Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az igazi feminista kirekesztõ és iszlamofób

888.hu

2018.08.22. 13:05

A libsi addig védte a nõ jogát mint egyénét, amíg a hagyományos társadalom, a hagyományos szokásrend, a közösség és a férfiak ellen kellett védeni, de már nem érdekli, nem tudja és nem akarja védeni a nõt, amikor a migráns betolakodók ellen kellene. Mert most a nõkre mint közösségre kéne néznie, arra pedig képtelen.

Georg Spöttle írja a Facebookon (augusztus 18.):

„Egy német üzletasszony, akire már szintén rátámadtak futás közben a parkban, feltalálta a biztonsági futónadrágot nők számára.
A "Safe Short" téphetetlen műszálból készül, és gumi helyett egy átvághatatlan zsinór fixálja, amelyet számzárral is biztosítanak. A nadrágon van egy gyorsan kioldható sziréna is, amely 130 decibel hangos.
A sok ezer zaklatás és nemi erőszak sajnos valóban hasznos ruhadarabbá teszi, de miért kellett idáig eljutnunk??? Mi lesz a következő, golyóálló blúz?”

Na, kérem, beszélhetünk mellé, magyarázkodhatunk – nem mi, a haladók ugyebár –, de ez bizony nem más, mint az ún. erényöv.

Erényöv, semmi más.

A rémisztő erényöv, a sötétnek hazudott középkor eme patriarchata, klerikálfasiszta ereklyéje, amivel hollywoodi filmekben, meg „felvilágosult” történelemkönyvekben riogatnak, amúgy egy legenda. A valóságban nem létezett. Néhány, a költészet körébe utalható feljegyzésen kívül semmi nyoma, a történészek ezt ma már tudják. Fellelhető pár példány, amiket félezer évvel később gyártottak – pont eme legendák miatt –, de a gyakorlatban éppúgy nem volt realitás, ahogy nem létezett a vasszűz nevezetű kínzóeszköz, az első éjszaka joga, és még rengeteg minden, amivel a régi reakciós világot lefestik, és amiknek hallatán a modern, felvilágosult ember meg felháborodik, hőbörög egyet az elnyomásról, hisztizik a jogairól, meg a privát szférájának szabadságával kapcsolatban, majd leül kiposztolni a Facebookra, hogy milyen autót vett, hány hete csalta a felesége és milyen ülőgarnitúra van a nappalijában.

Erényöv.

A reakciós, keresztény Európa nem merte létrehozni, a haladó és felvilágosult megcsinálta.
És a feminista, politikailag korrekt, felszabadított nő észre sem veszi, hordja rabságának, korlátozott, fenyegetett létének bizonyítékát ahelyett, hogy az idegen invázió ellen tiltakozna.
Mert ezek a mai médiafeministák már gyávák. Punnyadtak. Megfelelési kényszer által vezérelt ócska kis divatlibuskák. Ahogy az összes mai hőbörgés, punkzenekarok, lázadók, forradalmárok stb. A Black Flag koncertjén ’82-ben még késelés volt, a Stranglers basszusgitárosa maga ugrott le a színpadról, s vett részt a tömegverekedésben, az Agydaganat koncertjén hungarocellből készült békegalambokat törtek szét és tapostak meg, a CPg még börtönben ült, egy mai punkfesztiválon meg pedánsan kiírják a színpad fölé, hogy No sexism, No racism, No ableism, No ageism, No homophobia, No fatphobia, No transphobia, No hatefullness. (De a fehér embert még lehet szidni, azt megengedik.)

A régi szüfrazsett annak a hagyományos szokásnak ment neki, melynek megsértése a teljes társadalmi létét veszélyeztette, a mai feminista meg leönti vízzel a némán imádkozó püspököt, aki mindezt megadóan tűri, mert semmi hatalma nincs arra, hogy nyilvános botozásra ítélje a szukát, vagy hogy a főtéren máglyán elégesse.

Bár lehet, szegény püspök úrnak ez már eszébe sem jut. (Hiába, minden korcsosul.)

A mai feministák már nudlik. Az igazi feminista – ha létezne – ma rasszista lenne. Védené és képviselné saját érdekeit. „Ki a niggerekkel Európából!”. Ezt üvöltené egy igazi feminista. „Allah kutyái, takarodjatok!” Ezt a táblát emelné magasra, s ezt követelné, nem a jámbor püspök urat vegzálná, aki keresztényi türelemmel viseli gyáva piszkálódásait.

Mert lássuk be, földön fekvő oroszlánt rugdosni gyávaság. Olyan, mint félkezű embert kihívni szkanderra.

Az Index írta nemrég: „Mától tilos burkát viselni Dániában”. És ennyit fűztek hozzá:
„A nagy kérdés: dönthet egy nő szabadon a testét fedő öltözet mellett?"
Az idióták. A haladó sajtó mára elárulta a nőmozgalmat, magukra hagyta a nőket. Pedig egy hagyományőrző feminista – igen, lássuk be végre, ez a különbségtétel már jogos – még úgy állna hozzá, hogy hurrá, a nők jogait csorbító kultúrát keretek közé szorítják. De nem, ez a mostani már tovább ment az önfelszámolás lépcsőjén, még mélyebbre, már a pincerészlegen botorkál. Lassan eléri a csatornát, s aztán hopp, egy csobbanás és elmerül a trutyiban.

Ennek fő oka, hogy a libsi mindig egyénben gondolkodik, nem pedig közösségben. Ezért védi a drogos jogát, a büdös hajléktalan jogát, a nemváltó gender szerencsétlen jogát.

A libsi ezért és addig védte a nő jogát mint egyénét, amíg a hagyományos társadalom, a hagyományos szokásrend, a közösség és a férfiak ellen kellett védeni, de már nem érdekli, nem tudja és nem akarja védeni a nőt, amikor a migráns betolakodók ellen kellene. Mert most a nőkre mint közösségre kéne néznie, arra pedig képtelen. Most a terrorista, közösségellenes betolakodó migráns joga a fontos. A nőt nyugodtan erőszakolják csak, vagy esetleg vegyen fel erényövet.

A libsinek mindig az egyén és az egyéni különbözőség a lényeg. A lépcsőházban hajnalban ordibáló idióta szabadsága és joga, és nem érdekli az aludni vágyó egész lépcsőház érdeke.
Szóval megismétlem: egy igazi feminista ma már idegenellenes, rasszista és iszlamofób (lenne). Feltéve, ha hű akarna maradni elveihez, s lenne benne maradék gerinc. Az igazi feminista – mint holmi true metálos Manowar albumborító figura – ott menetelne Tommy Robinson mellett, s vinné a táblát: „Ki a muszlim kutyákkal Britanniából!”

De ezek már gyávák, ezek műfeministák, ezek gumiszüfrazsettek.

Úgyhogy a haladó Nyugaton a szegény, szerencsétlen emancipált nőnek – miután a liberalizmus felhasználta, majd rútul eldobta, és magára hagyta – pár év, s nem lesz más választása, mint pirulva, szipogva, potyogó könnyek közt – hisz mégiscsak nő – visszamenekülni védelmezőjéhez, a férfihoz.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi VajkFűrész GáborGFGH.I.Ifj. Lomnici ZoltánKetipisz SztavroszMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követel a Gazprom orosz állami energiavállalattól a nem teljesített földgázszállítások miatt két német földgázimportőr – jelentette hétfőn a Handelsblatt című német napilap.

Matthäus szerint a német szövetség cserben hagyta a szivárványos válogatottat

Lothar Matthäus bírálta a Német labdarúgó Szövetséget, mert „cserbenhagyta a csapatot” a szivárványos OneLove karszalag viselése körüli huzavonában. Az egykori világbajnok labdarúgó a Sky Sports Germany műsorában elmondta, a vezérkar nem tudta kezelni a nyomást. A német sajtó szerint a játékosok többsége nem akart politikai állásfoglalásokat tenni Katarban, csak két játékos, Manuel Neuer és Leon Goretzka erőltette.

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután Albánia fővárosába, Tiranába utazik az Európai Unió és a Nyugat-Balkán országainak csúcstalálkozójára – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére