Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajszok és forradalmak

Pozsonyi Ádám

2019.05.20. 17:00

Hétvégén hatalmas léptekkel haladt előre a reakció felszámolásának ügye.

Tüntetést tartottak a szivárványos zászlósok a homofóbia ellen – tehát nem az ellen, ha valakit fizikai vagy jogi atrocitás ér, hanem kimentek követelőzni azért, hogy tegyék tönkre annak az embernek az életét, aki nem lelkesedik értük, mert a haladásért lelkesedni kötelező –, és az alábbi táblát tartották az ég felé:

„Bajszos gecik helyett gecis bajszokat a parlamentbe, s jobb lenne a világ!”

De számomra a legérdekesebb a mondat vége:

„Jobb lenne a világ!”

Na, ezt beszéljük meg!

Most egy pillanatra nem nézve a tartalmat meg a formát, mi a jó fészkes fenétől „lenne jobb a világ”? Akinek trutyis a bajsza, az talán jobb pénzügyminiszter?

Ha trutyis bajusszal megy tárgyalni egy politikus, akkor sikeresebb lesz a találkozó?

Ha trutyisság nélküli bajusszal ül le tárgyalni egy külhoni államfővel egy politikus, akkor nincs egyetértés, de ha ott csillog a trutyi, akkor egymás vállát veregetve kötik meg a legelőnyösebb megállapodásokat? Így kell érteni?

Trutyis bajusszal gyorsabban halad a honvédség által beszerzett tank? Vagy trutyis bajusszal a tank csövéből virágeső jön, beköszönt a béke és szeretet, valamint csökken az infláció?

Volt egy másik feltartott tábla is. Szintúgy roppant tanulságos szöveggel.

„Nem egyenlőséget akarunk, hanem egy queer forradalmat!”

Nem néztem utána, pontosan mi az a queer. Gondolom haladó baromság, képzelt identitás felvállalása nyerészkedés céljából. (Ha férfiként nőnek vallod magad, megnyersz minden sportversenyt; ha zenei fesztiválon benyögöd, hogy szexuálisan deformált vagy, díjakat nyersz, stb.)

Na, de álljunk csak meg egy pillanatra és vegyük át még egyszer.

„Nem egyenlőséget akarunk.”

Ezt lefordítom magyarra. Nem egyenlők akarnak lenni, hanem át akarják venni a hatalmat, és téged óhajtanak eltaposni. Ahogy mindig, mindenkor, mindenféle forradalom és egyenlőségről szóló lózung mögött ez húzódik. És ahogy a migráns se beilleszkedni akar. Nem akar egyenlőséget, hanem szépen át akarja venni a hatalmat, és téged kíván likvidálni.

Előbb a kultúrádat, a vallásod, az életformád, aztán ha ellenállsz, téged is. Esetleg akkor is, ha nem állsz ellen.

Mert kevert társadalmat senki nem akar, az egy baromság. Nem működőképes. Arra mindig csak az hivatkozik, aki épp kisebbségben van, aztán ha billen a mérleg, marhára nem fog eltűrni semmiféle másságot meg más kultúrát és véleményt.

Szóval ezzel a kis transzparenssel ők is beismerték, hogy nem egyenlőséget akarnak, hanem téged, valamint a te világodat megszüntetni és eltörölni.

Igen. A múltat eltörölni. Mindig ide lukadunk ki.

Szóval a forradalom lényege: valamit lerombolni, ami működik, és helyébe állítani egy silányabbat, amit majd később, az utánuk jövők kiáltanak ki reakciósnak meg nácinak, és akkor azt is le lehet rombolni egy még nagyobb baromság kedvéért. És megbüntetni, ha neked ez nem tetszik. Ez így szokott zajlani.

A történelem az élet tanítómestere. (Nem véletlenül akarta az SZDSZ egykor kivenni az érettségi tárgyai közül.)

Azért ízlelgetem egy picit még ezt a szót: „queer forradalom.”

Mikor jön el a huzatoslakás-forradalom? Meg a csöpögős vízcsapforradalom? És az odaégettétel-forradalom? (A jól elkészített étel reakciós minőségizmus, és különben is ellenkezik az egyenlőség elvével. Nem mindenki tud jó ételt készíteni, és így, aki rosszabbat tud, azt megkülönböztetik. „Rossz szakács!”, vetik oda! És ez olyan, mintha lebuziznák. Ez kirekesztés, ez gyűlöletbeszéd.

De mivel mindenki nem lehet ügyes meg tehetséges, és nem mindenki készíthet kiváló ételt, így egy megoldás van, büntessük azt, aki jó ételt készít, aki tehetséges, akinek érzéke van, büntessük a magasabb szintet, tiltsuk is be, és állítsuk normává az égett rántást, a csöpögő csapot meg a túlsózott levest. Valamint likvidáljuk, aki ezzel nem ért egyet.

Valami ilyesmi lehet a queer forradalom, de majom, aki ennek pontosabban utánanéz.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Falusi Vajk, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Horváth Zsófia, Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ezért fog pozíciókat osztogatni Gyurcsány embereinek Karácsony

Ezért fog pozíciókat osztogatni Gyurcsány embereinek Karácsony

A kampányban nyújtott segítségért az MSZP és a DK is követelni fogja a jussát.

Orbán Viktor: a kormány a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott

Orbán Viktor: a kormány a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott

Az Országgyűlés hétfőn délután 1 órától kéthetes üléssel kezdte meg őszi munkáját, Orbán Viktor napirend előtt szólalt fel.

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez, azt kérve tőlük: saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak – közölte az Origo a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levél alapján hétfőn.

Charlie, a láncfűrészes

Charlie, a láncfűrészes

Hollywood nem pusztán klisékkel dolgozik, de cenzort telepített mindannyiunk agyába, ott vicsorog, onnan ítélkezik, és amit a politikailag korrekt tucatítélkezéssel kivet belőlünk, az nem is létezik.

A boszniai Bihács polgármestere megvonja a támogatást az illegális bevándorlóktól

Suhret Fazlic a válságintézkedések között említette, hogy a városi vízmű nem fog napi 20 ezer liter vizet szállítani a migránstáborba – közölte az M1 hétfő reggeli műsorában a Bihácsról bejelentkező tudósító.

Ébredjetek már fel fiatalok!

Ébredjetek már fel fiatalok!

Igen, hozzátok beszélek, akik jókat derültök egy „szemkilövető” Gyurcsány Ferencen, ámuldoztok, hogy milyen menő, miközben ízléstelenebbnél ízléstelenebb módon gúnyoljátok ki azt, aki tesz is értetek valamit. Tudatlanság ez? Nem hiszem. Csupán megvezetés. Ez nekik nagyon jól megy.

Egyelőre nem tud megalakulni a Fővárosi Közgyűlés

Nem tud megalakulni a Fővárosi Közgyűlés addig, amíg nem emelkednek jogerőre a kerületi polgármester-választások eredményei, mert csak a kerületi eredmények alapján állapítható meg a közgyűlés összetétele.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére