Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai lóvé

Bohár Dániel

2022.09.02. 12:00

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a választási kampány idején a hazai baloldal Amerikából kapott jelentős összegeket az Orbán-kormány elleni „küzdelemhez”. A szépséghiba csupán annyi, hogy a magyar törvények szigorúan tiltják a belpolitikai szereplő külföldről történő támogatását.

 

Mi lehet látványosabb külföldi beavatkozás egy választási kampányba, mint az, hogy az egyik szereplőnek Amerikából tolják a pénzt? Valóban, ez az iskolapéldája annak, amikor a sokat emlegetett és láthatóan soha nem nyugvó nemzetközi hálózat erőteljesen bele akart szólni a magyar választási eredménybe. Szerencsére az emberek ennek nem ültek fel, de ez most más téma.

Márki-Zay Péter nemrég kikotyogta, hogy még júniusban is érkezett hozzájuk „több száz milliós” amerikai támogatás. A kapitány ezzel a mondatával lényegében lebuktatta a teljes baloldalt.

Több száz milliós amerikai támogatás csak júniusban. Akkor mennyi érkezhetett összesen az elmúlt egy évben? Naivság lenne azt gondolni, hogy azok a derék amerikaiak, akik ezeket a pénzeket adják, ezt csupán jófejségből teszik. Az a szomorú helyzet, hogy aki pénzt ad, bizony egyszer benyújtja a számlát. A hazai baloldal támogatása ugyan nem egy jó biznisz, de az üzletemberek hosszú távon gondolkodnak. Adják a pénzt, adják a pénzt és egyszer abban bíznak, hogy majd megtérül valamilyen formában.

A Márki-Zay kampányát pénzelő Action for Democracy nemcsak a Mindenki Magyarországa Mozgalmat támogatta, hanem a 99 Mozgalmat is, vagyis Karácsony Gergelyt. Ezt az Action for Democracy a saját honlapján is feltüntette. Megkérdeztem a főpolgármestert az amerikai támogatásról, aki először mindent tagadott, majd a bizonyítékok bemutatása után ugyan nehézkesen, de beismerte az amerikai pénzeket.

Az amerikai ügyletet egyébként az a Korányi Dávid vezényli, aki Karácsony Gergely főtanácsadója. Korányi és csapata egyébként kijelölt több országot is, ahol szerintük nagy bajban van a demokrácia és nekik segíteniük kell. Ezek közé tartozik Olaszország, Lengyelország, Törökország, Brazília és természetesen Magyarország.

A Karácsony Gergely mögött álló pénzemberek a legsötétebb szereplői az amerikai mélyállamnak. Ők azok, akik bele akartak és a mai napig bele akarnak szólni a magyar politikai életbe. Egy szerencsétlenségük van, hogy a magyar emberek sokkal okosabbak ennél.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

A fagyi visszanyalt, az iráni újságírók eltérítették a katari sajtótájékoztató normális menetét a futballról. Gregg Berhaltert, az amerikaiak szövetségi kapitányát és Tyler Adamst, a Leeds középpályását mindenről csak éppen a fociról, a keddi Irán-Egyesült Államok mérkőzésről nem kérdezték. A futball helyett a rasszizmus, az amerikaiak Perzsa-öbölbeli katonai jelenléte és Irán nevének helyes kiejtése szerepelt terítéken.

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Uruguay

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Uruguay

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Portugália – Uruguay.

Itt az újabb leleplező videó a dollárbaloldal hazugságairól

Itt az újabb leleplező videó a dollárbaloldal hazugságairól

Deák Dániel közzétette azt a videót, amelyről azt ígérte, hogy újabb hazugságokról rántja le a leplet a baloldal hazugságaival kapcsolatban – írja az Origo.hu.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére