Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Európai Szocialisták Pártja azonnal zárja ki a tagjai közül a patkányozással kampányoló MSZP-t!

Vincze Viktor Attila

2019.04.29. 20:18

A Fidesz szavazóit lepatkányozó Bangónétól nem határolódott el az MSZP, és nem is mondatták le képviselőjüket. Sőt, a szocialisták még hivatalos EU-s kampányüzenetükké is tették, hogy szerintük a fideszes politikusok és szavazók patkányok. Ezek után itt az ideje, hogy fellépjen az MSZP diktatúrákat idéző gyűlöletkampánya ellen az európai baloldal. De a magyar jogállamiságért rendszeresen aggódó Timmermans, Guy Verhofstadt, Juncker és Weber uraktól is elvárjuk, hogy állítsák meg az MSZP ámokfutását.

Itt az ideje, hogy az MSZP eldöntse: vagy elhatárolódik a patkányozástól, elküldi Bangónét, bocsánatot kér a patkányozásért és azonnal eltávolítja a kampányából ezt a gyűlöletkeltő üzenetet, vagy pedig inkább kitart a patkányozás mellett, amivel végérvényesen kizárja magát a civilizált, demokratikus értékek mentén működő pártok világából.

Nincs mit szépíteni a történteken, és nem lehet kimagyarázni sem. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője egyértelműen lepatkányozta a Fidesz szavazóit az ATV műsorában.

Az MSZP ezek után nem határolódott el a magyar parlamenti képviselőtől eddig még soha el nem hangzott patkányozó hasonlattól. Sőt, a szocialisták valamilyen felfoghatatlan önsorsrontó okból kifolyólag még tovább fokozták a gyűlöletkeltő kijelentés miatt kirobbant botrányt azzal, hogy bejelentették: a patkányozás annyira tetszik nekik, hogy már hivatalosan is a párt EP-kampányának a részévé teszik.

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője azt közölte, hogy a szocialista párt álláspontja szerint „patkánykormányzás zajlik Magyarországon”, mert amit a Fidesz művel Magyarországgal, az „undorító és visszataszító”, valamint kártékonynak nevezték azt, amit a kormánypárt tesz az országgal az európai uniós tagság kapcsán.

A bejelentéssel szinte egy időben az MSZP közzétett egy olyan kampányvideót, amelyben a nemzetiszocialista és kommunista diktatúrák legszörnyűbb időszakait idéző módon egyértelmű fizikai fenyegetés került megfogalmazásra a Fidesz székházának környékén található patkányok kiirtását követelve.

Az Európai Unióban és a világ minden demokráciájában egyaránt elfogadhatatlan a politikai ellenfelek patkányoknak nevezése.

A patkányozás súlyosan sértő, dehumanizáló kijelentése egyértelműen egy olyan állattal azonosítja az emberek egy jelentős társadalmi csoportját, amelyet a kártékonysága és veszélyessége miatt világszerte tömegesen irtanak a közegészségügyért felelős állami szervek.

Érdekes módon a patkányozó üzenetekre épülő uniós politikai kampányolás ellen eddig egyáltalán nem léptek fel sem az EU baloldali és liberális pártcsaládjai, sem pedig az ezekbe tartozó pártok. De a nemzetközi balliberális média is hallgat a fenyegető és becsmérlő stílusú, valamint tartalmú patkányozásról. Pedig ugyanezek a politikai erők és médiumok 2010 óta folyamatosan, minden alap nélkül, gátlástalanul támadják Magyarországot, a magyar kormányt és a Fideszt, úgymond a demokratikus alapjogok és alapértékek védelmében.

Szemmel láthatóan nem akarnak megszólalni az ügyben az európai balliberális politikai szervezetek, amit viszont már nem tehetnek meg sokáig, mivel az MSZP egy európai uniós választást akar megmérgezni egy megengedhetetlenül gyűlöletkeltő hangvétellel.

Az európai baloldalnak állást kell foglalnia, hogy elfogadhatónak tartja-e a politikai ellenfelek és azok szavazóinak a lepatkányozását. Nem utolsósorban azért sem kerülhetik el a válaszadást, mivel Frans Timmermanshoz, az európai szocialisták csúcsjelöltjéhez tartoznak Brüsszelben a demokráciával és jogállamisággal kapcsolatos ügyek. Így a baloldal válasza (még nekik is) csak az lehet, hogy nem tartják elfogadhatónak ezt a fajta gyűlöletkeltést.

A ballib politikai erők véleménye mellett ugyanakkor nagyon jó lenne végre hallani az Európai Bizottság és az Európai Parlament illetékeseinek véleményét, valamint jogi álláspontját a Magyar Szocialista Párt patkányozó kampányolásával összefüggésben.

Bónuszként Verhofstadt Úr, Sargentini Asszony, illetve Weber Úr, az Európai Néppárt csúcsjelöltje is megszólalhatna az MSZP-nek az európai parlamenti választáshoz méltatlan és azt még meg is zavaró gyűlöletkampányával összefüggésben.

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha László, Falusi Vajk, Fűrész Gábor, GFG, Gábor László, H.I., Horváth Zsófia, Ifj. Lomnici Zoltán, Megadja Gábor, Pozsonyi Ádám, Szentesi Zöldi László, Vincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egészen elképesztő, mit összesivalkodnak a bevándorláspártiak Von der Leyen bizottsága miatt

Egészen elképesztő, mit összesivalkodnak a bevándorláspártiak Von der Leyen bizottsága miatt

A legtöbb felháborodást az európai életmód védelmével foglalkozó, valamint a demokráciáért és demográfiáért felelős portfolió váltotta ki.

Lezárult a szavazás, megvan a győztese az első Publik Ligájának!

Lezárult a szavazás, megvan a győztese az első Publik Ligájának!

Szerdán került sor a Publik Ligájának döntőjére, ahol három versenyző mérkőzött meg egymással: Jobbágyi Zsófia, Szentesi Zöldi László és Tóth Dalma. Mutatjuk az eredményeket!

Szijjártó: a nemzet teljesítménye a helyi közösségek teljesítményéből áll össze

A magyar gazdaság, Magyarország megerősödésében a vidéki városok és közösségek egyre nagyobb szerepet játszottak az elmúlt években – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Tiszafüreden, a 186 millió forintból épülő új piaccsarnok ünnepélyes alapkőletételén.

Bevallotta az Index, hogy propagandát tol

Bevallotta az Index, hogy propagandát tol

Innentől kezdve aztán tényleg nehéz lesz magukat „függetlennek”, „objektívnek” hazudniuk.

Fidesz-KDNP: nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait

A magyar kormánypártok véleményét Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője ismertette.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére