárd magyar állampolgár számára annak ellenére megadatik a jog a választáshoz és a választhatósághoz, hogy önként megvallotta meleg identitását. S a választás után azzal együtt Újbuda alpolgármestere lehetett, hogy bárkit érdekelt volna a vonzalma az azonos neműek iránt. A magyarok tehát a legnagyobb mértékben nemcsak befogadták őt, hanem 2015-ös comingoutja ellenére 2019-ben nagy politikai bizalomra épülő, magas állással honorálták – sokak szerint persze nagyon is véleményes – politikai teljesítményét.

Nem a szivárványos zászló lengetése jelképezi tehát – nagyon erős szimbólumkét – a befogadást, mint Barabás állítja, hanem az a nyitottság, amelyben a keresztény Magyarország nemzetszerető polgárai viszonyulnak egymáshoz. S a demokrácia alapján még annak is módot adnak politikai szerepvállalásra, akiket az országos többség nyilvánvalóan nem kedvel.

De Barabás egyébiránt más összefüggésben is hódol félrevezető küldetésének. Ezt is ő mondta a tévében: „A helyzet az, hogy olyan társadalomban, ahol a szomszédom is ugyanolyan boldog és ugyanolyan jogai vannak, mint nekem, az egy erősebb társadalom. Erősebb közösség. És valójában egy erősebb nemzet.”

Ez ugye azt jelenti, ha a szomszédomban élő történetesen két meleg személy gyakorolja a szerelem szabadságát, amely természetesen szívük joga, attól szerinte erősebb a társadalom, erősebb a közösség, ne adj’ Isten a nemzet. Amiből természetesen egy szó sem igaz.

A terméketlen szerelemtől ugyanis nem gyarapodik az ország, nem jöhet világra a holnap generációja, ergo a nemzet legkevésbé sem erősödik. Sőt fogy, következésképpen gyengül. Amikor anno Barabás Richárd a minél kiterjedtebb óvszerhasználat érdekében annak áfacsökkentéséért szállt síkra, akkor vajon miért küzdött? A nemzet demográfiai felvirágoztatásáért? Aligha.

Barabás tehát – nem meglepő módon – éppen azt nevezi helyesnek, követendőnek, amit a többség pártállásra való tekintet nélkül elutasít.

Gy. Németh Erzsébet példáját hadd hozzam ide igazolásul. A főpolgármester-helyettes asszony ugyanis nem győzi posztolni – tegyük hozzá nagyon helyesen – a családi ünnepeikről szóló, egészséges boldogságot sugárzó képeket, amely felvételek önmagukban a genderizmus, az LMBTQ mozgalom minden formájának az elutasítását jelentik.

Kövér László házelnök egyenesen „tudatfoglaló háborúról” beszél. Eszerint „az új hadviselés egyik célja, hogy elidegenítsék a fiatalokat családjuktól, nemzetüktől, szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk-e vagy lányok.”

Nos, hát a szivárványos zászló képmutató lengetése éppen a lényeget akarja eltagadni s a nemzetet a szakadék felé taszító szabad szerelmet, mint a befogadás, a kölcsönös tisztelet szimbólumát óhajtja követendő példaként állítani, trendivé tenni.

Erről szól Barabás Richárd félrevezető „érvelése” is.

Ezek után pedig szinte természetes, hogy ilyen előzmények után a párbeszédes szóvivő portálunkat nettó gyűlöletkeltéssel, sötétítéssel vádolja. Ami természetesen nyomatékosan visszautasítandó. Albert Camus ezt így fogalmazza meg: a mai világban a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra.

Nem hinném, hogy olvasóink a barabási minősítéssel akárcsak egy kicsit is egyetértenének. Hiszen, ha napi munkánk során nem a valósághoz, a tényekhez ragaszkodnánk, akkor nem lenne több, mint negyedmillió követőnk.

A baloldal mindig arról ismerszik meg, hogy azzal vádolja ellenfeleit, amit éppen maga követ el. Például a sötétséggel. Mily érdekes, hogy a sötétség fejedelme pont maga az ördög.

Jól mondta ismerősöm, az ördög itt van és a szemünkbe nevet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére