Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Piszkostizenkettő
 
 
 
 

Az ember mindig ledöbben

Bertha László

2019.04.26. 13:01

A terrorcselekményeket Európában szinte kivétel nélkül az iszlám nevében hajtják végre. Következtetés: Az iszlám Európában = terrorizmus.

„Ambergben egy négyfős – afgánokból és irániakból álló – csoport zaklatta a város lakosait több órán keresztül. A 17-21 éves fiatalok hasba rúgtak egy 13 éves gyereket, később pedig egy 29 éves kertészt pofoztak fel. Majd az állomás előtti téren egy 17 éves lányt sértegettek. A barátja védelmére kelt, ezért őt is megverték. A szemtanúk beszámolói alapján ezután egy férfit lökdöstek le egy lépcsőn.”

Akárhányszor van egy ilyen jellegű hír, valahogy sosem az történik, amit az ember vár. És így olyan egyhangú.

Unalmas.

„Találkozunk a Valhallában! – kiáltotta a merénylő.” Ja, nem… Ilyen hírt nem talál az ember.

„A bicsérdisták nem férnek a bőrükbe, csak most hétvégén is húsz halott.” Upsz… Nem. Ismét csak egy muszlim.

„Az anabaptista szélsőséges tizenkét ember halálát okozta, negyven sebesült, a lángokat sikerült eloltani.” Ó, hát ez sem.

„A szélsőséges adventisták  belekötöttek egy német házaspárba, a férfi kórházba került, a felesége még kómában fekszik…” És még ez sem. Még ez sem jött össze.

„A körmenet ministránsgyerekei a füstölőből előrántottak egy kalasnyikovot, és tüzet nyitottak a zsinagógára, majd a plébános úr kiöntötte a benzint a bevásárlóközpont elé, és azt üvöltözte: Szent Jakab vértanú nevére esküszöm, szolgáim lesztek Szent Péter előtt!”

Valamiért egyszerűen erre sincs példa. Az ember csak ámul, forgatja a fejét és nem érti!

De várjunk csak! A haladás, az antielavultság, a bigott vallásosságellenesség, a klerikálisreakció-ellenesség, a szabadság-egyenlőség-testvériség iránti rajongás, a sötét középkortól való irtózás (estébé, estébé, estébé) nem a babonához húz, hanem alapelve, sőt, hitvallása, hogy a saját szemének hisz. Adatokat, tényeket követel.

És a legjobb módszer, hogy megfeleljünk a haladás követelményeinek – és egyben megbizonyosodjunk egy állítás igaz vagy hamis voltáról –, az az úgynevezett kísérlet.

Megnézünk X esetet, és ha az esetek túlnyomó többségében valami ismétlődik, akkor az bizony tény. Kiválasztottunk száz házi macskát, eléjük tettünk egy adag csirkemájat, valamint egy adag sárgarépát, és megfigyeltük, hogy a házi macskák kivétel nélkül mind bezabálták a csirkemájat, és ügyet sem vetettek a sárgarépára. Következtetés: a macskák nem vegetáriánusok.

Alkalmazzuk hát ezt a módszert:

A terrorcselekményeket Európában szinte kivétel nélkül az iszlám nevében hajtják végre. Következtetés: Az iszlám Európában = terrorizmus.

Ja nem. Ilyet nem mondunk. Visszaszívtam. Nem szeretnék címkék birtokosa lenni. Akkor marad a meglepődés.

„Letartóztatták azt a 26 éves szenegáli migránst, aki egy vascsővel támadt rá két rendőrre Torinóban. A támadó az Allahu akbar! felkiáltással rontott rá az olasz tisztekre – írja az Il Giornale.”

Óóó… Nahát! Ki hitte volna? Döbbenet! 

A 888.hu véleményrovatának szerzői: Bertha LászlóFalusi Vajk, Fűrész GáborGFGGábor LászlóH.I.Horváth ZsófiaIfj. Lomnici ZoltánMegadja GáborPozsonyi ÁdámSzentesi Zöldi LászlóVincze Viktor Attila.

OLVASTAD MÁR?

Piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Előrehozott választások lesznek Ausztriában

Bejelentette a kormánykoalíció felbontását és mielőbbi új választások kiírását javasolta Sebastian Kurz osztrák kancellár szombat esti sajtótájékoztatóján.

Matteo Salvini: május 26-án bevesszük Európát!

Matteo Salvini: május 26-án bevesszük Európát!

Amerika, London, Párizs

A népek és nemzetek Európáját hirdette meg az EU-t eddig uraló „elittel” szemben Matteo Salvini az olasz kormánypárt, a Liga vezetője szombaton Milánóban, az európai szuverenista erők közös EP-választási kampányzáróján.

A kormányzó konzervatívok nyerték az ausztrál választást

Nem jöttek be az előzetes várakozások, a Scott Morrison vezette kormányzó konzervatív pártszövetség nyerte meg Ausztráliában a szombati parlamenti választásokat.

Honvédelem napja – Találkozz a jövő technikáival!

Honvédelem napja – Találkozz a jövő technikáival!

Szabad vasárnap

A budaörsi repülőtéren felvonul a Magyar Honvédség (MH) színe-java.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére