Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az emberi jogi propagandacikkek elõállításának ökölszabályai

888.hu

2015.09.15. 18:04

Bájos, cuki migránsgyerekek képeitõl, erõn felül szolidáris átlagmagyaroktól hangos az online ballib. A Népszabadság mintha csak Kádárnak, vagy Moszkvának tapsikolna. Kezdõ emberi jogi firkászoknak mutatjuk az ökölszabályokat a minél tökéletesebb érzékenyítéshez.

Szemgödör nem marad szárazon, zakatol az emberi emberiesség parancsának engedelmeskedő, emberien emberi szolidaritás. Úgy befűtött a ballib a migránsvonatba, hogy már a masiniszták sem uralják a mozdonyt.

Azon az egyszerű problematikán gyorsan ugorjunk át – itt is csak érintőleg érintjük –, hogy az idegen csak akkor gyönyörű a ballib univerzumban, ha véletlenül sem erdélyi „román”, kárpátaljai „ukrán”, felvidéki „tót”, vagy vajdasági „rác”. Ballib kultúrkörön edződött polgártársaink, Facebook-megosztásaik tanúsága szerint, az irgalom élharcosaivá váltak, ők ma a fényestekintetű segítségnyújtás fekete öves bajnokai, akik csak akkor feledkeznek meg a szolidaritás alapvető emberi igényéről, ha határon túli magyarok kerülnek célkeresztbe.

Szegény Malina Hedvig is addig bátorkodott magyarul beszélni a tömbmagyarság szülötteként, míg jól meg nem verette magát, na ugye. Ha ne adj’ Isten kiderül, hogy a kormány iskolát, kórházat támogat Erdélyben vagy Kárpátalján, akkor a ballib  kommenthuszár csőcselék egymással összekacsintva teszi fel a kérdések kérdését: na vajon az Orsós, az miért is nyomja ennyire a lóvét a románoknak? Hát a szavazatért, no meg a klientúrája miatt, hát mi másért – jön is sebtiben a kacsintós válasz.

A kétarcú ballibera rövid ballibológiája után ugorjunk a tárgyra: hogyan lehet ezekben az ínséges balos időkben leszállítani a koncepciót maradéktalanul kiszolgáló propagandaanyagot.

Kezdjük az alapoknál:

1. Mindenképpen szükséged lesz egy ütős címre.

Ütős, orientáló cím nélkül a Népszabadság gyurcsányistája olyan elveszett, mint a duty free shopban keresztbe álló szemekkel imbolygó Szanyi Tibor. Úgyhogy a címadásra mindenképpen nagyon ügyeljél. Üss a címmel.

Akkora vágást kapott Orbánéktól, hogy élete végéig megmarad”

A cikk címének valóságtartalma tökéletesen mellékes. A koncepció adott: üssön, csak ez a lényeg. Hogy valóban a kerítésen átbucskázva, határsértés közben szerezte-e sebét a migráns, vagy netán összebarátkozott társaival útközben, és a nagy haverságot megpecsételte a bicska, az tökéletesen mellékes. Te csak a célra figyelj, csak a célra fókuszálj.

A lényeg a hatás kiváltása, bármi áron. Brezsnyev sem volt soha olyan okos, mint amennyire a Népszabadság fényesre ajnározta altesttájékon, tehát ezen igazán ne akadj fenn. A hagyomány, az hagyomány.

2. Végy egy embert, aki éjt nappallá téve segít.

Mutasd be munkáját, érzékenyülj el, de leginkább Önnön nagyszerű cikkedtől dobj majd hátast, hiszen ha csak pár órára, de aktív részese lehettél egy hatalmas, önzetlen, nyilvános maszturbációnak. Arról nem is beszélve, hogy a cikkecskéd tízezernyi ballib szavazóban erősíti majd meg a sátáni gonoszságig elvetemült, alkar-vagdosó, sebeket okozó kormányról alkotott képet.

Ma sem éltél hát hiába: könnycsatorna itt nem maradhat szárazon!

A kövön ülve köt be infúziót, ad injekciót és kötöz sebeket Mogyorós Judit gyermekorvos a Keleti pályaudvar aluljárójában. (…) Mogyorós Judit hatodik hete gyógyítja a Budapestre érkező menekülteket napi 12–14 órában, sokszor embertelen körülmények között.”

3. Cikkedhez mellékelj képet is, a legjobb, ha te csinálod.

Ettől igazán emberi lesz, látszik majd, hogy lelkileg teljesen bevonódott ember készítette, aki, ha csak egy órára is, de mélyen átélte az önzetlenség böjtecsabai magasságait.

4. A koncepciót aláásó tényeket nagy lendülettel ignoráld.

Laza mozdulattal hagyd figyelmen kívül, hogy a doktornő áldozatvállalása bizony nem csupán játék és mese, felebaráti alturizmus és segtségnyújtás, de arra szigorúan csak felületesen, óvatos említéssel térj ki, hogy a migránsok közül valaki ellopta a doktornő összes pénzét és minden iratát.

Arra nagyon ügyelj, a lopás ne legyen hangsúlyos, a tények csak összezavarnának téged és az olvasót is, erre pedig aztán igazán semmi szükség nincsen. A lopás megemlítését követően gyorsan térj vissza mások önzetlen áldozatvállalás témájához, és ahhoz, amit te ebből koncepcionálisan ki tudsz hozni: a zabolázatlan orbánozáshoz.

Így kell csinálni, mutatjuk:

Tegnap egy fiatal srác, aki betegnek mutatta magát, ellopta a doktornő pénztárcáját, amikor senki nem figyelt oda. Az összes irata benne volt. Most az okmányirodában intézi az ügyeit, csak később tud jönni. (…) A lopás után Mogyorós Juditot kérték, hogy ne a ruhákkal és tisztálkodó szerekkel teli raktárban rendeljen, hanem máshol. Így az aluljáró végében, a fal tövében kapott helyet, ahol délután háromkor már összezsúfolódva várakoznak a betegek. Amíg megérkezik, az ápolónak készülő Adrienn vérnyomást mér, sebet kötöz és a betegek mellkasának támasztva fülét, hallgatja, tüdőgyulladásuk vagy allergiás tüneteik vannak. Sztetoszkópból ugyanis csak egy van, az is a doktornőnél maradt.”

5. Maradj hiteles, mutasd meg, hogy mindenki segítőkész, kivéve a gonosz kormányt!

Idézz teljes anonimitásban olyanokat, akik egyszerű állampolgárként életüket és vérüket adják, szemben a gonosz rezsimmel, mely összevagdossa az illegális határsértők karjait. Ne törődj azzal, hogy ilyen idézeteket százszámra tud írni bárki, aki ismeri az ábácét. A mondatok valóságtartalma továbbra is huszadrangú.

Hívok neki mentőt, ha önök nem teszik meg!” — kiabálja egy idős hölgy, aki valahol az aluljáró túlvégén karon ragadott egy afgán fiatalembert. „Itt járok el minden nap, és egyre rosszabbul néz ki, már ereje is alig van, a vízből sem iszik” — cibálja a férfit.

6. Az ügyet eddigre tökéletes ritmusérzékkel szoptad fel.

Lassan minden összeáll az igazi, mély dráma megmutatásához: láttuk a doktornőt, akinek áldozatvállalása tőled teljesen függetlenül valóban példaértékű immár hetek óta, ez pipa. Utaltál arra is, a Keleti aluljáró népe önzetlenül segíti a kelet népét, ez is pipa.
Na, most kell bevinni a mélyütést úgy vizuálisan, mint szövegileg.

Egy férfi érkezik, magyar zárójelentéssel. Az egyik karján 16 öltéssel varrták vissza a húsig kiszakított bőrt.
„Border. Gillette. My skin. Memory of Hungary forever. Tattoo by the free world” — magyarázza, miközben összeszorított fogakkal tűri, hogy a rászáradt kötést leszedjék.

7. Csupán annyi dolgod maradt, hogy ezt a sebet Orbán nyakába varrd.

Arról mélyen hallgass, hogy a zöldhatáron átszökni nem bevett módja a menekülésnek, hiszen erre találták fel a mi civilizációnkban a határátkelőt, és az ott azonnal beadható menedékkérelmet. Kussolj arról is, hogy ha ezt a sziki-szökevény játékot játszanád mondjuk a magyar-ukrán határon, úgy lekapcsolnának, hogy a határsorompó adná a másikat. Ezt meg se említsd.
Ahogy azt se feszegesd, hogyan született ez a seb. A koncepció az, hogy Orbán személyesen nyiszatolta a rozsdás bökővel a szerencsétlen migráns karját, míg jókora sebet nem ejtett rajta. Bontsd hát ki ezt a koncepciót a legerősebb képekkel és a legdirektebb utalásokkal, ne állj meg félúton, a migránshaverok sem teszik.

7+1. Ne szerénykedj, tedd fel az i-re a pontot. Csapd le az összes labdát.

Kitaláltad a koncepciót, és sziklaszilárd magabiztossággal vezetted végig rajta az olvasót. Immár mindenki tisztán látja, akinek szeme van az érzékenységhez, hogy az embertelen kerítés áldozataira személyesen vagdosott fájó, élethosszig tartó mementókat az ördög földi kebelbarátja, Orbán Viktor.

Mindezt azonban még mindig meg lehet fokozni. Ha a doktornőben van még valami plusz, amit a páratlan – és személyedtől teljesen független – áldozatvállalásán túl el tudsz rabolni, ki tudsz belőle sajtolni, ne legyél rest megtenni. Így, ni:

Hiába lopták el tegnap a pénztárcámat, folytatom. Így is oda ment a pénz, ahová szántuk, hozzájuk. Csak azt nem tudom, mi lesz addig, amíg elutazom. Ki fogja ellátni őket?” — teszi fel végezetül a kérdést Mogyorós Judit, miközben egy újabb vesepanaszost vizsgál.
A doktornő tervei szerint, miután visszatér, megindítja az örökbefogadási eljárást egy 14 éves afgán fiú ügyében, aki kísérő nélkül érkezett és néhány napja kapta a hírt, hogy otthon az egész családja meghalt egy támadásban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére